çok güzel tabancaymış, oturaklı....
tutankamon tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
luger e bayıldım.....
-
çok güzel bi site ..
-
Arkadaşlar bidahaya banada haber edin lutfen.Tüfegim olmasa da gelmek isterdim hani......Buluşma için kutluyorum sizi.....
-
helal valla imrenmemek elde değil......emeğine saygılar ....................sevgi ile....
-
Helal olsun arkadaşlar size.Önceden programım olmasa idi kesin bende orda idim .....
-
Silahınız hayırlı olsun dilerim........
-
Şu an bende 7+1 otomatik ve Huğlu süperpoze 103 ce var
. ama ben ava 103 ce ile çıkarım , enjektörlüdür ve etik tir.ayrıyeten ben kundağı ava göre özel ayarlatım çok güzel .sırf bende olduğu için diil de iyi olduğu için sana tavsiye ederim.Sevgi ile..... -
Çok sevgili arkadaşlar bende bi avcıyım( bohçacı diil ).Kesinlikle hiç bi güç su içen bi hayvana ateş ettiremez.Hiç etik olmamış , en azından ordan kovup öyle sıksalardı delikanlı işi olurdu.Her ne iş yapıyosak yapalım illa ki prensipler çerçevesinde ve bazı kaidelere uyarak yaparsak daha başarılı olur ve o işe daha bi itibar katarız derim.Saygı ile.....
-
Çok teşekkürler Levent Bey.Benim için çok faydalanacağım bi yazı idi.Hakkımızı ne kadar iyi bilirsek o derece rahat ve neşeli arazi çalışmalarımız olur.Saygılar.....
-
Ben hemen masaüstü yaptım birini.Temiz çalışmalara bayılırım.Elinize sağlık........
-
-
Canım ya kıyarmıyım sana.Sen olmazsan organizeleri nasıl yaparız kardeş.Birde resime bakan arkadaşın daha dikkatli bakması için şu açıklamayı yapmak istiyorum ki ; ben atış için nişan alırken duruşuma , tripod un uç ayağına ve Togay ın durduğu yere ( tripod un ön ayağına göre ) .Esenlikler.............
-
Hocam merhaba bende buluşmalardan çok haz alıyorum sizin gibi.Bizdende sizlere kucak dolusu sevgiler ve esenlikler.......
-
Çukurova team ın bazı üyeleri var burda.Nasip olursa yarın yine buluşma var yeni arkadaşlar ile ....
[Resim Engellendi: http://img329.imageshack.us/img329/122/2wxqwt9a2lowssrxq178oi6.th.jpg] -
atıcılığın şans işi olmaması gerekli diye düşünüyorum, burada Daystate'in yaptığı/yapmak istediği hız stabilitesi bakımından havalıtüfeği mükemmel hale getirmeye, isteğimiz dışında gelişen ve hıza bağlı olarak uzun mesafeli atışlardaki başarısızlığı ortadan kaldırmaya/azaltmaya çalışmak. Nasıl sıfırlaması kötü / kalitesiz dürbün/ayak veya bir atışını 750fps 2. sini 810fps atan bir silahla başarı düşüyor? bunları minimize etmek. Silah ne kadar mükemmel olursa atıcılığın zevki ve başarısıda artar.
haklsın valla +1
-
Çok zarif bir silah . İyi günlerde kullanmanızı dilerim..
-
Küçükken benimde sapan ım vardı.Babam yapmıştı , onunla öyle güzel atışlar yaptım ki...Sapı dut ağacındandı , lastiği meşini ayrı bi güzeldi.Mahallede herkesin sapan ından güzeldi.Biz sapana ÇATAL da derdik.Ben sapanı yan , yani yatay kullanırdım ve öyle atardım.O zamanlar attığımı vururdum , nostalji yaptırdınız bana :). Sağolun............
-
Vallahi bravo tebrik ediyorum.Yazıyı çözmek bence zor işti.:)
-
Hayır italyan beretta diğil ama kopyası.Bildiğin gibi Türkiye'de Girsan yavuz 16 silah üretiminde (compact , regard ve tuğra) model olarak beretta yı yapıyo.Çok güzel silahlar. https://www.airgunturk.com/www.yavuz16.com dan inceleyebilirsin.:)