Güçlendirme yaptığımızda solid atılabilir mi? Namlusu uygun mu? Bir de güçlendirme işlemini kendimiz yapabilir miyiz yoksa usta işi mi?
Kendiniz yapamazsınız usta işi 6.35 için ise reg odası yetersiz eğer solid atacaksanız
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Güçlendirme yaptığımızda solid atılabilir mi? Namlusu uygun mu? Bir de güçlendirme işlemini kendimiz yapabilir miyiz yoksa usta işi mi?
Kendiniz yapamazsınız usta işi 6.35 için ise reg odası yetersiz eğer solid atacaksanız
Hocam 4.5 denedinizmi? 10.34 veya solid kabiliyeti nasıldır acaba?
Yok 4.5 denemedim malesef ben de sırf merakımdan 6.35 namlu aldım fakat uğraşmaya değmeyeceğini düşünüp px5 i 6.35 e çevirdim
Hasan bey standart bir Zeon alsak bunda illaki yapılmalı dediğiniz bir işlem var mı?
Eğer 5,5 alacaksanız hiçbir işlem yapmadan verim alabilirsiniz ama biraz güçlendirirseniz ağır mühimmatlada verim alırsınız fakat 6.35'te ciddi anlamda güçlendirme gerekir Çünkü yetmiyor
Hasan usta hocam hava portlarinda cekicte çekiç yayında ve valfte herhangi bi islem yapmadınizmi?
Az miktarda yapıldı
bende deneyimlerinizi merak ediyorum genelde havalı pcp de olsa kalibrenin yüksek oluşu daha bi cezbedici oluyor sanki bir domuzu rahatça vuracakmış hissiyatı veriyor
Regülatör odası yetersiz geliyor ve solid atmanız mümkün değil aynı namluyu px5 e taktım modlu yalnız ve küçük bir oda ilave ettim 180 bar ile anca yeterli oldu zeon da regülatörü söküp öyle anca kullanırsınız
Merhaba. Hava kaçağı sorunu olmayan hor kullanılmamış fiyatı abartilmamis 6.35 Effecto zeon aramaktayım. 05452654577 satmak isteyen olursa bu numaradan ulaşırsa sevinirim. Hayırlı günler.
Neden 6.35 öğrenebilirmiyim deneyimledim açıklayıcı detay verebilirim
Es selamü aleyküm 18 yaşındayım ilk tüfeğim bt65 sb elite 6.35mm grupmanına hayranım gmax no8 pellet kullanıyorum. Pelletleri kutudan çıkartıp gazetenin üstüne dağıtıp würth silikon spreyle hepsinin üstüne dağılacak şekilde sıktıktan sonra boş pellet kutusuna 3-5 damla motor yağı damlatıp silikonlu mermileride içine koyup karıştırdıktan sonra kullanıyorum. Bu taktiği bu forumda keşfetmiştim. Grupmanda herhangi bir dağılma olmadı (iyileşme olmuşta olabilir bunu ilerleyen zamanlarda ölçmeyi planlıyorum) ve elbetteki 41grain pellet artık 25-30 grain gibi çok daha hızlı gidiyor
halen daha bir dürbüne sahip değilim ama 3-9x40 victopticsin dürbününü almayı planlıyorum (önerip önermediğinizi yazarsanız sevinirim çok bütçem yok maalesef). Bt 65 e de yedek bir tüp almayı planlıyorum scuba tüpüm olmadığı için atış esnasında pompa ile uğraşmak zaman alıyor yormaktan ziyade.
