Aksu avda kundak buldum. Fakat şu vidayı hala sökebilmiş değilim. Fabrikaya yazdım fakat onlarda geri dönemediler.
Yazmayın çok beklersiniz arayın
02328789100 ı arayıp 120 yi tuşlayın Murat bey ilgilenir
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Aksu avda kundak buldum. Fakat şu vidayı hala sökebilmiş değilim. Fabrikaya yazdım fakat onlarda geri dönemediler.
Yazmayın çok beklersiniz arayın
02328789100 ı arayıp 120 yi tuşlayın Murat bey ilgilenir
O vida bir baş belasıdır vidanın kafası sıyırdı yeni kanal açıp zar zor söktüm vidanın yıldız bölümüne tam oturan bir tornavida ile yapın yoksa sıyırır başka şansınız yok bendeki mod 135 di söjtükten sonrada takmadım zaten zaman zaman sıkıştırıyordum
Onu fabrika ile görüşmeniz lazım ama kapıda ödeme imkanı olacağını sanmıyorum. Genelde verdikleri hesap numarasına ücreti gönderirsiniz, akabinde onlar da parçayı kargoya verirler.
Katılıyorum
Daha Çok Gösterdedim dürbünü çıkarayım, bir süre açık nişangahla atış deneyeyim
dürbünü söktüm, kutuların dibinde gezi arpacığı buldum monte edecektim ki meğerse gezin vidasını kaybetmişim kavanozdan cıvatalar buldum tam uyduramadım deliği yalama ettim yani sonuçta açık nişangah işi yalan oldu tekrar dürbünü takmam gerekti
aç parantez: weihrauch meydan servise vida talebinde bulundum, parça şemasını ve vidanın kodunu verdim lazım dedim kaç gün oldu dönen yok sanırım sahipsizim :kapa parantez
önce dürbün ayarlarını sıfırlamak gerekli, yani fabrika ayarlarına döndürmek gerek
taretleri tam tur döndürdüm dipten dibe 14 tur dönüyor, yarısı 7 tur, her ikisini de ortaladım
dürbünü taktım. eye relief 8.9 mm imiş, mercekten 9 cm uzağa kabzaya işaret koydum
silahın namlu çıkış hızını, mühimmatın özelliklerini, hava ve yol şartlarını chairgun programına girdim, sıfırlama mesafesi 21 m çıktı
iç bahçede o mesafe yok 21 metrenin yakın sıfırı 7.5 metre imiş koydum a4 kağıdı duvarın dibine çizdim artıyı
verdim pelleti namluya patlattım baktım hedefin üstüne sağına atıyor ölçtüm 3 cm yukarı 3 cm yana
aç parantez: eğer ilk sapmalar 3 cm değil de 20 cm gibi çok sapma olsa sadece çıtçıtlardan ayar yapmak sağlıklı olmuyormuş, dürbün ayaklarının altına parça koyarak bolluğu almak gerekiyormuş :kapa parantez
gelelim ağır matematik bölümüne
dürbünümün taret ayarı moa ile yani minute of angle. her çıt 1/4 moa, toplamda 165 moa ayarlanabiliyor
1 moa eşittir 100 yardada 1.047 inch. bize göre düzenleyince 100 metrede 2.91 santim
benim sıfırlama mesafem yedi buçuk metre olduğundan bu mesafede 1 moa eşittir 0.218 cm, içler dışlar çarpımı
3 santim sapmada 13.76 moa eder onu da dörtle çarpıp çıtçıta çevirince 55 çıt ediyor
taretleri 55 çıt aşağı ve 55 çıt sola alıyorum
sürüyorum mermiyi patlatıyorum hop bullseye. iki kere daha sağlama alıyorum, dananın iki gözü bullseye bullseye
matematik sayesinde evdeki hesabı çarşıya uydurmayı becerdim
ama çok karışık işler beynim karıncalandı biraz haliyle az kullanıldığından olabilir, antrenman şart…
