Bu sayfadaki eklenen tüm hedeflerden 50'şer tane bastırdım. yarın sabah görüşürüz.
marlon2000 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
imkanı olan aşağıdaki hedeften bastırıp yarın getirsin lütfen. ben 10-20 tane bastırdım.
hadi bakalım bununla 50 puan alabilen çıkacak mı?
Erdem selam; ben şirkette bastırırım. istersen aşağıdaki gibi kırmızı renklide bastırabilirim. Ne derseniz. 50 tane yeter mi _ ?
-
Evetttt..... gelelim Ankara Cumartesi günü hava tahminine
Sabah erkenciler bulutlu bir havaya merhaba diyecek Ankara Sabah 07:00'de hava 4 derece (hissedilen sıcaklık 2 derece) , rüzgar kıble ve lodos olarak esecek; rüzgar hızı 11 km/sa. Öğlene doğru hava birden ısınmaya başlayacak 12/13 derecelere çıkarken hissedilen sıcaklıkta 10/11 derece civarında olacak, rüzgar hızıda öğlene doğru artıyor.Rüzgar yönü direk kıble, rüzgar hızı 19/25 km/sa arasında değişecek. Meteoroloji; cumartesi gününü sağnak yağışlı göstermesine rağmen, dış kaynaklar havanın tüm gün parçalı bulutlu olacağını belirtiyor.(radar görüntülerinden benim tahminime göre Akşam saatlerinde 16:00/17:00 gibi yağmur yağacak fazla etkili olmayacak) Pazar günü paintball sahasının çamur olmaması ümidiyle
İyi atışlar diliyorum.
-
Teşekkür ederim Osman abi 1 haftalık stoeger x20ime ve atıcılıgıma güvenmiyorum açıkcası Neyse ben geleyimde ilk mesajda yazdığı gibi yapılacak bişeyler bulunur illaki,, en azından sizleri ve yaptıgınız grupmanları izlemekte çok keyif verici olacaktır
Al yaylını gel.Cumartesi gelebilirsem,yaylılarla şöyle güzel bir konser veririz.
-
Arkadaşlar merhaba ;
Bu quattro tetik denen olay tam olarak nedir? Hatsan birde bu olayı markalaştırmış gibi görünüyor. İnternet üzerinden biraz inceleme yaptım herhangi bir tanıtıcı döküman ve videoya ulaşamadım. Gerçekten tetiği hafifletiyor mu? Hafifletiyorsa benim Akustik yaylı MOD 95'te neden etkisi yok, yada bir ince ayarmı gerekiyor. Yorumlarınızı bekliyorum .
Tşkler.
-
Getirdiğimiz arkadaşlar ile birlikte Ankara Team olarak bir grup oluşturalım derim.Sayı zaten 25'i buluyıor. İsimleri özelden attım şimdi.
-
Evren ; Kambersiz düğün olur mu ? ben + 2 arkadaşım ile (toplam 3 kişi ) geliyoruz. Hepimiz aynı takımda olmak şartı ile
-
Serdar itiraf ediyorum;son atışta hedef kartonunu 25 derece sağa dönük olarak koyan Evren ve benim.Ama inanki kötü bir niyetimiz yoktu. sadece o anda rüzgar, güney doğudan estiği için atışına biraz yardımcı olmak istedik
Masa başı oyunlarına gelince ona bir yorumum yok. ( 6 atışlı kartımda 5 atış olarak kabul edenlere teşekkürler )
-
Evren, ellerine sağlık. Naklen yayın ve sonuçlar çok güzel. Ufak bir düzeltme (o kadar istememe rağmen Serdar tüfeğini vermedi. ) tüfeğim HW 100 T, BSA 8-24x40, JSB 16 GR pellet.
Hava oldukça rüzgarlıydı Marlon 2000 kardeşimiz bizi bu konuda dün gece uyarmıştı. İkinci turda rüzgar neredeyse delirdi ve yönü saniyelerle değişmeye başladı. Her atışta nişan noktasını değiştirmeme rağmen adeta benimle dalga geçti. Hepimizin puanlarını da 7-8 puan düşürdü.
Bu arada AnkaraTeam yeni buffları ile show yaptı fotoları çeken arkadaşlar ekleyebilirse görebilirsiniz. Osman beyin yeni tüfeği, HW 100'ü iyi günlerde kullanması dileği ile hepinize selamlar, sevgiler. İyiki varsınız.
Atilla Abi; haftaya perşembe veya cuma günü, cumartesi sabah/öğlen saatlerinin hava durum sistemini yine hazır ederim
Yok abi ben kendi siahımla attım oraya yanlış yazılmış.Silaha tam alışamadığım için basınç düşünce baya yukarıdan vurdu .Ondan benim sonuç böyle haftaya dahada iyi atıslar yapacam bekleyin.
