ır arkadaslar fılınta kunyelerı orneklerı verılmıstır nerden gorebılecegınızı bılıyorsunuz bılmeyen pm atsın
MustafaSezer tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ZATEN BAZI ŞEYLERDEN MAHZUN KALDIK!!
-
armalar erjınınkıyle nıye farklı
-
bende diyorum Maxustad'ı nerden çıkarıcam diye. .işin şaka tarafı bu tabikide.Maxustad memelekete geldiğinde tanışmak isterim.belki atışada gideriz.senide beklerim tabiki.
oh valla buldun abı hemsehrını hemen ozel davetler fılan bızede kenardan bı davet ayıp olmasın dıye
-
ınsallah en kısa zamanda sızınde bulusma fotograflarınızı goruruz burada.bu arada akıncılar grubu maxustad sıvaslı belkı gelırız onunla
-
tebrikler.grubunuz hayırlı olsun.ama 4 kişiyiz şimdilik demeyin isterseniz (allah bereket versin.sayınızı çoğaltsın inş.).onu bulamayanlarda var.(mesela ben)
abı sen hala bulamadınmı kımseyı ya.okadar konu baslıgı fılan actın bayada kısı vardı.bız senı buraya davet edıyoruz bıgun beklerız istanbula yalnız okadar sılahı nasıl getırırsın onu bılemıcem
-
tebrık ederım ben cok gec saatte ugradım oaraya yetısemedım sızlere ınsallah baska bahara
-
-
Eeeee, bugünki buluşmanın fotorafları nerde ???
bende sabırsızlıkla beklıyorum sanırım artık buradan yayınlanmayacak bızde dıger yerden bakarız
-
arkadaşlar hw 90 5.5 kullandıgım mühümmat 6.5 ne oldu şaşırdınızmı şaşırmayın aynen oldugugi isabet mükemmel 17 metre 1.cm gurup çıplak gözle yani dürbünsüz dürbün çoç güzel ama hw 90 dürbün katili isabet +güç + tetik hassasiyeti +müthiş tahrip gücü nassıl iyimi ilgililerin birazicik kanına giriyim dedim derman
ben bırsey goremedım
-
Selam,
Yarın sabah IKEA otoparkında birileri olacak mı ?, yoksa direkt Reşadiye'ye mi gidiliyor ?
bülent abıler orda olacaklarını bılıyorum bende
-
sözlük varmı acaba
-
anladım umarım bızlerede bı pay duser cok hos gozukuyor
-
muhammet katılıyorum sana bende fransız kaldım
-
ben ıkı logoyuda begendım cok guzel olmuslar.bu arada bulent abı bu terazı ısı nedır abı hos bısey uretılecekmı.bızımde temın etmemız mumkun olacakmı
-
Benim gelmeye niyetim vardı ama arkadaşlara İzmir'e giderken araç lazım olduğundan yaya kaldım.
IKEA'da buluşan yoldaşlar olursa onlara katılabilirim, olmadı başka sefere de görüşebiliriz.kardes atasehırın neresındesın tam madenlere gelebılırsen mekana senı ben goturebılırım eeee az patlatmadık balonlarını
-
göründüğü kadarıyla cok zevklı gecmıs bellı ama busefer bı eksık var yagmur yok güzel bır havada cok guzel vakıt gecırmısınız bız malesef calısıyorduk aklımız burdaydı
-
bahadır abı oncelıkle gayretlerınızden dolayı sıze cok tesekkur ederım mekan guzel olmaya baslamıs yanı bıttıgınde dahada super olacak emınım oleyyy artık bızımde bır yerımız var sımdı gerıye tek kalan zaman bulup gelebılmek bugun malesef nobetcıyım calısıyorum.sızlerıde sırketten bu yolla takıp edıyorum.gelemesekte kalbımız orda atıyor yanlız bülent abı rambo mumı ıcın zemıne sap atmak lazımdı unutulmus tamam masalar olmus ya mumı ne olacak cocuk hasta olacak en sonunda hersey cok guzel olmus bahar hareketlı gececek
-
-