Üzüldüm senin adına Erdem abi, ama boşver başka zaman beraber yaparız 100 metre grup çalışmasını.
ERDİNÇ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Aman Erdem Abi saat kaç olmuş yatalım da gece gece masrafa girmeyelim :))
-
Teşekkürler Osman Abi.
-
Dürbün çok şık durmuş ama bu silaha, çok yakışmış gerçekten. ee ben paralax tekerii kullanamayacakmıyım yani S410 umda
-
Teşekkürler Abi. Henüz görmedim gerçi, dün geldi ankaraya yusuf abi aldı kargodan. kutusunda duruyor açılmadı. Merakla bekliyorum p.tesi olsa da gelip baksam diye
-
Abi sorma, pazartesi geliyorum Ankaraya( 2 gün sonra ), yalnız bırakmazdım Ankarada olsam biliyorsun Ben de yeni aldığım S410 u denemiş olurdum
-
Erdem Abi güçlü kuvvetli adam, bence pompayla 20 dk da doldurur ve hemen ardından 100 metre grupman çalışması bile yapar :))
-
Eline sağlık Erdem abi. Sabah erken saatlerde genelde hava birazcık soğuk olsa da rüzgar olmadığı için atış için uygun oluyor. Ankarada olsam mutlaka sana eşlik ederdim.
-
Güzel fotoğraflar, birdahi buluşmalarda ( katılabilirsem tabi ) video çekimine ağırlık verelim bence, daha keyifli olur.( Osman abi atış hattındayken ben hedef hattında durmamak kaydıyla )
-
Ben de pazartsi gelecem Ankaraya Levent, Olmazsa hafta içi bir gün Salı ya da Çarşamba öğleden sonra atışa gideriz, ben de müsait olurum sanırım.hem yeni S410 u denemiş olurum.
-
Hayırlı Olsun Erdem Abi, Güle kullan. ben de kendimi frenlemeye çalışıyorum almamak için.
-
Osmaniye tarfındaki kırsallar bu sıralar tehlikeli siz yine de çıkmayın derim ben Şuayip abi, ihbar üzerişne gelen polisler de eminim ömürlerinde ilk defa böyle bir havalı tüfek ve dürbün görmüşlerdir.Ben de grupları beğendim tbrk ederim.
-
Valla brav kamuran abi, elerine sağlık, ben çok beğendim çok üzel olmuşşş, tebrikler.
-
Stabilite olarak o pelletle gayet güzel bence. Benim HW100 de 850 ile 860 Fbs arası, 16 grain FX pelletle. Ama Emre nin tüfeği 4 tam şarjör atarken benimkinde 50-51 atış yapmıştık. aradaki 3-4 atışlık fark da bence iki tüfeğin çıkş hızınları arasındaki fark
-
Trabzonun Araklı ilçesinde ve merkezinde 4 yıl görev yaptım, oralardan geleleli 1,5 yıl oldu. Keşke o zamanlarda tanışmış olsaydık da buluşmalar düzenleyebilsydik. Size keyifli atışlar, Araklı İlçesinde 300 metreye kadar atışyapabileceğiniz ok güzel düz bir alan var, Askeri atış alanı da kullanıyor zaten, siz de gitseniz sorun olmaz. Hem orası çukurda kaldığı için pek rüzgar da almaz. O bölgeye karar verirseniz sizi yönlendirebilirim
-
Eline sağlık Emre, güzel atışlar, çekim de çok iyi olmuş.benimde bi kaç video var aslında ama bir kaç defa yüklemeyi denedim beceremedim
-
Emre yarın gelirsen getirsene red dotu, revoya takıp bir deneyelim.
Taylan Abi sizin oralarda rüzgar, yağmur yok mu yaa -
Ben de bakıyordum Hawkw mi siperiş versem Nikko mu diye. Zaten 2 çeşit vardı bu tiplerde. Madem iyi diyorsun sana güvenyorum ve ben de bir kaç güne kadar siparişimi veriyorum Erdem Abi.Aklıma gelmişken bu aralar lazerle atış yapmak çok hoşuma gidiyor benimde
-
Havalıların yeri bir başka tabi. Bu nedenle güzelbir havalı pcb im var satmayı aklımdan bile geçirmiyorum müsabakalarda 22 lr kullanıyorum zaten ama bir tane de kendime ait olsun istiyorum. İsabetli ve güzel silahlar.
-
en güzeli orda bulunan gölet bence.Yaklaşık 400 metre uzunluğunda ve en önemlisi pelletin düştüğü noktayı çıplak gözle çok rahat görebiliyorsun. Ben o bölgeyi de bir deneyin derim.