Ahmet; otomatik olarak benim sonuçta biraz ondan
-
-
Slm
Musabakada tüfek kılıfının gözünün fermuarı açık kaldığından dolayı manevi değeri olan ufak bir çakı (naylon poşete sarılı metal renginde) ve kırmızı renkli ufak tornavidam düşmüş. Görenlerin, bulanların veya yarınki atışa gidecek arkadaşların dikkatini çekerse insanlık namına PM 'den bana ulaşmasını rica ederim.(Büyük olasılıkla park yerine giderken düştü)
Teşekkürler.
Evren; müsabaka sonuçları ve yorumlarını bekliyoruz.
-
Hep düşünmüşümdür kolay bir target programı olmalı diye. Ellerine sağlık
-
-
Ankara'da yarın sabah 8 ile 12 saatleri arası sıcaklık 2 ile 8 derece arasında değişecek. Ancak hissedilen sıcaklık -1 ile 5 derece arasında olacak.Rüzgar sabah erken saatlerinde poyraz iken öğlene doğru samyeli ve kıbleye dönecek. Sabah saaterinde 14 Km/sa olan rüzgar hızı öğlene doğru 27 km/sa olacak.( En yüksek rüzgar hızının Öğlen saatlerinde 40 km/sa olması bekleniyor) öğlene kadar havanın bulutlu olacağınıda hesaba katarsak, sabahki havaya aldanmamak gerekiyor. Öğleden sonra ise yağmur bekleniyor.
-
-
Osman Abi yanındaki karton kutuda kocaman bir böcek var
-
Estağfurullah ilgilenmemek nedemek;hata benim hem geç geldim,hemde işim olduğu için erken gittim.
Slmlar.
-
Sizlerle olmak çok güzeldi. müsabaka dışında 50 metreden yaylımla yaptığım atışlarda hüsrana uğradım. En kısa zamanda bir ingiliz dosta kavuşmam gerekiyor.
Osman Abi tüfeğin çok güzldi ( O tetiğide nasıl ayarladıysan dokunduğum gibi deliği karşı klubede görüyordum
*Sığırcıkları ürkütmeyin
Herkese selam.
-
keyifli bir gün oldu, katılan katılamayan herkeze teşekkürler
Foto yokmu ?
-
Evde 9 Mwtreden atış yapıyorum.Mod 95 Sas ile (177 cal.)
1. Deneyimin apartman girişinde bulduğum 80x35 mermer levhaya yumurta kartonlarını pressleeyerek üstünede naylon posetler ile sardım en üstünede iki tane thsirt ile giydirme yaparak koli bantları ile tam bir düz hedef haline getirdim. amacım mermerden sekme yapmama ve ses çıkartmaması idi. ( ses hala yüksek derecede çıktığı için vazgeçtim)yerede thsirt parçaları pamuk şeklinde dökülmeye başladı.
2. Koçtaştan masa tablası olarak 70x70 ebadında mdf aldım 2 cmm kalınlık ( bildiğimiz mutfak masalarının tablası ) bu sefer mağaza posetlerini çoğalttım koli bandı ile çevreledim. üstünede bir gsm şirketinin cam giydirme reklamı vardı evde onu tahtanın üzerine giydirerek yapıştırdım. Nedeni etrafa naylon parçaları yayılması diye peletlerin sadece giriş deliği görünüyor etrafa saçılmıyor. Sonuç mdf aynı yere 2. pelet gelince arkadan patlamaya başladı. Koskoca preslenmiş MDF hayret ettim valla. Ve aynı şekilde ses çıkartıyor.
Koçtaşa tekrar gittim ordaki gence konuyu anlattım. çocuk akıllıymış hemen anlandı "Abi senin hem içine girecek, ses yapmayacak ve durdurucak hemde çevreyi kirletmeyecek birşeye ihtiyacın var dedi" çam ağacını önerdi. normalde yumuşak bir ağaçtır. 1,8 cm ve 2 cm kalınlığında 70x70 bir parça keseriz. üstünede ayakkabıcıdan 70x70 veya 35x35 ayak taban lastigi alırsın 0,5 cm üzerine çakarsın. hem sesi azaltır hem lastikte deforme kolay kolay olmaz çünkü o lastiği delip çam ağacında stoplar. dedi. bana mantıklı geldi. bir de onu deneyeceğimde. masrafı çam ağacı 70x70 12 TL 35x35 lastık 15 TL > 27 TL 'ye gelir .evladiyelik bişi olur diye tahmin ediyorum