Yarın sabah 10 sıralarında atışa gitmeyi düşünüyorum. Gelmeyi düşünen var mı benden başka arkadaşlar.
ERDİNÇ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı olsun Ömer, hafta sonu getir de deneyelim
-
Yarismánnin bir hafta ertelenmesi banada uyar aslinda
-
Elinize sağlık, emek verici ve güzel bir çalışma olacak, şimdiden kolay gelsin.
-
Yarışmaya ev sahipliği yapan başta Efeler olmak üzere desteklerinden dolayı Hatsan Firmasına, Poligon temininde yardımlarını esirgemeyen Melih Bey'e ve Özveride bulunarak bizleri düşünen Erhan Abiye çok teşekkür ederim. Yeni arkadaşlarla tanışmak, önceki müsabakalarda tanıştığımız arkadaşları yeniden görmek kadar keyifli birşey olamaz. Bu ve buna benzer yarışmalar olmasa görüşemeyeceğiz. Her geçen gün sayımızın artacağından, daha profesyonel müsabakalar düzenleneceğinden şüphem yok. İyi dileklerini belirten tüm arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim.
-
Uzanir ne demek, espiriyi anlayamadim mi aceba diye dusunuyordum bende :))
-
Her hobidasimizin sahip olmak isteyecegi bir set olmus. Keyifli ve isabbetli atislar Taylan abi
-
3 te cikip gece 1 de orda olacagimiza aksam 8 gibi cikip sabah 5 gibi gun isidiginda orda olunsa daha iyi olmazmiydi. C.tesi tum gun yine bos olunurdu.
-
Hedefleri gorunce heycanlandim. Elinize saglik
-
Tebrikler, yaylı tüfekle bu mesafede gördüğüm en iyi grupman diyebilirim. Elinize sağlıık
-
Elinize sağlık, yaratıcılık bu hobiyi daha da güzel kılıyor.
-
Elinize saglik , kaliteli pcp ler ile atilmis gibi. Tebrikler
-
Hayırlı olsun isabetli ve keyifli atışlar.
-
Eline saglik Erdem abi, 100 m atislarin guzel olmus.
-
Yardim edebilmeyi cok isterdim, dun gece geldim ankaraya ve 2 gun sonra baska bir faaliyete gidecegim icin bu gunu evdekilere ayirdim.simdiden kolay gelsin sizlere.
-
Hava sikntisi olmayinca simdilik bu haliyle biraktim tufegi. Yaydan ziyade cekic agirligini hafifleterek gucu dusurmeden atis sayisini artirmayi deneyecegiz insallah.
-
Eline sağlık Mehmet, AA yı yazarken bu kadar değil de HW yi yazarken 55 atış kafam karıştı zaten Teşekkürler herkse, daha iyileri tüm hobidaşlarıma.
-
Sagolsun yillik bakimlarini Murat abi yapar, yagini suyunu oringlerini degistirir
-
Saat gibi mii :))
-
Abi 135 bar ölçmüştük ama 100 bara kadar gayet iyi attı, sebebini ben de anlamadım.