tamamdır Osman Abi, Levent ve Hüseyin ; buluşma başlığına bakıp durana kadar geleceğinizi yazın
ERDİNÇ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Mehmet aradı söyledi Osman Abi sağol, Yarın için Mehmet de gelmeyi düşünüyordu. Bu havayı boş geçirmemek lazım diye düşünüyorum Yarın gel ki Osman Abi senin scubalarda hava eksilmiştir, geleceksen eğer 3 tane 300 bar dolu scuba getireyim :))
-
Bu havalar bir daha ne zaman ele geçer belli olma arkadaşlar. Yarın 10 - 10:30 gibi mekanda buluşup stres atsak mı Osman Abi ne dersin ?
-
Misafirlerimden dolayi gelemedim bugun ama yarin icin hava musait olursa atisa gelirim ben
-
Misafirlerimden dolayi gelemedim bugun ama yarin icin hava musait olursa atisa gelirim ben
-
Fuara gidipde yanina ugramamak ulurmu hic yucel abi. Baktimda hava fena degil atis icin. Birazdan cikarim sanirim
-
Babamlar geldi bu hafta, yarın Ostime gitmemiz gerek, 10 gibi mekana uğrayıp öğlen gibi mi Ostime gitsek diye düşünüp duruyorum. Tam ters istikametler.
-
Osman abiden kacmaz sayin moderator
-
Ben de 10- 10: 30 gibi gelirim inşallah.
-
-
Alıntı sahibi "ERDİNÇ"
Ben de bir tuhaflık var, 2 haftadır atış yapmaya doymuyorum arkadşlar. Halaa Atış yapasım var ama soğuk göümü korkuttu doğrusu. Fotoğraf konusuna da gelince Osman Abicim benim makinenin ciğerleri çıkmıştı ya hani, pek iyi çekememeiştebrikler güzel buluşma olmuş
Erdinç soğuk neyini korkuttu kardeş
GöZümü serdar, GöZümü
-
-
Tebrikler Kadir Hocam.
-
-
-
-
Kolay gelsin Leventim, bir yandan uğraşırken bir yandan da kısa olanlardan birini atsan olma m ya sen bilirsin ama sana tavsiyem parça parça 1veya maksimum 2 dakikayı geçmeyecek şekilde ayarlarsan çekimleri izleyenler de sıkılmadan izlerler diye düşünüyorum. Hadi kolay gelee .
-
Şuanda videolar üstünde çalışıyorum, yanlız biraz zaman alacak ince ince çalışıyorum, birde videoların hepsinin convert edilmesi gerek o sebeple biraz zaman alacak.
Saygılar.
Evet Levent ya bu makineyle çekmek istemiyorum aslında, çözünürlüğü çok yüksek olunca malumm epey yer kaplıyor :))
Ama poligondakilerden kısa kısa atabilirsin aslında. -
Erdem Abi sabret ve karşılaştır kendi çekimlerinle :))
-