Tamamdır Osman Abi, ben de 9 gibi ora olurum.
ERDİNÇ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Haklısın Osman Abi, kaç gibi gelirsin, sabah erken saatlerde çok soğuk oluyor, 9 a kalmaz heramanki yerde olurum ben. Bneim paketi de getirebilir misin Osman Abi.
-
Serdar ve Mehmet gelemiyor, Osman Abiden ses yok, Erdem Abi yol kötü dedi... vs bende düşündüm ve sabah erken saatlerde çok soğuk oluyor. 08:30 - 09:00 civarlarında her zamanki mekanda mı buluşsak, sucuk mangal işin iptal edip. herkes fikrini yazsın biran önce, market kapanmadan alalım aksi taktirde arkadaşlar.
-
Tabancayi getiririm levent. Kac kisi olurruz acaba. Zaten fazla birseye gerk yok. Mangal sucuk ekmek su ayran yeter sanirim. Domates biber de aliriz. Osman abiyle serdar nerelerde ya
-
Paintball sahasındaki mekan 50 metreyle sınırlı kalınca sıkılmaya başlıyor insan, ara sıra değişiklik yaparsak iyi olur diye düşünüyorum.
-
Tehlikeye meydan vermeyecek şekilde kararlaştırır koyarız hedef tahtalarını. Ben sıkıntı olacağını sanmıyorum. Olamadı yukarıda hazır renkli ve yuvarlak hedefimiz var Mehmet :))
-
Pazar günleri özel işlerdir, çoluk çocuktur derken pek fırsat olmuyor, ama fırsat buldukça ve hava müsaade ettiği sürece aynı konu başlığı altında haberleşip pazar günleri de atışa gittiğimiz oluyor.
-
Ankara Team olarak ''Zoru Başarırız İmkansız Zaman Alır ''diye düşünüyorum.
-
Cumartesi sabah erken saatlerde organize olup yukarıda sucuk ekmek ve Nargile eşliğinde isteyen ateşli- havalı kim hangi mesafede ne atmak isterse alıp gelsin güzel bir keyif yapalım derim. Katılmak isteyenler isimlerini yazsınlar lütfen. Yukarısı sakin, mesafe sınırı yok, ve daha havadar, romantik...vs diye düşünüyorum.
-
Erdem abiyle bir gorus istersen Taylan abi. Bu konuda cok deneyimlidir super cekimler yapar.
-
Sosyal içerikli bir çekim planım var derken Taylan Abi :=)
-
Sosyal içerikli bir çekim planım var derken Taylan Abi :=)
-
Atışlar ve grup çok güzel olmuş Erdem Abi. HArika çekmişsin ya :=) ben vazgeçtim kamera bağlantı aparatı almaktan
-
Ben de katılabilmeyi çok isterdim, başka zaman inşallah.
-
Tekrar tebrikler Mehmet, Ben o buluşmadan büyük keyif aldım ya, sıkılmışız da farkında değilmişiz 50 metreden Paar günü ayarlayabilirsek ve hava da müsait olursa 22 ateşliyi de alıp çıkalım yine.
-
Diana çok eski yıllardan beri çok kaliteli ve bir o kadar da güçlü havalı tüfek (yaylı ) üreten bir firma. Ben öyle sanıyorum ki PCB de de bu kaliteden ödün vermezler. Küçükken Yan komşumuz Almanyaya gider gelirdi ve ondan vardı, benim param yok diye alamazdım, hep imrenmişimdir Bu yüzden Diana nın yeri hep başkadır bende
-
hele bir Erdem abidekini görelim de bir fikir edinelim Osman Abi. Ben kafaya koydum yapacağım ama
-
Erdem Abi o sendeki aparatla herhangi bir dijital fot. makinesini ( mesela canon ıxus 9015 ) bağlayıp yaptığımız atışları kaydedip sonra izleyebilimiyiz :?
-
Osman Abi elimizdeki fotoğraf makinesini dürbüne montaj yapmayı denesek de biz de atışlarımızı sonradan izleyebilsek becerebilirmiyiz aceba? bunun için lazım olan aparatı nereden bulup da sipariş geçebiliriz, sıradan bir dijital fot.makinesi iş görür mü?
-
Fotoğraflar için teşekkürler Osman Abi, eline sağlık.