Değerli bilgilerinizi akıcı bir uslupla aktardığınız için teşekkür ediyorum yalnız benim tatmin olamadığım ve yalnış olduğuna inandığım bir uygulamadan bahsetmek istiyorum şimdi optiği merkeze aldıktan sonra yan taretle ayar yapmanın optik merkezlemeyi bozduğunu ve diğer mesafelerdeki isabet noktalarının değiştiğini tesbit ettim bu arada kullandığım silah pcp EFFECTO PX5 bende bu sorunu namlu sabitleme aparatından ayarladım ve şuan sadece kuleden yükseliş vererek atışlarımı yapıyorum bu durum her silah için geçerli değil tabiki
Merhaba kardeşim yalnış hatırlamıyorsam ürününüz Aselkom ürün Türkiye de üretiliyor bence bir araştır birde boş atışla kırılma şansı yok büyük ihtimalle şarşör takıp çıkarırken olmuştur
Bende px5 var çok beğeniyorum malzeme ve işçilik kalitesi harika birtanede px4 üm olsun isterim
Kardeşim elinde olanla bu hobinin tadını bi al hele
serviste sıkıntı yok ama bunların pek kullanıcısı yok sadece tormento yu Arif Kara nın videosunda izledim isabeti iyi av bayiin de elime almadan kısa bi inceleme yaptım gayet kibar ve estetik di
yokmu arkadaşlar bi önerisi olan,
Biraz kullan zamanla yetersiz geldiğini düşünürsün zaten bence bir süre üzerinde geleni kullanman iyi olur
muadili dediğiniz hangi marka var mesala verim alabilirmiyim,
Engin sak Ömer Özgür beta solid g max spoton 26 29 hr gibi verim konusunda denemelisiniz denemeden anlayamazsınız anca bt 65 kullanıcısı yorum yaparsa size yardımcı olabilir
Merhaba Arkadaşlar,
bt 65 5,5 uzun ve stabil atış için hangi pellet i önerirsiniz araştırdığım kadarıyla ince mehmet 27- 28 grean önermişler ama piyada yok sanırım,
Bahsettiğiniz ürün pellet değil solid dir ve muadilleri piyasada mevcut ve kesinlikle uzun mesafe için solid öneririm
Peki abi jul değeri normal bir pcp ye gore nasil
jul mühimmata göre değişir birde calibre önemli 5.5 ise normalin üstünde hele bir silahın gelsin site bilgileri yüksek olur kullanarak anlarsın
Tm abi yardimin icin teşekkür ederim benim silahim aslekon mx 8 62 joule gucunde biri hediye olarak aldi sizce bu silahla 300 metreye atabilitmiyim
Hayırlı olsun jul degerine göre atarsın diye düşünüyorum artık yorumları senden alırız silahı senden tanıyalım pek piyasada yok keyifle kullanman dileğiyle
Yada yeni alinan bir silah icin gerekirmi internette yaza ozelliklerlemi gelir silah
Aslen fantaziye giriyor modlama işi keyiflimi dersen keyifli ama psp yi alırken alış amacına göre alırsan daha iyi olur ben silahımı modlamak istemem ama solid atabilecek güçte olması yeterli benim silahım solidde iyi değil ama ona uygun solidi i arıyorum ilkini buldum spoton crazy
Evet internetteki özelliklerde gelir çok küçük farklılık gösterebilir
bigmax le kaç atış yapılabilir
Malesef kullanıcısı değilin
Ha birde tegülatörlü 75 atış aynı hızda ama ben 100 atış yapıyorum
sizin kullandığınız tüfek nasıldır bunlara göre peki
1.Pompayla doldura biliyorum
2. Görsel ve kalitesini beğeniyorum
3. 275cc tüp 75 atış benim için yeterli
Uzun mesafe için modlama gerekli bende oynamayı sevmiyorum
EFFECTO PX5 PRO MAVİ LAMİNE
Amacına en uygun popüler ve güncel olanı bigmex x öneririm yalnız bunun için hava sarfiyatı ve temini hakkında da bilgi toplamalısınız
Peki bunun gucu yukseltilebilirmi
Tabiki
birincisi tüple var arasına takılır
Ikincisi aynı güçte atmasını sağlar her atışta aynı hızda atış yapar tüpten sonraki bir odacık tüpte 250 bar dahi olsa reg in ayarı 150 ise 150 bar ın üzerine çıkmaz