Ben atış yapmak için Ps ye gidiyorum. Gelmek isteyen Arkadşları bekliyorum
ERDİNÇ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
geçmiş olsun erdem abi
-
Bence Cumartesi günü stand açın abi mekanın girişinde, Bende Jandarmayı Çağırayım Seri katill bunlar psikobat derim valla
-
böyle giderse hava hw100 ün regülatörünü söküp scubaya bağlarsınız, su altı 25 metre atışı yaparsınız erdinçle sırayla.
bu nasıl bir havadır ya tolga kardeş hayırdır?????
seni de bekleriiz Adanalı hemşerim :)Bu arada HW 100 bu yaa rüzgar yağmur çamur farketmez, etkilenmez bu tip hava koşullarından
-
tüfeğiniz hayırlı olsun, ben de atış yapmıştım murattayken o tüfekle, güzel ve temiz bir tüfekti. BU arada ben de Adanalıyım ( Kozan' lı ) Aklımda adanadaki arkadşları organize etmek var bu aralar. Hafta sonu adanadaydım ve hava süperdi, rüzgarsız tam atış havası yani. Alperin de Adanalı old. bilmiyordum ha
-
çarşamba akşam 5 gibi atışa gelmek isteyen varmı aceba, ben gelebillirim.
-
Abi Adanayı ve ağzının tadını iyi biliyorsun hepsini yapıp gelirim inş. ama aklımda dürbünümü denemek var ( Nişanlım duymasın )
-
bu gece Adanaya gideceğim için yarın gelemeyeceğim,herkese isabetli ve keyifli atışlar diliyorum.Yarın adana barajının kenarında mangalımı yakar bir yandan da yen dürbünümü denerim artık ben de:)
-
abi tebrikler valla süper görünüyor, ben çok beğendim, Allah utandırmasın:)
-
rıfat abinin namını da duymayan yok bu hafta gelmeyi çok istiyordum hem yeni dürbünümü kullanma fırsatı bulurdum ama bu hafta da adanaya gitmezsem sanırım nişanlım beni bırakacak Alper düşmanarın çoğalıyor bak bu arada
-
Gecen pazar biz 10da ordaydık aşağıdaki vadide pusu ve kurtulma simulasyonları için, piknikçiler oraya geldiklerinde tam teçhizatlı, saldırı tüfekli kamolu 14-15 kişiyi görünce durmadılar bile
Erdinç senle ben kamolu gelelim ben safiride getiririm...Tamadır ben sabah erkenden pusu kıafetlerini giyer kat maskesini de takar tam teçhizat orda olurum, İsrali protesto için atış tatbikat var deriz alanda değil hani. Senin safir de son noktayı koyar zaten
-
hedefte İsrail Hükümeti, develt adamları ve askerleri varmışçasına hedeflerin merkezine çakmak gerek diye düşünüyorum. Erdem abi ve ben zaten yeterince erken geliyoruz da erken kaçmak fikrine katılmıyorum geçen hafta hernekadar yanmış olsamda. Yukarı Çamlıklara ağaç gölgesi daha güzel yerler yok mu aceba
-
ben de çok beğendim yeni kundağınızı, hayırlı olsun, benimde aklımda buana benzer bişeler yaptırmak. Kaynak kısmı müsabaka tüfeklerine benzer şekilde kişiye ve dürbün yüksekliğine göre alçalıp yükselebilen bir şeyler düşünüyorum.Buluşlmalarımızda arkadaşlarımda gördüğüm ve kendimde de tespit ettiğim nokta bu, kaynak hatası yaptıryor alçak kalınca.Tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın.
-
arkadaşlar ben çok fena yanmışım, kollarım iki renk olmuş resmen BU arada sürekli atıp durduğumuz iki adet sallanan demir vardı ya, benim tüfek ne güçlüymüş ki ucunu koparttı attı ya ödüllendirecem şimdi onu
-
elinde kullanmadığı 30 mm tek parça çift parça farketmez dürbün ayağı olup da satmak isteyen arkadşım yarın getirirse memnun olurum, ya da şu anki te k parça 30 mm ayağımmın 4 adet allen vidası eksik, elinde olan varsa çok makbule geçer küçük ve ince kısa bir civata.
-
sabah 07:00 dan itibaren PS de olurum. Yatmak size bişey kazandırmaz erken gelin arkadaşlar
-
arkadaşlar yarın cumartesi, havalı için buluşma yapmıcakmıyız. Ben yarın sabah 7 den itibaren orda olacam. bekliyorum
-
vicdansız alper, 2 tane daha vardı o paketten arabada, ayrıca gönül bolluğu olan yerde yemek darlığı olmazmış:) hem sen benimle hiç uğraşma telefonundaki fotoğraflar seni ipe götürür
-
Sabah Tunahan ve Dogocan'ı alıp paintsign'a gittim. Başar'ın airsoft ekibi oradaydı ama ne Erdinç vardı ne de başkası. Haliyle burulabilecek tek şey de bıyıklarımdı Onun için üzülme Erdem, Erdinç bizi sahaya dikti ama kendisi yağmur dolayısıyla arazi, burmalar da yalan oldu
rıfat abi çok çok özür dilerim yaa, sabah 7 de kalktım ben pencerden baktım rüzgar,fırtına, yağmur... bu havada kimsse gelmez düşüncesiyle geri yattım:) öğlen nete baktığımda evrenle alperin yazılarını okudum, senin gelip gittiğini de öğrenince hemen atlayıp geldim abi. çok çok özür, kendimi affettirecem en kısa zamanda
-
sabah kalktım ve hava fırtınalı yağışlıydı, o yüzden kimse gelmz atış yapamayız diye gelmedim bende, şimdş nete geldim baktım ki millet gelecek evreni aradım hemen, bir kaç kiişi ordayız diyince çıkıyorum hemen dedim ve çıkıyorum, yanımda bir kaç kişilik de kadayıf alaraak