Latif ustam girme kanimiza, aldiracaksin bizede boyle giderse. Eline saglik
ERDİNÇ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Elinize saglik Latif hocam. Adanaya geldigimzde canli canli gorurz insallh.
-
Hayırlı olsun Taylan Abi, güzel ve isabetli bir tüfek. Ben de düşünmüştüm bir ara almayı ama biraz pahalı gelmişti. Keyifli atışlar
-
bayramdan 10 gün kadar önce yapmıştık, ancak fırsat bulabildim
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
bu link daha pratik sanırım.
-
-
bayram nedeniyle konu arada kaynadi. Katilmayi dusunun arkadaslar isimlarini yazdirsinlar da baslayalim yavas yavas
-
bencede guzel fikir Erdem abi.
-
Eline sağlık Taylan abi, çok emek ve zaman harcamışsın gerçekten.
-
Taylan abi eline saglik, oldukca detayli bir calisma olmus
-
Gerek yarışma öncesi hazırlık aşamasında ve yarışma süresince özverili çalışmalarından, gerekse müsabakada gösterdikleri başarılarından dolayı takım arkadaşlarımı kutluyor, başarılarının artarak devamını diliyorum. Diğer İllerden gelen hobidaşlarımızla tekrar görüşmek, aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla tanışmak her zamanki gibi çok keyifliydi. Herkesin eline ayağına sağlık. Önemli olan müsabakanın dostluk içerisinde geçmesiydi zaten.Yasin ve Levent arkadaşıma yarışma öncesinde bana sağladıkları teknik malzeme desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim Bu ve buna benzer nice organizasyonlarda görüşmek dileğiyle.
-
Regulatorludur, dolum isine gelince tupu sokup o sari aparati takin. Scuba tupe takmadan once scubanin vanasinin icine 2 adet pullu oring atin sorun cozulur. Dolum yapabilirsiniz.
-
Kafa dengi hobidaşlarla tanışıp sayınızın artması dileğiyle, keyifli atışlar.
-
Allah canını almasın Metehan :)) hayırlı olsun hadi bakalım, keyifli ve isabetli atışlar.maalesef Iban bilmiyorum
-
Güngör Av da stokta Yok görünüyor
-
Son zamnlarda gordugum en guzel grupman. Eline saglik Emre abi
-
Yakın zamanda toplanıp eksiklerimizi ve yapmamız gerekenleri öncelik sırasına koyarak konuşalım
-
Hadi hahirli olsun. Dostluklarin pekistigi, bol sohbet ve muhabbetli bir yarisma olmasi dilegiyle.
-
Hayırlı olsun Artun, Keyifli atışlar. En çok merak ettiğim silahlardan biri Fx Royal. Paylaşımlarını bekliyoruz.
-
Eline saglik Kamuran abi, farkli bir uygulama daha gorduk sayende. Guzel gorunuyor. Yakindan gorup denerriz artik