Diyarbakir burma kadayifi yemek isteyenler yarin mekana gelsin, ben 10 gibi gelirim
ERDİNÇ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ankara disindayim, pazar gunu gelebilirim
-
Yaylilarda hizin daha yuksek ve pellet dusmesinin daha az olmasindan dolayi 4,5 tercihimdir.yutr disinda 5,5 kullanan yok gibi.
-
Pazarda sohbet muhabbet, acik artirma, pzazrlik hersey olur artik malzemeleri gordukce ihtiyac olmasa da alan cikar mutlaka
-
Omer hayirli olsun, gule gule kullan kardesim
-
Numarali plakalar da plastik borulara donmez umarim. Alani temiz tutmak sahiplenmek hepimizin gorevi. Ozellikle yaptirilan hedeflere gucu yuksek tufeklerle atis yapilmamalidir ( max aa . 510 bence )
-
Ben gelemiyorum maalesef bugun. Size keyifli atislar Mehmet. Fotigraf cekmeyi ve cronoyu zaman olursa unutmayin.
-
izmire gidecek olursak son antremandi bu Yasin. Haftaya 2 aya yakin baska bir goreve gidecem. Erdem abi levent ve serhat abiden ses yoktu bu hafta. Hayattalar mi aceba ?
-
Eline saglik yasin, Osman abi cok fotojenik cikmis Tarik abi de herzamanki gibi bacak bacak ustune atip atis yapiyor
-
Ecdat tarih yazmis, evlat okumaktan aciz... maalesef
-
Hanimi kandirabilirsem ugrarim
-
O fiyata cok daha iyi markalar var, o marka bahsettiginz paranin yarisini da etmez bana gore. Bu konuda formdaki eski konu basliklarini okuyun karar vermedden once
-
Yandaki taretin ordan acmak lazim durbunu. Iceride yarim ay seklinde bir parca var muhtemelen o parca islevini yitirmis, duzeltmek veya degistirmek gerek. Asil sorun durbunu zarar vermeden sokebilmek. Adamar tamir yapmainlar diye kuvvettli yapistiricilarla tutturmuslar. En dikkar edeceginiz yer arti kil olsun. Telafisi yok maalesef kirilirsa
-
Her ikiside oldukca isabetli, o mesafelrrde hele de ruzgaar varsa 18 grain tercih ederdim
-
Eline saglik Izzet abi, zevkle baktik fotograflara. Bize de kismet olur insallah ilerde.
-
Hayirli olsun alper abi, keyifli ve isabetli atislar.
-
Guzel baliklar, aviniz bol olsun
-
Tıklanama rekorları kıran şu buluşmanın fotoğraflarını bekliyoruz artık, hadi bakalım.
-
Eline sağlık Murat Abi, hedefler çok güzel olmuş. Bu gün biz de epey dönderdik, oldukça da sağlamlar.
-
Basima sen sardin bu isi levent, yarim birakma isini yari sabah 8 gibi gelirim yusuf abiyle.