Sizi bu ve buna benzer emek isteyen çalışmalarınız için tebrik ediyorum. Umarım tanışmak da nasip olur.
ERDİNÇ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu akşam Adanaya gitme durumum var. Gitmezsem mutlaka gelirim
-
-
-
-
Gelseydin Ab. Osman Abinin Sumatra ile yaptığı gurubu görmeliydiniz. Şaşırdım doğrusu. tekrar tebrikler Osman Abi. En kısa zamanda atacağım sana
-
-
Teşekkürler Mustafa yarın görüşürüz
-
-
Telefon ekranımdan kaynaklanan problem yüzünden Mehmet in de telefonunu göremiyorum. Arayabilseydik işi yoksa mutlaka gelirdi. Haber verebilecek ol olursa memnun oluruz.
-
-
Bende 5 ten önce gelmeye çalışacağım. Osman abi bana telefonunu pm atarmısın. Ekran kırıldı numaralar gitti de
-
5 Çayına gelemek isteyenler beklerim. Çaylar ve bol miktarda hava benden
-
Atış sayısı olarak artısı var o halde Erdem abi. Bundan sonra PCP alırsam atış sayısı fazla ( en az 60) ve S410 veya HW100 kadar isabetli dün Mehmet inaldığı Falcon kadar güzel kundağı olan bir tüfek çıkarsa alırım ancak diyorum ama formda ikinci ilanlarda temiz PCP leri görünce niyeti bozuyorum hep
-
Güzel ve güçlü bir PCP ye benziyor.
-
Eline sağlık Şevki, bende fena değil, daha düşük zoomda dene ( 15 ideal) bence
-
-
Bu fotoğraftaki kim ya, yüzü felan görünmüyor yarışma güzel fikir abi heyecan olur. Süreye gelince Her atış için 75 sn. Olimpik bir kuraldır, biz değiştiremeyiz abi yeterli bir süre bence. Aklımdayken 2 adet 300 bar scuba emrinizdedir. Hava sıkıntısı yok yani Dolum aparatıdan hava sızdıranların kullanması yasaktır
-
-