Aleykümselam alacağın dürbün yine yetersiz gelir keyifli atışlar dilerim
Herhangi bir ekipman kullanmadan montajlamıştım sağlıklı olmasına olmuştu güzel de kullanıyordum ta ki dürbün bozuluncaya kadar YouTube de Alparslan şen abinin konuyla ilgili videosu var ordan bakabilirsin bence
Alpaslan hocamın o kit ile videosundan hiçbirşey anlamadım mantıksız geldi yaptığı ama kit i kullanmayı bilen için en sağlıklı yöntem ben terazi kullanıyorum ama zahmetli biraz
Benimde severek ve ilgiyle takip ettiğim bir platform face guruplarının da zararı yok diyebiliriz ama son zamanların trend i wp gurupları ama birtürlü sevemedim diyebilirim "birebir iletişimde olan guruplar hariç" Türkiye geneline hitap edenler hepsinde aynı şeyler ve birde artık herkes kendince çok biliyor ve bilgi alımına kapalı
Gamo Replay 10x kullandım en sevdiğim kırmalı diyebilirim kullandıklarım arasında, şu an kullanmak istediğim tek kırmalı hw 77 ve 97 Gamo da dikkat etmeniz gereken solid kullamayacaksınız ve çift sürmeyeceksiniz yerli şarjörlü proxima kullandım ağır ve kullanışsız diğerinin ismini hatırlamıyorum gamo nun sistemini kullanan için birşey diyemeyeceğim çünkü kullanmadım
Videonun yarısında net bir şekilde anlatım gayet yeterli anca bukadar temiz ve sade bir anlatım olabilirdi teşekkürler üstad
Öncelikle emeğiniz için teşekkür ederim videonun 3\2 lik kısmını izledim Bu dürbünün iki modelinin yani iki ayrı zoom seçeneği var ikisini de birebir görmüş birisi olarak ben kullanmam ciddi anlamda çok büyük bir Dürbün Ve ağırlığından siz de bahsediyorsunuz lensin netliğinde zaten biliyoruz gayet güzel Tabii zevk meselesi sevip beğenen de mutlaka olacaktır alıp kullanmak isteyene de tavsiye ederim keyifle kullanır eğer ağırlığı ve ebatı sorun değilse
Allah razı olsun sağ olun. Dostlarımız iyi varlar. Hiç yalniz bırakılmadım. Hobicilerimiz, meslektaşlarımız olsun hep yanımda oldular. Herkesten Allah razı olsun.
Babam yaklaşık 5 aydır kanser tedavisi görüyordu, emanetini teslim etti, ağrıları dindi.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Rabbim çektği acıları günahlarına kefaret saysın inşallah sizlere de sabır versin
Benim kral pompa da kırıldı aynı yerden fabrikaya gönderdim sadece oring yuvası açıp göndermişler sanırım, ama eskisi kadar verimli çalışmadığını düşünüyorum
Huğlu nun açılı ayağını tavsiye ederim ama çok uzağa atmayacaksanız çokta gerekli değil bu arada yivlide tecrübem yok illaki konuyla alakalı bir arkadaş çıkacaktır
çelik tüp se zaten ağır olur 2litre kendin dolum yapmıyorsan iş değil veye dolum yerin yakın ve ücretli değilse 2 litre daha mantıklı en azından ebatı küçük olur bende 2 litre çelik vardı dolumuna 6 litrelik ücreti ödedim ve 2.dolumdan sonra sattım
Lütfen bana en iyi çözümü söyleyin.
Anladığım kadarıyla dolum kısmından kaçak yapıyor bunun için ön dolum kapağını söküp pirinç parçayı söktükten sonra çelik pim var o pimdeki o ringi bir tık genişi ile değiştirin veya aynısıyla değiştirin eğer bu kısımdaki o ringi değiştirdiyseniz o zaman kaçak başka bir yerde
Aleykümselam bence deneyerek mühimmatınızı bulmanız daha doğru olur genel kabul görmüş 18.13 mühimmatlardan başlayın derim farklı markalarını deneyebilirsiniz
Üstad 3 tanesi harika makinalar Daystate Fx ve Airarms ben olsam üçünü de tutardım ilk tercihim daystate ydi ama son seçimim kesinlikle Fx keyifle kullanın