yarın sabah erken saatlerde 07:00 gibi ps ye gelecem atış yapmaya, gelecek olan arkadaşım varsa bekliyorum. Fazla sıcağa kalmadan güzel atışlar yapmak ve 100 metrede tabi havada müsait olursa HW100 ümü denemek istiyorum.Gelecek arkadaşım varsa yazsın, gece tekrar bakarım
ERDİNÇ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
c.tesi gece geleceğim için ankaraya pazar günü de buluşma teklifi yapıyorum. Pazar günü gelenlere Diyarbakırdan burma kadayıf, Kahvaltılık sıcak poğça, çay...vs ikram edilir müsabaka yapılır
-
keşke ben de gelebilseydim Şimdiden iyi güzel ve isabetli atışlar
-
bu hafta cumartesi değil de pazar günü buluşsak arkadaşlar, ben cumartesi akşam gelecem ankaraya, pazar günü gelenler için Diyarbakırın meşhur burma kadayıfı ikram edilir. Bilginize
-
Osman abi benm telefon hafta içlerinde genelde poligonda çekmediği için kapalı görünüyor hat git gel yaptığı için. aramanı görmedim yoksa mutlaka dönerdim. Benim telefon 12:00-13:30 arası açık hafta içi mesai saatlerinde kapalı. Aklında olsun abi bidahakine msj atarsan ben sana mutlaka ulaşırım. Düşündüğün için tekrar teşekkürler.
-
ben de diyarbakırdayım ve yokum bu hafta, katılamayacağıma gerçekten çok üzülüyorum. Size iyi vakit geçirmeler ve isabetli atışlar. Erdem abi dikkatli ol haa
-
Hayırlı olsun, buna benzer ve bütçeme de uygun birşey bulursam ben de alacam inşallah.
-
hayırlı olsun, ben de ilk pcb lere hatsan la başlamıştım fiyatına göre güzel tüfek bence. İsabetli atışlar
-
keşke daha erken görseydim, Osman abi mutlaka gelirdim.
-
Teşekkürler hepinizee, Ankara teame madalya yakışır zaten. Erdem abi çok sağoll taktiklerin aklımda:)
-
Erdem abi süpersin valla, helal olsun. iki gündür deniyorum fotoğrafları yüklemeyi ama beceremiyorum. Herkesin müsabaka anında çok ciddi ve gözü kara fotoğrafları var:) evet yerimiz dar dar olmasına ama gönül bolluğu olan yerde yer darlığı olmazmış derleri Sayımız arttıkça çok daha güzel vakit geçireceğimize inanıyorum. takım oluşturup öyle müsabaka yapalım arkadaşlar ve bunun için de illede c.tesiyi beklemek zorunda değilsek eğer akşam 5-6 gibi hafta içi bir gün de buluşabilirz. Biz müsaitiz, erdem abi, rıfat abi, serdar ve diğer arkadşlar sizlere de uyarsa telefonlaşalım yarın veya öbürgün toplanalım. Bu arada ben cuma günü Diyarbakırdaki ateşli müsabakası için yola çıkacam 1 hafta kadar yokum. Gelirken Burma kadayıflar benden:)
-
çadır çok iyi fikirmiş kızarır pişerdik heralde olmasa:) eline sağlık kardeş iyi düşünmüşsün valla. Murat senin yağmurluk beni sırt çantasının altında kalınca görmemişsin sen. dediğin yerdeki oring e bakacam gidince abi sağol. erdem abi alınterimle bastığım havayı 2 dk da kronoda hiç acımadın boşalttın yaa hallaa kollarım ağrıyor. abi bidahaki müsabakamıza kendi aramızda takım oluşturalım. Ben fotoğrafları yüklemeye çalışacamm ilk fırsatta.Güzel bir cumartesi geçirmemize sebep olan ve buluşmaya katılan, katılmak isteyip de katılamayan herkese teşekkürler:)
-
dünkü buluşmanın fotoğraflarını ekleyecektim çok da güzel çıkmış herkes ( çıkmışız demiyorum ) çadır altında güzel bir bulşma ve müsabaka oldu. Hepsinin fotoğrafları mevcut ama yüklemicemm. Yahu herkesi çekmişim de beni çeken olmamışş:( tekrar tekrar baktım yokum fotoğraflarda:)
-
Arkadaşlar ayrıca bugün yurt dışından getittirdiğim BSA 8*32*44 Dürbünümün içinden çıkan ayakları tüfeğğime uymadı büyük geldi. Elinde ihtiyaç Fazlası olupta satmak isteyen arkadaşım varsa 30 mm lik sanırım 11 mm çapında iki parça ya da tek parça dampa dürbün ayağı olan varsa alabilirim. Tekrar iyigeceler
-
arkadaşlar tüfeklerin tüplerini pompayla doldururken dolum aparatını taktığımız pampaya bağlantılı hortumun içindeki conta sıyrıldı ve hava kaçırmayı başladı:( bu saatte olacak şeymi bu:( elinde yedek contAsı veya son çare olarak teflon bandı olan varsa yarın getirebilirmi, çok çok ama çok büyük bir iyilik yapmış olur getiren arkadşım:) Saat hernekadar geç de olsa bir umut adına forma yazıp sizden yardım istemekten başka çarem yoktu arkadşlar.İyi geceler
-
yeni HW100 üm ve ben sabah 07:00 a kalmaz aranızdayız
-
İzmirde painbollhakemlik kursunda olduğum için gelemedim ama aklım hep sizinleydi:) Yine çok keyifli bir buluşma olmkuş anlaşılan. Sayımız arttıkça dahada güzel olacvaktır eminim. Yeni tüfeğimi de denemeyi hız ölçümünü yapmayı düşünüyordum. Salı ya da Çarşamba akşamı "16:00- 17:00 gibi gidip 2 saat atış yapmak istiyorum. Gelmek isteyen arkadşları bekleriz.Erdem abi sana ayrıca teşekkürle fotğraflar için, Sabah erken saatlerde seni yalnız bıraktığım gelemediğim için de özür:)
-
teşekkürler tüfeklerimizi saate kadar kargodan alacazz, yusuf abi gitti getirmeye ve ben heyecanla bekliyorum S kundak görünüm olarak daha hoşuma gitti ve S kundak aldım, Erdem abi ama haklısın T kundağın kabze karaması daha hoştu bu hafta deneyim de bakalım değiştirme imkanımız da var
-
Yusuf abi ve benm yeni HW100 lerimiz de gelir cumaya kalmaz ben İZmir e gitmezsem (inşallah iptal olur şu kurs ) sabah 06:30 da ordayım arkadaşlar. Yalnız bir sorun var dürbünüm ve yeni aldığım pompam adana kalmıştı. Getirtmeye çalışacam. Ayrıca Geç gelip erken kaçmak yok ona göre. Erdem abi Gladyatör sahipleri yandı desene :))) Bu hafta pompayla hava basarlar haftaya da atış yaparlar artık:)
-
Erdem abi birdaha sabah 06:30 da değil de biraz daha geç gidelim ya 06:45 gibi mesela abi buz gibiydi sabah güneş de telin öbür tarafından bu tarafına geçmedi birtürlü çok nazlandı ama sonuç itibariyle hava da güzeldi atışlarda, tabi daha da güzeli sohbet muhabbet. Yahu bizim doktor psikobatmıdır nedir neler yapmış nasıl modifiye etmiş öyle ateşli silahını. Bizim envartere yenii girmeye başlayan pointerlerden bile var Gelmeyen arkadşlarda bilsinler bu arada buluşmamızın o güzel başlığını açan Osman abimiz de epey bir geç geldi yanii