Bugünkü atışlardan bende oldukça keyif aldım, mangalımız, sucuğumuz, ayran,kola, nargile ve bolca muhabbet, çok güzel ve stresten uzak bir ortamdı. Fotoğraflar için eline sağlık Mehmet.
ERDİNÇ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bende 10:30 a kalmaz Osman Abinin dükkanında olurum.
-
Ben varım, gelecek arkadaşlar bu gün netleşsin ki yarına malzeme paylaşımı yapıp alalım.
-
Fotoğraflar için eline sağlık Mehmet, Kaysı ve lokumlua harika görünüyor
-
Senin T12 harika olmuş Osman Abi, Senin atışları görünce vazgeçtik biz atmaktan :=)
-
Skywagon nickli hobidaşımızın göndermiş olduğu ve buluşma başından sonuna kadar yemekle bitiremediğimiz Malatyaya özgü kayısı, şeker sucukları... vs için Cem komutanıma kendim ve Ankara team adına çok teşekkür ederim.
-
Sen bos scubani getir bakariz bir hal caresine.
-
Ne kadar güzel ve kaliteli hedef kağıtları onlar ya. Orjinal Target sanki
-
-
böyle güçlü bir havalı için çok güzel grıuplar. Tebrikler Taylan Abi.
-
Ben gelemem valla yarın, evli olanların da gelebileceğini sanmıyorum . Ne demek istediğimi evlenince anlarsın artık sen de Mehmet
-
Sabah eken saatlerde gerçekten tatlı bir ayaz vardı, bekçi misali olacaktık nerdeyse Bu hava şartlarında iyi puanlar bence. Ayakta atışlarda benim grup iyiydi ama yukarıda çıktı. Sıfırlama almaya üşendim doğrusu. Bundan sonra 9 da başlasın yahu bu buluşmalar. sonuç itibariyle güzel kalabalık ve keyifli hoş sohbet bir buluşma oldu.Uzun zamandır katılamayan dostlarımızı da bu vesileyle görmüş olduk. Fotoğralar için de ayrıca teşekkürler Erdem Abi.
-
Gelmek isteyen herkese kapımız açık arkadaşlar, silahı olsun ya da olmasın farketmez.
-
Teşekkürler kardeşim, bundan hiç şüphem yok zaten.
-
Yarın için listeye bir kişi daha eklendi. Yusuf DİKEÇ de geliyor. Yarın unutmayalım da güzel bir hatıra fotoğrafı çekilelim. ERDEM abinin Steyr ve MK IV ü , Mehmet in pantheri, Leventin condor u derken Ankara team ı silah çeşitliliği de zenginleşiyor.
-
Valla ben de çok merak ediyorum Mehmet, kanımıza girip bize masraf yaptıracaksın yaa.
-
Hayırlı olsun Mehmet, güle güle kullan, Yarın deneriz inşallah.
-
Bu kadar üzerime gelmeyin, çok heycanlandım şimdi ya Taylan abi masa başı oyunlarında kaybettik geçen sefer, bu defa işlem tamam merak etme. Komutanım senden de kayısı sözümüzü aldık ona göre
Osman Abiden ses seda yok bu aralar gören, bilen, duyan, karşılaşan veya haber alan var mı ? -
Serdarım hangi tüfekle ve pelletle atmak istesin, ona göre getireyim
-
Erdem Abi yazmış gerçi ama yine de söyleyeyim, Ben de geliyorum Belki tatlı getiren olur da ağzımız tatlanır