Unuttum kusura bakmayın, elinize sağlık, geröekten çok faydalı bir çalışma.
ERDİNÇ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Eva Wındy-Cıty hem gücüyle hemde istikrarıyla ilk dikkat çeken tüfek olmuş bence.
-
Ben de çok merak ediyorum kendi S410 umun krono sonuçlarını, İlk fırsatta ben de ölçecem inşallah.Elinize sağlık
-
-
Senin HOT 600 R çok masraflı bir silah abi, memur işi değil, bizi batırır bu :))
-
Güzel fotoğraflar, seninşu kesme şeker ve raptiye düşmanı HOT 600 R nin son halini inceleme imkanımız olur inşallah Osman Abi. Alper S410 una regülatör taktırmı aceba
-
Herkese selamlar, keyifli günler. Haftaya pazardan itibaren aranızdayım inşallah.
-
Abi hayırlı olsun yeni tüfekleriniz, keyifli ve isabeli atışlar.
-
Tüfek Evren arkadaşımızın, dürbün BSA 8*32*44, dürbün ön tarafındaki güneşlik ise Evren tarafından icat eilmiş borudan kesilerek uydurulan ek bir parça resimdeki tüfeği tutan ayaklık ise benim :))
-
Bencede çok güzel hız verileri Levent. Havalı silahlarda Hızı kıstıkça satbilite artarken doğru orantılı olarak isabet ve atış saysı da artıyor bu bir gerçek.
-
Hayırlı olsun Kamuran Abi güzel bıçak, Nerden bulursun böyle bıçakları.Bir gün seni takip edeceğim bakalım nerelerden buluyorsun böyle şeyleri Aklıma gelmişken haftaya gelirken getir de iki lastik kesek :))
-
Yabancı silah istiyorsan Şarjörlü smith wesson tavsiye ederim, çok sağlam ve karizma bir silahtır
-
Elinize sağlık, 50 metre atışlarınız iyi bence, bu arada atış alanınız da güzellmiş. 100 metre civarı atışlarda sizin atış hattından çok hedef hattındaki rüzgar durumu önemlidir.Çünkü havalı silahlarda o mesafelerde pellet hızla güç ve enerji kaybedeceği için çok küçük esintiiler vuruş noktasını değiştirir.
-
Elinize sağlık
-
Benim yeni aldığım AA s410 da sıfırdan farksız çok temiz ama seninkinin kundağı daha bir güzel duruyor derviş.
-
Bende çok beğendim, hayırlı olsun güle güle kullanın.
-
Hayırlı olsun Kamuran Abi, ben de çok beğendim. Eminim ki 1 aya kalmaz tabanca tüfeğe döner yapılan değişikliklerle, Başar da el atmaya görsün
-
Konu başlığı açtığınız için yalnızca size değil buradan tüm formdaki arkadşlarım için söylüyorum, Ben de bir avcıyım hatta av hastasıyım ancak lütfen en azından Ağustos ayına kadar hiçbir canlıya tüfek atmayalım, tamamı bu mevsimlerde yumurtaya yatmış durumda hatta sıcak bölgelerde yavru çıkaranlar bile olmuştur.
-
Fx Royal de çok güzel bir silah, bence birdaha düşünün derim.
-
Erdem Abi hayırlı olsun, çok güzel ve isabetli bir tüfek. Güle güle kullan.Kalitesi tatışılmaz