temzi bir 22 lr arıyorum, satmak isteyen veya haberdar olan olursa pm atarsa sevinirim.
ERDİNÇ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Osman Abii nerden bulursun böyle ilginç ama bir o kadar da karizmatik avatar resimlerini. Çok yakışmış valla sana. Sumatranın yan etkileri olabilir mi acebaa :))))
-
Kardeşim hayurlı olsun güle güle kullan, isabetli ve keyifli atışlar. Mehmet ceketli namlu değil bir önceki model bu. 60 cm namlu olandan.Dürbün ayakları da gerçekten çok güzelduruyor. Ayak ne kadar alçak ve tüfeğe yakın durursa avantajdır
-
Senin gönlün burada Erdinç gerisi hikaye. Saygılar g;$i[/quote]
Ankara teamdaki arkadaşlarla bir arada muhabbet ederek atış yapmak gerçkten çok keyif verici.Benden herkese slm söylersinizz artık mehmet.Bu arada gölün o kısımda atışa müsait 100 metre civarında arkası dağa bakan güzel bir arazi var, isterseniz orayı da deneyin. Hatta havalar ısınmaya da başladı malum bazı arkadaşlarımızın güneş problemi var ( Murat ve Kamurab Abi gibi göle yakın büyük ağaçlar da vardı diye hatırlıyorum. güzel gölgelik de olur.
-
Ben İl dışında müsabakada olduğum için gelemiyorum. Herkese keyifli isabetli atışlar, eminim yine çok güzel geçecektir.
-
Hayırlı olsun isabetli ve keyifli atışlar
-
Turgay abi keşke sende buluşmaya katılabilseydin, ama senin sezon açıldı malum. Aslında yeni taştığımız arkadaşlarla sanki senelerdir tanışıyormuşuz gibi keyifli bir şekilde sohbet etmekten atışı unutttuk bir an. Tabi Mustafa Abi Sumatraları çıkarınca silahlara bakıp deneme imknımız oldu. Silahın gücüne ve kalitesine iişçilğine kimsenin olumsuz birşey diyebileceğini sanmam.Havalı silah için süper bir güç. Şahsen 4-5 arkadaş buluşma yakınlarındaki bir gölet de silahı 22 mm long silahı denedik ve 400 metrelerde atış yaptık. Hatta ben 200 metrede ikinci atışta niyati bozup vurdum bişeler:) Sonuç olarak benim görüşüm bu silahlar nokta atışı için değil uzun mesafelerde hedef atışları ve tahribat için üreilmiş. Güç ve kalibre arttıkça Hava ihtiyacı ve pellet masrafı artarken isabet ve tetik hassasiyeti azalıyor. 200-250 metrede göldeki ördek büyüklüğündeki bir bir hedef vurulmakla kalmaz hedefe ciddi zararlar verir:)) Hani biz 70 metrede küçük bir plastik şişeye atp da diabol deliğine atıyorduk ya S410 la işte sumatrayla o derece hassas atış yapaılamaz gibi geldi bana. zaten ikinci bir atışa da gerek kalmaz ::))
-
Hayırlı uğurlu olsun.İsabetli, kazasız ,keyifli atışlar
-
Kamuran Abi hayırı olsun güle güle kullan, yarın mutlaka getir. Hava takviyesi yapsam ben de atabilirmiyim yarın :))
-
Hadi gözünaydın Turgay abi, sonunda beklediğine değdi anlattıklarına bakılırsa. Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan. Yarın ben de deneme fırsatı bulacam bu silahı, beğenirsem ben de düşünüyorum almayı.
-
yarın takım seçmemiz var ben gelemem heralde abi ama c.tesi sabah 7 de herzamanki yerde olurum çamlığı bilmediğim için. bir kaç arkadşla buluşur giçeriz çamlığa. ızgara ve kebap şişi getiririm ben. Scubalar da bana ait. Hava sınırsız sorun yok. yiyecek işinde de isterseniz siz alın payımıza düşeni paylaşalım isterseniz söyleyin biz alalım abi.
-
OZAN ABİİİİ nick in de ozzy yazınca ordan çağrışım yapıyor birdaha demem komutanım :)) abi c.tesi nöbetçisin demek valla üzüldüm ya. Ama gelecek olursan senin için pazar günü de gelirim
-
-
ayıpsın levent göndermezmiyim kardeşim, netten göndermeyi beceremezsem adresine cd olarak yollarım
-
araç sıkıntısı olanlaları dikmen kavşağı veya oran taraflarından alabilirim. Ayrıca Ankara dışından gelecek arkadaşlar için her türlü yardıma hazırım telefon etmeleri yeterli. Togay kardeş şalgamı unutmayasın pek bi canım çekti. Ayrıca çift vanalı 240 bar 18 lt lik scuba ile 6 lt lik 300 bar scubalar Ankara teamın emrindedir.:))
-
-
Bere bana hiç yakışmamış onu farkettim :)) bende de bir sürü fot. var, ilk buluşmaya bilgisayırımı ve harddiskimi getireceğim. İssteyenler flaş belleklerini getirsinler. Özay abi senden de bu görüntüleri alalım getir buluşmaya da
-
Mühye köyü yakınlarına veya Oran şehri tarfına geldiğinde telefon etmen yeterli kardeş,gelir alırız sorun değil. ayrıca dönüşü hiç düşünmeyin o hiç sorun olmaz. perşembe, cuma yine haberleşiriz zaten
-
Haftaya bir aksilik olmaz da gelirsem ( ölüm kalım olmazsa gelirim ) dikmen kavşağından alabilirim sizi
-
Haftaya da buradayım rıfat abi, haftaya uzun mesafe atışları da denicezz, gel mutlaka