Harika atislar eline saglik abi. Hazir 12 fp ye gecmisken çelme aklimizi
ERDİNÇ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Atis adedi 80 civarj sanrim. isabet olarak da iyi tufekler. 800 fps yi gecmediginiz surece 12 fp kategorisinde atabilirsiniz yarismada
. -
Çok güzel ve İsbabetli bir tüfek. Tekrar hayırlı olsun Erhan Abi, keyifli atışlar
-
Tüfekten isabetli atıyor adam. Ft ye felan katılmaz umarım
-
Yarışmada kullanacağı Tüfeği netleşen arkadaşlar kayıt yaptırmayı geciktirmesin arkadaşar
-
Sözüne itimat edilecek adam sayısı her geçen gün daha da azalıyor maalesef.
-
Can sıkıntısından eski konulara göz gezdiriyordum. FT ye benzer videoları izlerken farkettim ki böyle Filed Target mi olur ya, 5,5 tüfekle 30 FP gücünde ok gibi giden pellet ile :))
-
Elinize sağlık İzmir ekibi, Mekan mükemmel ve eminim yarışma da öyle olacaktır. Heyecan ve Sabırsızlıkla 17 Mayısı bekliyoruz. Bize düşen bir görev olursa her zaman hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz.
-
İzmir Brövesi de çok ihtişamlıymış Başar hocam
-
Eline Emegine saglik Basar hocam, gercekten uzun zamandir emek harcadin ve karsiligini hep beraber aldik. Bize dusen bir gorev olursa mutlaka haberleselim. Seni bu konuda oldukca yalniz birakiyoruz. İzmir yarismasinda kendi aramizda secim tarzi biseyler yapabiliriz belki, gerekli heyetler olusturup gorev dagilimi yapilabilir.
-
Elinize saglik, tebrikler Filintalar
-
Eline sağlık Erdem Abi, şu gözlüklü fotoğrafı atmasaydın iyiydi Senin mpr nin gruplarını da atsana buraya
-
Abi tesekkurler fotograflar icin. Firsat bulursak bu gun deneyecegiz
-
Atış alanını yapmak için yapılan masraflar ve harcanan emekler Takım arkadaşlarımız tarafından bilinmekte. Hele de kış günü soğukta el arabası ile tuğla taşımalar, temel kazmalar... vs. Alınan karar yerinde olmuş. C.tesi günü temizlik için sabahtan bir aksilik çıkmaz ise bende gelirim.
-
Benim bildigim kadariyla da HW kendi namlusuni kullanmakta. Ayrica lw namludan kat kat daha kaliteli havali ve atesli namlusu ureten onlarca firma var
-
-
Emre Abi benim kiz 2 yasini bitirdi yeni ve cok hareketli, blgisayar acmak pek mumkun olmuyor maalesef. Cepten girebiliyorum cogu zaman ve cepten yazmak iskence gibi geliyor ama elimden geldigince formu takip ediyor biseyler yazmaya calisiyorum. tezin yanlis bence
-
Bu hobinin de sonu yok Erhan hocam, aldıkça alası geliyor insanın
-
ben ayri katagori olayina pek sicak bakmiyorum aslinda. ya 12 fp olur yada 30 fp guc siniri devam eder. bu sinirlari asmamk kaydiyla isteyen istedigi tufekle atar. ( Gonlum 30 fp sinirindan yana )
-
tatili de degerendirip 2 gune yayilmis 30 ar hedeften toplamda 60 atişlik bir ft musabakasi duzenlenebilse cok guzel olur bence.