Ben gelemiyorum, bir başka sefere inşallah, size iyi eğlenceler. Kazasız belasız atışlar..
taskindonmez tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Merhaba
Sayın abilerim, kıymetli kardeşlerim. Geçen katılmıış olduğum ilk buluşmada, yeni almış olduğum At44 le hiç doğru dürüst atış yapamadım, attıklarım hep farklı
yerlere gitti. Bende başkal tüfeklerle atış yapma zorunda kaldım. Tüfeğe 0 lama yapılması gerekiyor. Ben de acemi olduğum için 0 lama nasıl yapılır pek bilmiyorum açıkçası. Bu buluşmaya gelebilirsem birisi bana bu konuda yardımcı olabilirmi acaba ?
Saygılarımla... -
Bence gayet güzel olmuş, elinize sağlık.
-
buluşmada emeği geçen herkese teşekkür eder, recep ivedilikle tekrarını şerh düşerim. (special thanks siyahtemas and taskindonmez:)
Esas ben teşekkür ederim kardeşim.Tüfeğine verdiğim geçici rahatsızlık içinde tekrar özür dilerim, malum yaylı tüfek hiç kullanmadığım için, gereğinden fazla zorlamışım. Anlayışın içinde ayrıca teşekkür ederim.
Selam ve saygılar....
-
Merhaba,
Başta Bülent abi (mbe) olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Buluşmalara ilk defa katılmama rağmen herkes çok samimi ve içten davrandı. Tüm arkadaşlar sağolsunlar bir çok farklı silahı kullanma imkanım oldu. Atış alanı çok güzel, bu alanı hazırlayıp emeği geçen herkese de ayrıca teşekkür ederim. Bundan sonra buluşmalara elden geldiğince iştirak etmeye çalışacağım. Fotoğrafları çekenlerinde ellerine sağlık.
Saygılar.
-
Çok geçmiş olsun. Allah sizi sevdiklerinize bağışlamış. Bundan sonrası için kazasız belasız sağlıklı bir ömür dilerim sizin için.