ERDİNÇ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bendeki steyr müsabaka tipi, 4,5 mm yani. Zaten yarışmalarımız da ayakta desteksiz, 10 metreden yapılıyor. Fazla güçlü bir tüfek değil, olmaması da gerek zaten, şu anki çıkış hızı 184 m/sn. Destekli atış yaparsan eğer 60 atışda 60 ını da aynı delikten geçirirsin rahatlıkla. Ben bu zamana kadar ayakta desteksiz 52 tanesini aynı delikten geçirebildim en fazla. Grup yayınlama işine gelince bende epey video var aslında hedef atışları, patlayan sodalar, 100 metreler...vs Teknoloji özürlüyüm biraz beceremiyorum bir türlü
-
Erdem Abi, senden sonra Kamuran Abinin Gamo sıfırlama sehbasını alarak hedef tahtasını yasladığımız demir direğe atışlar yaptım. Pelletlerin izleri net bir şekilde belli oluyordu. Rüzgar da olmasına rağmen gruplar süperdi Abi.
-
Benim AA da AA yani abi
-
Mehmet Başın sağolsun, Allah rahmet etsin, sevenlerine de Allah sabır versin kardeşim
-
Erdem Abii sabah 05:15 iyi mi ? yok daha erken olsun dersen ben birazdan geçeyim mekana
-
Sen geç dalganı Kamuran abi Saç kılından yaptım aslında, düğümler atarak mildot da yaptım, solda kalma işini de hallettim. Çok az aşağıda kalıyor hala, onu da düzelttim mi tamamdır. Epey uğraştıyor ama. Derviş, senin verdiğin numarayı aradım görüştüm, emekli olmuş bir meslektaşım çıktı, daha önce bu şekilde sorunu olna dürbün açıp tamirini yaptın mı diye sorduğumda pek de net cevap alamadım, yardımcı olurum bakarım sen gönder dedi, ben de biraz kendim uğraşmak istedim asılnda. Bundan sonra BSA dürbünlerde sorun olursa yapabileceğime inanıyorum
-
Canın sağolsun Serdar, napalım, eline alıp tuhaf tuhaf baktığını görünce umudum yoktu zaten . Mustafa, dolum aparatı rakorların uç kısmından hava kaçıyordu. Dün Ostimdeydim dolum aparatı yanımda olmadığı için heralde ki bu işi yapacak bir sürü yer gördüm :). Bahsettiğim BSA dürbünü söktüm dün arkadaşlar, Ölmedi henüz ama can çekişiyor Artı kıl çok narinmiş, kırıldı.Saç kılından denedim biraz oldu ama bu defa da mildotları beceremedim çok ince bir misinadan düşünüyorum yapmayı.
-
Serdar sen yine her zamanki gibi gel kardeşim,pelltim de var, havam da, tüfeğim de alıştım artık Benim dolum aparatı naptın bu arada ? Mehmet senin durumun için de sanki yengeden izin alamıyorsun gibi geldi bana, öyle bişey varsa gel bir gün misafirim ol öğrenirsin Unutmada sabah erkenden ordayım
-
Buluşmak ah ne hooooşştuuuu, yağmurların altındaa
-
Hayırlı olsun Mehmet. Osman Abi senin gösterdiğin sustalı tarak gibi bişey ya
-
Yaz beni Osman Abi
-
Bu gidişle sen biraz zor alırsın scubayı Kamuran Abi
-
Keyifli ve güzel bir gün geçirmişsiniz anlaşılan
-
Ben ve Serdar hanımlarla beraber yaklaşık yarım saat sonra mekana geçiyoruz. Bişeyler içip sohbet edeceğiz biraz da atış yaparız. Gelmek isteyenleri bekleriz arkadaşlar.
-
Gece de atışa gidiyoruz dersek eve, sanırım fazla uzun sürmeden hep beraber bekar evine çıkarız, hanımlar boşar bizi abi Ben akşama 7 ye kadar oradaydım, baybars da geldi, hava yağmurdan sonra zaman zaman rüzgarlı olduysa da güneşli olmadığı için serin serin atış yaptık. Serdar,benim kulağım çınladıkça seni andım, o yüzden senin de kulağın çınlamış olabilir mi aceba
-
Ben işleri hallettim, tekrar mekana geçiyorum, gelmak isteyenleri beklerim. Hava da bulutlu olunca sıcakta fazla yanmadan doyasıya atış yapacağım bu araa kulağım halaa çınlıyr Serdar, senin ki de çınlıyor mu aceba. Seni anıyorum da
-
Ben de şimdi size pm atmıştım tamamdır abi, yarın görüşürüz inşallah.
-
benim scubalar dolu, isteyen istediği kadar doldurabilir silahını, ama benim de erken gitme durumum var ( 10:00 gibi )
-
Sabah 06:00 a kalmaz ordayım. Scubaları getiriyorum, hava sıkıntısı yok arkadaşlar. Bu arada Serdar diye bir arkadaş vardı Ankara Team de, bana bir allen anahtarı bakacaktı, sanırım hala bakıyor :). Rıfat Abi senin iş de seçimden hemen sonra Salı- çarşamba olacak inşallah, ön görüşmeyi yaptım.