Osman Abim fotoğraf makinesinin hafıza kartını Levente verdim, evde yalnıızm uğraşayım biraz zaman geçirmiş olurum değince dayanamadım. Bu akşam yükleyecekti sözde. Aksi halde ben şimdiye çoktan yüklemiştim yani Mehmetcim teşekkürler görüntüler için, eline sağlık, hocam dürbün de gayet güzel ve netmiş :)) daha düşük zoomda çekeceğiz demek ki bundan sonra.
ERDİNÇ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Demek ki Erdem abi bu prenses yüzünden erkenden eve kaçıyor
-
-
Biz daha yeni ayrıldık mekandan, atışlara 1 gibi çay molası verip bu saate kadar tekrar devam ettik. Gerçekten özellikle sabah saatlerinde dondurucu soğuk vardı. Epey bir fotoğraf ve video çekimi yaptık. En kısa zamanda yüklenecektir Patlayıcı madde umanı Furkan ' a da ayrıca teşekkürler
-
[
Ben saat 8:00 gibi mekana gelirim, birşeyler alırım aç olan varsa kahvaltı yaparız. Erdinç ayrıca tüp için çok teşekkürler,
Öyle kuru kuru teşekkür olmaz Murat hocam, yarın bir simitini yerim
-
Bir şartla benimde resmimi çekin arkadaş. Saygılar
Söz -
Tüfek problem değil dostum, Mehmet yarın gelirken senin fotoğraf makinesini de getirmeyi unutma.
-
Murat Abi geçmiş olsun. yarın gelirken yumurta getireyim ben de, menemen yaparız belki
-
-
Arkadaşlarççakmak, dolu soda şişesi, yumurta, trap plağı...vs aklınıza gelebilecek şeyleri getirin ki güzel bir çekim yapalım. Çevreyi rahatsız edici şeylerden imtina ederek hallederiz. Ben bu gün kamera aparatı ile ilk çekimlerimi yaptım. Gayet de net ve güzel oldu. Mehmet in makinesiyle daha güzel olacaktır diye düşünüyorum
-
sanırım kendi kendime gelin -güvey oluyorum ben....size iyi eğlenceler..
Bu hafta imkanım olsa sizin için mutlaka beklerdim öğlen sonunu ve bunu yazmayı iterdim burda. Ben bu yüzden yadıklarınıza yanıt olarak bişey yazamadım. Umarım Görüşmek kısmet olur -
Arkadaşlar elinde 30 mm tüp çaplı dürbünlere uyumlu dürbüne lazer monte etmeye yarayan sekiz rakamına benzeyen aparatı olup da kullanmayan varsa Cumartesi atışa gelirken getirirse çok memnun olurum. Ben 3 tane getirtmiştim 1 hafta önce ama ikisi de 25 mm tüp çaplı dürbünler içinmiş.
-
Osman Abi cumartesi gelirken bir kaç tane sincap, kuş, tavuk, kedi, köpek hedeflerinden ne varsa ( Çeşit olsun ) getirirmisin. Video ekimi de yaparız, hem de yeni aldığımız aparatı denemiş oluruz abi.
-
Havalar tamamdir levent.yarin getiririm
-
Paxar gunu bulusma idteyefan havalicilardan yokmu baska
-
Osman abi 9 gibi geleceksen bende geleyim.
-
Yarin icin de niyeti olan varmi atisa
-
Mangal iptal oldu komutanım maalesef, başka zamana erteledik. Ankara pek bir soğuk bu aralar da.
-
Ben sabah 08:30 da paintballdayım, eminim benden başka gelenler de olacaktır. Ateşli atacak olanlar ( Levent ve Kamuran Abi ) Fazla gecikmeden inin aşağı
-
Gelme imkanınız varsa gelin, tüfek problem değil hocam.