Vayy Serdar yakışmışş kardeşim senin ufaklığa farklı geliyordur şimdi
ERDİNÇ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yer Oran Şehrinin alt kısmındaki Mühye Köyündeki Paintball sahasının hnemen yanıaki 50 metrelik boş alan. Giderseniz bir kaç tane masa ve sandalye göreceksiniz. Formdan takip ederseniz her cumartesi bazan da hem cumartesi hem pazar buluşmlarımız oluyor. İstediğiniz zaman katılabilirsiniz tabiki. Tek başınıza gidip atış yapabilirsiniz. Ücret felan yok. Yalnız orda çp kovası felan var, atış sonrası atacaklarınızı oraya atabilirsiniz. Bir de cam şişe vb. kırmaz ve çevreyi kiri bırakmazsanız memnun oluruz. Tanışmak ve görüşmek üzere.
-
Çok üzüldüm, Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun.
-
Osman Abi ve ben mekana geçiyoruz şimdi, atış yapmak isteyen arkadaşlara duyurulur, yaklaşık 2 saat takılırız. Teklifin için de sağol serdar Gardaş
-
Serdar biz hemşeriyizmişiz kardeşim seninle ya, dün gece araştırdım ve sonuç olarak Adana eskiden Sivasın kazasıymış gardaş. Hepimiz Sivaslıyız :)) Müsaitsen gel de ayakkabına boya attırımm, kelle kırdırım gardaş :))
-
Senin kadar mert bir insanın ağzından çıkanlara inanmamak ne mümkün kardeşim. O kadar gerçekçi anlattın ki Sivası gece gece canımız çekti sadece ben Osman Abinin dükkanınıdayım, Murat da gelecek, izin alabilirsen gel sende ( İş yerinden yani )
-
Alem Adamsın Osman Abi ya, kendi kendime gülüyorum evde, hanım korkarak gözümün içine bakıyor
-
O havanın lafımı olur abi, Sivasın Meşhur havasından olsa da doldursak tüfeklere, kiri pası siler atar. : )
-
[quote='Teknosman','index.php?page=Thread&postID=166154#post166154']Bu sıcaklarda,,Sivasta,, yapılan Maraş dondurma olsada yesek..
Benimde canım çok istedi şimdi abi ya Sivasın Meşhuuuurrr Maraş dondurmasından Sabah da Sivasın Meşhur Pastırmasından olsa da üstüne iki yumurta kırıp kahvaltı yapsakk Abi Yumurtası da meşhurmudur ki bu Sivasın
-
Deminden beri onu kapağı arıyorum ben de abi, yoksa kapaksız mı vermştin flaşhı Abi kapağı felan boşver de gün boyunca şu Sivasın Meşhur Kellesinden canım istedi
-
Ankarada İkamet eden hobidaşlarımıza duyurudur..
Ankara Üniversitesi Hastahanesi ( Cebeci ),Hematoloji bölümünde,ilik nakli yapılan Lösemi Hastası,Genç bir Kardeşimize "Alphan Torun",,İçin, "A Grubu RH Negatif" Kana ihtiyaç vardır.Müracaat için Ankara Üniversitesi Hastahanesi ( Cebeci ) içerisindeki"Serpil Akdağ"Kan merkezine müracaat edilmesi,,İletişim için Hastamızın Kardeşi "Berna Hanım 0532 6331666" müracaat edilmesi rica olunur...Kan verebilmek için ,herhangi bir hastalığın olmaması,1 hafta müddetle hiç bir ilaç kullanılmamış olması,48 saat içerisinde Alkol kullanılmamış olması gerekmektedir..Yardımını esirgemeyecek uygun kan gurubundaki Kişilere,, şimdiden sonsuz teşekkür ederiz..
Kan vermek isteyen arkadaşlar yukarıdaki telefon numarasını aramadan gitmesinler, belirli saatlerde kan alındığı için randevulu gitmek gerekiyor. -
Formu takip ederseniz pazar günleri de müsait olan arkadaşlarımız zaman zaman atış yapmak için gidebiliyor. PCP lerin en büyük avantajı sessiz, isabetli ve mühimmatının ateşli silahlara göre çok daha uygun oluşu. benden size tavsiye pişman olmamak ve maddi yönden zarar etmemek için buluşmalara katılmadan tüfek vs almayın.
-
Ankarada olman büyük bir fırsat bu hobiye başlayacaksan. Buluşmalara gelmeden zaten tüfek alma. Geldiğinde bir çok marka PCP deneme imkanı bulursun. Zaten sen istemeden bizler teklif ederiz gel atış yap diye merak etme
-
Yakıcı sıcağa rağmen güneşin altında halen atış yapmakta olan Osman Abi, Ozan Abi ve diğer arkadaşıma şaşıyorum dorus. Hadi Osman Abi yeni başladı atışa, hevesli de diğerlerine noluyor :))
-
Hastaya öncelikle geçmiş olsun ve acil şifalar diliyorum. Buluşmaya gelecek arkadaşlar gelirken kuş, sincap, domuz ...vs hedefleri varsa getirsinler, farklı mesafelerde farklı hedeflere atış yaparız. Osman Abi scubadab scubaya aktarma aparatını getir istersen, bol havayla geliyorum
-
Ortağın ameliyat olmadan önce her hafta muhakkak gelir saatlerce kalırdın değil mi Serdar ben de erken gelmeye çalıaşacağım. Sıcağa kalmadan atış yapmak istiyorum.
-
Aynı şeyleri düşündüğümüze eminim Alper Avın açılmasına da az kaldı ha
-
Öncelikle geçmiş olsun Tufan Kardeş. Bence en etkili çözüm güzel ve işe yarar bir köpek beslemek. Diğer aklıma gelen şey ise gece sansarı bekleyip vurmak ( pusu )
-
Ben de gelemedim bu hafta, Memlekete gitmiştim. Hafta sonu görüşmek üzere
-
Abi sanki dün gruplar biraz daha derli toplu gibiydi, şimdi görünce kendimden utandım ya Ama acayip rüzgar vardı, fırtına şiddetinde diyebiliriz yani