ERDİNÇ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
-
-
acemiliğimize geldi abi, birdahaki sefere elim tetikte fırsat kollıcam
-
mrb arkadşlar hepinize çok teşekkür ediyoruz cumartesi günü için. Yusuf abi ve ben gerçekten sizlerle tanıştığımız in çok memnun olduk. İnşallah yarışmalar denk gelmezse cumartesi günleri sabah erkenden gelecez artık, Bu arada Osman abi de beni telefonda konuşuren çekmiş hep oysa sadece bir defa tel. gelmişti ha bir de akııma gelmişken Osman abi, benim koyduğum hedeflerin 1-2 tanesini de bana bıraksan ne iyi olur ya:) Cumartesiyi iple çekiyoruz. hoşçkalın
-
abi 22 atışlarını gördümm çok iyi diyebiirimm, tayfun abiyi de görünce şaşırdım vala, aradım hemen ve abi meşhur olmuşssun nette geziyor videoların dedim güüştük biraz. seni ve tüfeklerini birde öpekleri öve öve bitiremedii, umarım iyi dostluklar kurarsınız üzel avlar ve atışlasr yarsınız. ya unutmadan senin dürbünü anatıp duruyorr o ne dürbündü öyle benim dürbün çok kötü, kıytıkmış felan diyor:)) bu arada abi yine bu sitede remington 4*16*50 çapında mildotlu bir dürbün var. 150 tl yazmış ama 100 tl ya alacam. ne dersin nasıl aceba yani 100 metreye kadar atışlarda işimi görür sanırım Zaten ben de şu anda optima 4*12*44 var o bile idare ediyor ama bunu da fiyatı uygun olunca alayım dedim. markası da bilinen bir marka. ilerde uygun fiyata buusam daha güzel bişeler almayı düşünüyorum( senin rhino ya benzer bişeler) sitede bugün bakarsan colt45 diye biri,dürbüne bir bak resimerinden de bana dön abi sna zahmet. görüşmek üzere, hoşçakal. cevabını beliyorum