Vayy Serdar, nerelerdesin ya sesin çıkmıyor bu aralar. Aklıma gelmişken benim dolum aparatını öldürdü mü acep Evren
ERDİNÇ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ayrı bir başlık açmak istemediğim için buraya yazıyorum.Bu gün yaklaşık 1 saat sonra yani 17:15 sıralarında ben, Osmn Abi, belki Erdem Abi atış yapmaya mekana gidecez. Müsait olup da gelmek isteyen arkadaşları bekleriz.
-
sandığın gibi değiil Osman abi, anladımben senin ne demek istediğini Serdarın durumunda değilim yani bu gün Çubuk tarafına piknik yapmaya gittik, mangal felan yaptık. S410 u da götürmüştüm, yanıma aldığım suntadan hedef tahtasını mangalı yellemek için kullandıktan bir kaç işaretleme yapıp 30 metre mesafeye koydum. Derken etin, tavuğun avcarı bulaşmış hedef tahtasına, iri iri kara sinekler konmaya başladılar, hiç aklımda yokken çok bereketli bir sinek avı yaptım anlıcağınız müthiş hedef. Tuhaf ama ben çok keyif aldım. 15 e yakın sinek vurdum Şiddetle tavsiye ederim
-
Arkadaşlar hafta sonu için başka bir plandan ötürü akşama doğru gelme durumum da iptal oldu maalesef. haftaya görüşmek dileğiyle
-
Müsabaka sonucu orta şekerli abi, çok iyi deil ama kötü de değil. Yarın sabah gelemicem bu arada. akşam serinlikte yani 17:00 sıralarında mekana atışa geliim. Gelmeden önce haberdar ederim yine. İyi geceler herkese
-
Ben denizlideki müsabakadan bu sabah geldim, hanımın KPSS sınavı da olunca gelemeyeceğim.YArın sabah mekanda olurum ama
-
Taylan Abi eline sağlık, bir çok kişinin kafasındaki soru işaretlerini gidermiş oldun. Düşük güçteki gruplar grçekten çok güzel.
-
Ben yarın erken gelemeyebilirim, uğramaya çalışacağım mutlaka.Sağlık nedenlerinden dolayı fırsat bulur bulmaz gelirim arkadaşlar. Hema123 ün scubası bendeydi aklımda o var şimdi, ben gelene o gitmiş olursa diye. Serdar sen hiç konuşma ya kılıbıklık konusunnda, gerçekten
-
Bana uyar abi, serin serin atarız artık.
-
Haklısın Osman Abi, izin problemi olanlar düşünsün İzin problemi değince aklıma hep dişlerine çikolata bulaşmış halde fotoğrafı olan bir arkadaşımız aklıma gelir hep. o halde ben de sabah erken geleyim, 06:00sıralarında mekanda olurum.
-
Buluşmamızı tabiki yapacaz abi, buluşma bitip eve geldikten sonra yanmışsın, kapkara olmuşşsun lafını duymak istemiyorum sadece senin jeneratör fikrini düşünüyorum da Osman Abi
-
Ooo Mehmet Beyler uzun bir aradan sonra bu hafta gelebilecek anlaşılan Osman Abi, Mehmet buluşmayı ya sabah erken saatte ( 06:00 - 09:00) gibi ya da akşam 16:00 dan sonra mı yapsak diyorum. Sabah 9 dan sonra durulmayacak kadar sıcak oluyor. Ya da gölge biryerlere mi baksak, çamlık tarafları gibi
-
-
Ben de çeok beğendim, tbrkler Selin.
-
-
-
-
-
-