Yarın 10:30 gibi ben, bizim atış takımından 3 arkadşım ve ailesi paintball ligini izlemeye gideceğiz. Fırsat bulursak atış da yapacağız tabiki. Gelmek isteyenleri bekleriz. Bir hayli kalabalık ve eğlenceli geçiyor zaten maçlar. Aklıma gelmişken; gelirse Mehmetin tatlısını da yeriz belki
ERDİNÇ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Osman Abiyi göremedim bugün, bizden sonra mı geldi aceba ?
-
Allah mesut mutlu etsin ve tamamına erirmek nasip etsin. Ben ve Yusuf Abi sabah 08:00- 08:30 sıralarında mekanda oluruz. Levent öğlene kalmadan gelecek olursan Webley i de getir de satmadan önce son kez atalım.
-
Vayy vay Erdem Abi, mırın kırın ettiğin silaha bak tebrikler çok güzel olmuş. 5 kuruş da çeyrek gibi parıl parıl ediyor
-
Çok güzel gruplar, tebrikler Emre. Eline, bileğine sağlık
-
Haklısın Taylan Abi, benim tayin Ankarada Poligona çıkınca bu sıralar zimmet, senet sepet uğraşıyorum. Birdahakine inşallah.
-
Çok güzel ve keyifli bir hafta sonu geçirmişsiniz. Taylan Abi av da süpermiş bu arada
-
Yeni yaşındığım eve nett bağlatamadığım için 10 gündür yuuzak kaldım Ankara team dan. Erdem abi hayırlı uğurlu olsun, en kısa zamanda görüp denemek isterim. İlk fırsattaa arıcam seni.
-
hayırlı olsun erdem abi, en kısa zamnada denemk isterizz
-
Çok güzel olmuş abi, eline sağlık, her zaman dediğim gibi sen yanlış meslek seçmişsin:) ilk fırsatta denemek isteriz, getirsene buluşmaya. Benim diklkatimi çeken bir husus daha oldu, ceviz kundak boşa mı çıktı aceba
-
Hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız kullanman dileğeyle.İsabetli ve keyifli atışlar.
-
Arkaaşlar bu sabah erken saatlerde Erdem Abi ve ben vardık sadee mekanda, 200 metre de attık hatta, Erdem Abi 200 metrede hiç de fena değildi.Hele de hareketli farklı mesafelerdeki hedeflerde çok güzel isabet kaydetti diyebilirim Atış yaptığımız alanaki mavi çöp kovasının yanında bana ait bir kaç parça malzeme unuttum ( Dürbün kabı, sprey boya...vs ) Bu gün yarın giden olursa benim yerime alıp muhafaza ederlerse daha sonra görüştüğümüzde ben alırım. Levent 9mm lerinde icabına bakarız yani, sen erken gelmeye çalış buluşmalara
-
İyi etmişsin abi, Levent tayinin Ankaraya çıkmadan önce daha sık geliyordun kardeş
-
Şimdi farkına vardım abi ya Trabzon Team yazdığımın Bu hafta da böyle olsun, Karadeniz fırtınası şerefine:)
-
Ben ve Erdem Abi sabahın eren saatlerinde 100 metre ve üzeri atışlar yapmak üzere PS ye gideceğiz.Muhtemelen sıcağa kalmadan da döneriz. Gelmek isteyen Arkadaşlara duyurulur.
-
Uçlar birbirine direk uyar, hiçbir sıkıntı çıkarmaz ve başka hiçbir masraf etmeden kullanabilirsin. Dediğim gibi dikkat edeceğin şey bağlantı yerinden hava kaçırmaması için iyi sıkman gerek o kadar.
-
Tavsiyem Hill pompa almandır, daha rahat kullanırsın ve daha uzun ömürlüdür hatsan veya webleye nazaran. Tüfeğin yanında verdikleri dolum ucunu pompaya tak, kuvvetlice de sıkarsan hiç bir sıkıntı yaşamazsın.
-
Bayrama kadar memlekette Adanada olacam, iyi atışlar herkese.
-
-
Büyük geçmiş olsun, acil şifalar tufan