Abicim bende talip oldum siz bütün dürüstlüğünüzle arıza olduğunu bildirdiniz buna rağmen alıyorsam kabullendiğimin ıspatıdır sonuçta optik malzeme neye güvenip almış arkadaş ben şahsen size karşı ağzımı açamam bile bu şekilde çok alışverişim oldu ve tek kelime şikayette bulunmadım ve kendi imkanlrımla tamamladım siz haklısınız ve hiçbir iade söz konusu olamaz iyi çıkaydı ikinci elinin yarı fiyatına dürbün sahibi olacaktı yok böyle bir dünya riske girmiş geçmiş olsun☹
HasanUSTA tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hiç uğraşmayın şikayetinizi bir kağıda yazıp fabrikaya gönderin yapıp gönderirler garanti sınırlaması yok
-
Proxima için hafif pelet kullanın. Ağır pellet ile verim alamazsınız. Norica Match ile iyi grupman elde etmiştim. Norica'nın bazı modellerinde MAde in Germany yazar. HN üretiyor.
Teşekkür ederim
-
Yaylılarda benim beğendiğim pellet Diana Sport 5.5mm. Oldukça isabetli .
Daha uygun fiyatlı Norica Match de güzel.
Yaylı çok güçlü ise RWS, JSB ve Gamo TS-22 daha mantıklı. Hatta şaşırtıcı derecede SpotOn Pars güzel sonuçlar ( Tüfeğin sevmesi lazım, her tüfekle olmuyor ) verebiliyor.
4.5mm de güçlü yaylıda Gamo TS-10 çok başarılı. RWS serisi ile çok iyi sonuçlar aldım hele ki Meisterkugeln . HN Hollow Point da çok iyi.
Hele 4.5mm havalı tabancalarda kesinlikle RWS kullanılmalı.
Yaylıda JSB yerine RWS çok rahat tercih edilebilir.
PCP de durum mutlaka farklıdır.
Ecevit bey proxima için pellet tavsiyeniz ne olur hn failet target thropy vardı elimde sevdi ama daha ekonomik mesela spoton pard 18.13 nasıl yada spoton dome olması lazım düşük grain öneriniz neolur
-
Evet ustam çok dağıtmış çıkış hızını kontrol ettinizmi çıkış hızıyla alakalı olabilir sanki çıkış hızını düşürmek gerekiyor
-
peki yeni sitem kral ile eski sistemi nasıl fark edebiliriz. aralarında belirleyici bir fark var mı. uzun zamandan beri effecto almak istiyorum ama şu hava basma olayından dolayı erteledik.
Eskisini kullanmadım yalnız teknik olarak son seri yüksek bar basma kabiliyetine sahip 300 bar basabiliyor ben effecto ya 250 260 rahat basabiliyorum aralarındaki belirleyici fark ayırt etme adına ayaklar katlanıyor birde yeni ithalat olduğu belirtiliyor ürün bilgilerine girdiğinizde anlaşılır
-
Peki o valfi manuel olarak kapatma şansımız olabilirmi?
Çekicin önündeki iğneyi çekerek deneyebilirsiniz aslında valf yayı var ama belki zayıflamış olabilir
-
Hatsan için detaylı bilgim yok fakat Effecto da benimde başıma geldi tüpü boşaltıp yeniden doldurmak istedim gövde kısmındaki valf kapanmamış hızlıca pompalayıp kapanmasını sağladım sizinki nasıl olur bilmiyorum
-
merhaba arkadaşlar biraz konu detaylansın diye bekledim bende hatsan optima ve yeni nesil kral pompa var aslında kral falan değil kral ın satışını yapmış olduğu pompa ikisi arasındaki en güzel fark kralın pompası 250 bar ı çok rahat basıyor ama kalite ve güven olarak hatsan daha iyi fakat kralın kine göre 200 bar dan sonra zor basılıyor birde hatsan ın haznesi daha büyük sanırım o yüzden zorluyor su konusunda aynı sorun hatsan da da mevcut kralı ı bir kaç dolumda hortum bağlantı noktasından boşaltıyorum
-
Hasan usta modofiyeli araç gibi bu maşallah güle güle kullan
Teşekkür ederim ustam modifiyeli zaten hemde tofaş😁
-
basarken pompa kendi yukarı geliyor ve basmayı bıraktığımda düşüş oluyor pcpdeki havada
Hemen hatsan servise gönder sıkıntıyı güzelce not et pompayla hatsan a gönder saat gibi olur ben 250 bar basıyorum cüsseli biride değilim
-
-
Reximek RP tabanca
Malesef
Melesef
Fabrikaya yolladım çözüm bekliyorum
Umut Yok gibi
Merak etmeyin sıfır gibi geri döner ama epey zaman oldu gecikmiş biraz iletişime geçiniz
-
Selam arkadaşlar reximek RP tabanca
Scuba tüp ile havayı alıyor fakat tahliye vanasını açınca tabancanın içindeki havanın tümü bir anda boşalıyor
Çözümü nedir acaba...?
Servise gitmek istiyor dolum yerindeki valf kapanmıyor mutlaka o ring vardır o patlamıştır
-
eyvallah ben 14x e sıfırladım bu zoom sa kullanırım artık şimdilik.
Ao önden perallx lı dürbünlrde bu bir problem aşağı yukarı ve sağ sol olarak vuruş noktası değişebiliyor piyasanın en iyisi denilen hawke Ao modelinde tecrübe ettim bu dürbünlerde mümkün mertebe parallax kullanmamak gerekiyor çünkü ön mercek hareket ettiğinden sıfırlama bozuluyor sattım kurtuldum birdaha ao ön mercekten netlemeli dürbün almam kimseye de tavsiye etmem
-
Merhabalar. birinci ihtimal kurma kolunu çekip kurulu şekilde doldurun.
büyük ihtimalle çekiç, valfe baskı yapıyor.
diğer ihtimal valf iğnesi kırılmış yada oringi zarar görmüş olabilir.Kesinlikle katılıyorum
-
Teşekkürler, marka-model olarak tavsiyeniz olur mu acaba?
Malesef detaylı bir yorum katamam sadece vectör ün reddot unu kullanmıştım satış ilanlarımda mevcut çok kaliteli ve seri atış için kullanışlıydı
-
reddot tavsiye etmem 4x32 mildotlu yani mevcut dürbününüz o silah için en idealidir
-
İkisininde farklı avantajları olduğunu söyleye bilirim kapalının işıktan daha az etkilendiğini biliyorum açığın küçük ve değişik artıkıl seçeneği var kullanıyorum
-
Bu fiyat bandında yandan parallaxlı öneririm örneğin optima2.5-10x50