bana gore scubanın tek avantajı cabuk dolum ve zahmetsız olusu .tek sıkıntısı para verıp doldurmak ve ya dolum yerı bulmak.ve tasınabılırlıgı zor olması
MustafaSezer tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
osman tamam haberlesırız ozaman bulusma yokmu haftaya pazar
-
mg nıck lı arkadasımızında aynısı olmustu o suan o tupu kullanmıyor.tehlıkelımıdır ne durumdadır onun hakkında bısey dıyemeyecegım.ama mantıgımca hava tahlıye olabılecegı en zayıf noktayı bulmus ve sıkıstıgı yerden cıkabılmek ıcın sabırsızlanıyor gıbıme gelıyor.esnemeden dolayı mutlaka metalde bır zayıflama ıncelme deformasyon meydana gelır
-
osman ısın ıkcası bende bende merak edıyorum yaylıların sokumunun nasıl yapıldıgını bıgun olmazsa beraber sokelım dıyecegım ama sen bılırsın tabı
-
kemal abi güzel paylaşım teşekkur ederim.
-
Hayırlı olsun.arkadaşım kazasız belasız atışlar dileğiyle...
-
kadir abi ilk havalı tufekle tanıstığım zaman buda at44 le olmustu etrafını ıncelıyordum sagı solunu merak ediyordum.daha sonra int araştırmalar yaptığımda ilk senin namlu sökme.pompayla hava basma wıdeolarınla karsılasmıstım.bu camiyayı bukadar bılmıyordum.sen benim aklımda taaa ozamandan kaldın.baya işime yaramıştı.hep dikkatimi çekmiştir bu silah sökümleri.insallah bir gün yaylıda sökeceğim
-
1- önce tüfeği sabitleyin
2- tüfeğin mekanizmasına enine bir su terazisi koyun ve hava kabarcığı ortada kalacak şekilde tüfeği dengeleyin
3- dürbünü yerşeltirin ama vidaları sıkmayın
4- bir su terazisi de dürbünün üstüne koyun, onu da hava kabarcığını ortaya alacak şekilde dengeleyin
5- her iki su terazisindeki hava kabarcıkları ortada iken dürbünün vidalarını sıra ile sıkıştırın
6- bir yandan hava kabarcıklarının yerlerinin kaymadığını takip ederek vidaları sıra ile yavaş yavaş azar azar sıkınşimdi anladım tşekkür ederim
-
hayırlı olsun olsun kardeşim.kazasız belasız atışlar dileğiyle sağlıcakla kal
-
m kkadir abi ilham kaynağı oluyorsun bana goruntulerı aldım tesekkurler
-
elinize sağlık cok güzel bır paylasım
-
amatörce bı calısma ama tesekkur ederim.
-
sılahın kundagını sabıt bır yuzeye yaslayın ve dıpcıgıde omuza yerlestırın boylede yapabılırsınız.daha sonra bır nokta belırleyın kendınıze ve tetıge basın sonra tekrar aynı noktaya nısan alın ve sılahı oynatmadan hassas bır hareketle durbunun artıkılını ayar yerlerınden mermının hasarverdıgı yone yoneltın
-
eline saglık mustafa becerı ısteyen seyle bunlar guzel olmus
tesekkur ederim .farklı şeyler yapabılmek hoşuma gidiyor. -
arkadaşlar tabancam lazer ve durbun takmaya musaıt olmadığı için böyle bir yöntemle hep istediğim lazerlı tabancama kavusmus oldum sımdı atıslar daha zevklı hale geldı.ve daha hassas vurus ımkanı saglıyor.kullandığım malzemede ayar yapma ımkanı mevcut ve cok ucuz
[Resim Engellendi: http://i43.tinypic.com/if4nz7.jpg]
-
2 adet su terazisi kullanarak aynı anda dürbün ve tüfeğin aynı düzlemde olduklarından emin olduktan sonra dürbünü monte etmeyi gözden kaçırmayın. yoksa farklı mesafelere sıfırlayınca ayar sapıtır. başıma geldiği için biliyorum.
abi bu konuyu bıraz acarmısın merak ettım doğrusu tam anlayamadım
-
gözün aydın arkadaşım
-
merhaba en kolayını anlatayım.silahını sabitle bı atıs yap ve oynatmadan durbunun artıkılını vudugun hedefın uzerıne getırtmeye calıs.sonra bıdaha atıs yap goreceksın hedefı daha yakını vurdugunu.
-
hayırlı ugurlu olsun
-
a dan z ye her seyı sokmussun abı:D ben olsam cesaret edemem bravu cok da guzel anlatmısın tesekkur ederım
erhan sagol kardesım ama a.dan z ye değil.sadece silahını ilk defa sökecek olan arkadaşların en çok başına bela olacak yerlerı vurgulayarak tazeledim rsimleri.daha önceleri bi çok kez daha ayrıntılı halde yayınladı buyuklerımız benimkisi sadece amatörce yaşadığım yerlerdeki sorunları burada paylaştımkı diğer arkadaşlarında başına bir gün gelir diye.aslında nasıl toplandığına dair resimlerde var ama resimlerle uğrasmak sılahı sokup toplamaktan daha zor o yuzden sımdılık onlar bende kalacak yakın bir zamanda baretta m92fs co2 tabancamı sokup fotograflıyacagım