ERDİNÇ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
-
Önceden okusaydım gelirdim bende. telefonumun ekranı kırıldığı için arama yapamıyorum, daha doğrusu ekranda hiçbir şey görünmüyor. Mehmet seni arayacaktım aslında atışa gitsek mi diye tereddütte kaldım aramadım. Bende poligonda 1-2 saat vakit geçirdim. Şu an çok fena yağmur yağıyor Beytepede, sanırım PS de farklı değildir. Hadi size iyi atışlar. Yağmurda grupman deneyin de görelim bakalım, Yağmur damlalarının pelletlere etkisi nasıl oluyormuş
-
-
Erdem abi lafı bile olmaz ne demek, uygulama yaptığımız yerlerin üzerilerini silmeyi unutma ama, kupkuru olmasın, çözülen çapakları gidece şekilde yani. Dün ben de çok keyif aldım, sabah 06:00 dan akşam 22 :00 a kadar oradaydık, ayrılırken Osman Abi güzel bir fikir verdi aslında Jeneratör getirsek gece de atabiliriz aslında diye Nedendir bilmem ama sabah ben de hafif bir baş ağrısıyla uyandım Serdar En kısa zamanda tekrarlamak umuduyla
-
-
Erdem Abi yarınki buluşma için açmış olduğun konu başlığına giremiyorum o yüzden buraya yazıyorum. Sabha 06:00 da mekanda buluşalım abi. Ben ince uzun suntalardan hedef tahtası aldım. KOLİ BANDI varsa getir abi gelirken. Hedef için de hedef kağıtları ayarladım. Styer için istediğin yağı da aldım. Hawkenin red dot unuda getirrimisin abi onu da deneyelim. Rıfat abinin sialahı için lojistik destek de tamam
-
Murat abi gözünü seveyim bişeler ye, bu ne hal.Gelirken sana poğça felan alayım ben
-
Osman Abi hayırlı olsun, güle güle ullan. Desene epey hava lazım olacak. o halde 2 adet 6 lt. 300 bar scuba benden ben de deneyebilirim aceba
-
Sanırım ne demek Erdem Abi, Allahtan bir mani olmazsa mutlaka ordayım. Sen bakma diğerlerinin bizde geleceğiniz demelerine, millet gelene biz 100 metreyi bitirmiş oluruz. Sabah 6 ya kalmaz ordayım Diğer arkadşlar için de erken gelen olursa bize katılsınlar, erken gelemeyenler 8 gibi gelsinler bari de Rıfat abinin 22 ateşlisiyle atış yapalım çamlikta. Daha da geç glen olmasın ( Levent hariç ) .
-
Azcık yemek ya Murat Abi, gözünü seveyim
-
Lojistik destek sağlanacaktır Erken gel ama Rıfat abi.
-
Murat Abi süper vücut yapmışsın
-
Okçuluğa başlamış diye duydum abi, Bu hafta da bize vakit ayırsa da alıp gelse tüfeği. Valla bir de dürbün uydurduk mu süper olur bence. 200 metre ve üzerlerine bakalm ne kadar isabetli Aklıma gelmişken bol bol atarız abi, hava bitti sıkıntısı da yok
-
Erdem Abi, hafta sonunki faaliyete ek olarak yukarı Çamlıkta atmak kaydıyla Rıfat abiyi de kandırabilirsek getirse şu tüfeğini de bunula da atış yapsak. Ben lojistik desetk sağlarım
-
Getir abi getir de kebap yaparık Şaka bir yana güle güle git gel abi.
-
Cem abi gelirken yarım kilo süt getir de içekk yav Halis hollando ineğinden kendin sağ ama.
-
Hem Ankaradasınız, hem PCP sahibisiniz hem de halaa bulışmalara katılmamışssıznız, bence ilk fırsatta Mutlaka gidin, bir çok dürbün görüp deneme imkanı bulursunuz ve böylece işinizi şansa bırakmadan doğru bir tercih yapmanıza yardımcı olacaktır.
-
Ben sizin yerinizde olsam siteye br göz gezdirirdim veya bir kaç gün beklerdim. Çok temiz sıfırdan farksız dürbünler satılabiliyor ikinci el olarak.