Fotograflari gordugum andan itibaren dusuncelerime tercuman olacak kelimeler bulmakta zorlaniyorum. Elinize saglik demekle yetiniyorum.
ERDİNÇ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
İlikleriniz ısına ısına atış yapmışsınızdır, özledim bende Birlikteliğiniz daim olsun
-
Murat abi musait oldugunda halledelim su isi
-
Kovanlar 22 cal. Aslinda bu cekimleri yaklasik 1 yil kadar once yapmistim, yeni yeni yuklemeyi ve video programini kullanmayi ogrenmeye basladigim icin ancak yukleyebildim.Tesekkurler iyi dileklerini sunan tum arkadaslarima.
-
Elinize sağlık, çok güzel grup
-
Tüfek, dürbün, mesafe ve Pellet aynı arkadaşlar.
-
Tebrikler İsa, çok güzel atışlar.
-
Maksat form hareketlensin Osman Abi
-
[quote='wrangler','index.php?page=Thread&postID=231686#post231686']Bu lafımı da yaz bu müsabakada herşey değişebilir...
Bu yarışta bende varım...
Beni kamçıladı diyebilirim.Eline sağlık Erdinç abi senin için sıradan bizim için çok iyi atışlar.
Havuz.[/quote -
Sagol abi, yetersiz isik ortaminda cok da kaliteli cekimler yapilamiyor maalesef. Yuvarlak daireleri 25 kurus ile cizmistim usenmden
-
Atışlar 26 m den HW100 ile Falcon 13.43 pellet kullanılarak kapalı ortamda yapılmıştır.
-
Hayırlı olsun, Adanalı olarak ben de çok sevindim. Adana' ya geldikçe atış yapmaya gideriz artık.
-
Simdiden elinize ve emeginize sàglik, bize dusen bir gorev olursa her zaman haziriz.
-
Eline saglik Yasin, bende indirdim, cok guzel
-
AA ların kundak yapısı pek elverişli değil yapılacak bu işleme, kaynak kısmı çok sivri kalıyor. Ben de düşünmüştüm 510 için
-
Çok istememize rağmen size katılamadık, birdahaki sefer inşalah. Dostluklarımız daim olsun
-
Tufeklrin bitmis hallarini bugun gordum, her ikiside cok guzel olmus. Tekrar tekrar elini saglik levent ustam
-
Eline sağlık Ömer, her zamanki güzel grup çıkarmışsın
-
Yağmurun çiselediğini biliyordum ama o kadar şiddetli yağdığından hiç haberim yoktu, Kamuran Abi bence sen pazara felan çıkma ya Kazasız belasız gidip geldik çok şükür, gayet eğlenceli ve güzel de oldu.
-
Eline sağlık Levent, bir sonraki müsabakalarda daha net ve güzel kareler yakalayabilmek adına fotoğraf ve video çekimlerine çözüm bulalım