ERDİNÇ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Cem abi hayrına bu hafta da Alpere çarpıver arabayla üstünden birkaç defa geç ki hortlamasın sonra:)
-
bence tüm bunlar Alper başının altınan çıkıyor, Alperi buluşmalardan kovalım bence ve Başlık mı açsak aceba Alper bizden değildir diye:)
-
Çok teşekkürler arkadaşlar, Bu arada Evren ; evde tüp bitti
-
-
-
Teşekkürler Osman abi. Av ve atışa karışmadığın sürece çok mutlu oluruz ddedim ve anlaştık
-
Nikahtan önce konuştuk sorun olmıcak gibi duruyor emme bakalım zaman ne gösterecek. Ama Adanalıyık, Kazak erkek yanii
-
Alper' e gün doğdu hadi bakalım
-
-
Teşekkürler Rıfdat Abi. Senden giderken küçük birşey istesem zahmet olmazsa abi. Benim yerime Alperi kaba etlerinden vuruversen bu aralar kaşınıyor sanırım :))
-
nikahı yaptım abi, düğünde mutlaka haberdar ederim. Teşekkürler, sen de sağol murat.bundan sonra eskisikadar rahat atışa, ava gidebilecekmiyim bakalım
-
Cem abi ankaraya geldim ama 1 gün kalabildim, Memleketteyim şuan. PZara yolculuk var diğer asılgörev yerine. 1 ay kadar yokum ama geldiğimde mutlaka ararım. Bu arada dün bekarlığa veda ettim ya
-
Yaklaşık 1 ay boyunca katılamayacağım buluşmalara. Bu hafta Adanadayım sonra malum görev yerine gidiyorum Ankara teamdaki tüm arkadaşlarımı ( Alper hariç tabi ) ve ağabeylerimi çok özlicem. Sizlerden esinlenerek pazar günü Adanada bir buluşma düzenleyeceğiz bakalım. Herkese keyifli, isabetli bol muhabbetli atışlar.
-
-
-
-
Osman Abi de demiş Evren çözebilir bunu diye umut en kısa zamanda evren sana uğrar da halledersiniz inş.
-
Yarın G.Ayıntepe yola çıkacaz, 3 gün ordayız, müsabaka var yine ve c.tesi günlerine denk gelince canım sıkılıyor valla:( Yine gelemicem arkadaşlar, Şimdien kazasız belasız ve keyifli isabetli atışlar. Unutmadan; Cem abi Dikkatli ol araç kullanırken Atış yapacam diye heyecandan çarpa çarpa geliyon ya
-
Cem abi çok geçmiş olsun, karşı trafın tamponunda kırık yok demiştin vakumla düzeltirler sıkma canını. Ama yine de olmasa iyiydi tabi. Tekrar geçmiş olsun abi, Kimin fikriyse şu hafta içi buluşma