gerçekten okadar büyütülecek kadar fazla ağır değil, güzel oturaklı bir silah. Atilla komutanım vardı ve atış yapma imkanı bublmuştum Ankara team buluşmalarında. O kadar para ayırabilme imkanım olsa ben de alırdım.Tereddütünüz olmasın kesinlikle.
ERDİNÇ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tüfeğin ağıroluşu ayak atışı dahil diğer atış pozisyonları için de avantajdır. Hafif tüfekte nişan alma taşıma, taşıma kolay gibi görünse de ağır tüfeklerde salınım azdır isabet yüksektir.Tabi tüfeğin ağırlığını atış yaparken kas gücüyle sabit tutmaya çaılşmak yerine Vucudun iskelet sistemine oturtup minimum güç kullanarak atış yaparsan. Örneğin; Olimpik branş olan atıcılıkta tüfek ağırlığı maksimum 5,5kg ise sporcular genelde 5,4 gibi sınırda bir ağırlığa ayarlayarak müsabakaya girerler.
-
ben iki yıldır severek kullanıyorum, arazide yanımd hep. Gerçekten kullnışlı bir bıçak, Kabzesi felan da güzel oturuyor ele. Ben Adanada İncirlikten almıştım fiyatı da gayet iyiydi. Ama son gittiğimde 1 ay kadar önce kalmadı gelecek demişlerdi. Hayırlı olsun Kamuran Güle güle kullan. İyi seçim, Tebrikler:)
-
Hiç bir sıkıntı olmaz, Hava sıcaklığının değişikliği tetik hassasiyetini değiştirir ama o da müsabaka tipi tüfeklerde ancak farkedilebilir, çok azdır yani.İçniz rahat olsun.Küçük bir hatırlatma : havayolu yolculuklarında tüpü boşaltmanız iyi olur sadece.
-
Komutanım çok çok geçmiş olsun acil şifalar dileklerimle. bende bju aralar uzak kaldım aslında ankara team dan. ama siteden sürekli takip ediyorum.müsabakalar, av ve görevler derken... en kısa zamanda görüşmek dileğiylee
-
hayırlı olsun kardeşim, heyecanı anlayabiliyorum hele de ilk PCB in ise. keyifli atışlar
-
ben batmandaki görev yerime döndüm,yıbaşından itibaren ankarada olacam. görüşünceye dek ankara team a hoşçakalınnn diyor muhabbetinizin bol ve tatlı olmasını diliyorum.
-
Bu hafta sonu Sakaryada müsabakada olacam, katılamadığım için üzgünüm, hekese iyi eğlenceler
-
sabah 8 civarlarında ps de olurum arkadşlar.Görüşmek üzere
-
sanırım yaklaşık 1 ay kadr önce geldi türkiyeye, susturucuyu namlu ucundan kaldırıp ceketli namlu yapmışlar diye biliyorum. Hw 100 ün isabetliliği tartışılmaz bence. 100 metreye kadar olan atışlarda gayet güzel, şahsen ben 150 metre civarlarını da denedim ama eminim 100 metre ve ötesine nişan aldığınızda bir havalı tüfek için hedefin ne kadar uzakta olduğunu anlarsınz hayırlı olsun iyi seçim ama. bu arada 50 metreye sıfırladım ben de HW100 ümü, dürbünümdeki mildotlar saeyesinde 100 metre civarlarında rahatlıkla atış yapabilirsiniz.
-
Muhtelif zamanlarda pusu atacağım ::))
-
Bir kaç ay önce ben de Adanada bir buluşma düzünleemek istemiştim foma da başlık açtım ama katılım olmamıştı pek. Önemli olan az kişiyle de olsa bir başlangıç yapabilmek. ssonrası zaten gelir, ne de olsa ortak bir yanımız var mutlu haberleriizi bekliyor takip ediyoruz hoşçakalın
-
-
yarın sabah yusuf abiyle ben de geleceğim. sabah erken satlerde yusuf abinin yeni aldığı ateşli tüfeği deneyceğiz çamlıklarda, tma yerini bilmiyoruz ama sanırım seslerden bulabiliriz 8 e doğru da havalı için aşapı PS ye ineriz. konu başlığını açan arkadşın doğum gününü kutluyor başlık açtığı için de teşekkür ediyorum
-
yarından itibaren uzunca bir süre ankarada olacam ve tabiki ben de buluşmlara katılabileceğim artık. Alper bu arada mevsim başladı haberleşelim de hafta sonları müsait zamanlarda bıldırcın, üveyik yapalım Rıfat abi doğum günün kutlu olsun , Nice mutlu sağlıklı ve sevdiklerinle beraber senelere.
-
-
çukurova temaın yavaş yavaş birbirleriyle tanıştığını görmek güzel. İnş. buluşup güzel atışlar yaparsınız. Sayı artıkça çeşit de, keyif de artıyor.
-
timi alıp geleyim tam teçhizat:)
-
-