hayırlısı olsun Osman abi naapalım işte ekmek nerdeyse biz de oraya, gelir giderim buralara inşallah...
embriyolog tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
uzun bir süredir işlerimdeki düzensizlikler nedeni ile zaten katılamadığım ankara buluşmalarına daha da zor katılacağım belli oldu. önümüzdeki ay ailecek antalyaya taşınıyoruz. darısı antalya buluşmalarının başına.
tüm arkadaşlarıma sevgiler. -
Mustafa bey olaya son noktayı koymuşsunuz
Tek olumsuz tarafı Nisan çok geç, sabretmek kolay olmayacak -
Bir zamanlar, bir makalede, İstanbul boğazının vakti zamanında bir nehir yatağı olduğu ve akdenizin karadenize doğru taşması ile öncecen bir göl olan karadenizin bugünki yapısına ulaştığını okumuştum. Bu felaket neticesinde marmara denizi ve boğazlar bugünki yapısına kavuşmuşlar.
Hatta tufan olarak bilinen doğa olayının da bu bölgede, karadenizde, bahsedilen felaket neticesinde ortaya çıkmış olabileceğini iddia edenler de vardı. Bu kısmı biraz spekülatif, ama neden olmasın...
Araştırılması gereken bir olay.
Verdiğiniz çalışma da bu bulguyu destekler nitelikte.
Hayırlısı olsun. -
-
Beyler pazar akşamı PS otoparkta AR6mın dolum kapağını bırakmışım. Akşam iş çıkışı bakmaya gideceğim ama bu arada gören bilen varsa işletmeye bırakırsa sevinirim.
Kerem -
-
-
kısmetse görüşmek üzere o zaman
-
PCP ile trap yarışmasına katılınabilir mi?
-
-
-
pazar günü çok sevdiğim çaydanlığımı hedef alanında unutmuşum,
farkedenler üzerinde atış denemeleri yapabilir... -
Hayirli olsun Kerem Bey..
Isabetli atislar dilerim..
teşekkürler,
bu tüp işi çok hoşmuş
size de güzel atışlar -
Nihayet tüp+dolum işini ve tüpün testini hallettim,
İlk kez kullanmanın heyecanı ile işten az erken kaçıp öğleden sonra bi PS yapmayı planlıyorum.
Selamlar. -
-
Ormanda, evinizin bahçesinde, bir kuş yada başka bir canlının 1 yıl boyunca hareketlerini gözlemlemek, bir ağacın bir yıl boyunca hareketlerini (büyümesini gelişimini) gözlemlemek, evinizde yaşayan petlerinizin hareketlerini gözlemlemek gibi örnekleri çoğaltabiliriz, benim evimde Belgrad ormanlarının içinde olduğu ve ciddi sayılabilecek miktarda çeşitlilikte yaban yaşamı var, bahçemde bile bülbüller birbirleriyle şarkı yarışması yapıyorlar, bunların fotoğraflarını çekeceğim.
teşekkürler -
bu alet ne işe yarıyor?
-
abi bu konuyu bıraz acarmısın merak ettım doğrusu tam anlayamadım
1- önce tüfeği sabitleyin
2- tüfeğin mekanizmasına enine bir su terazisi koyun ve hava kabarcığı ortada kalacak şekilde tüfeği dengeleyin
3- dürbünü yerşeltirin ama vidaları sıkmayın
4- bir su terazisi de dürbünün üstüne koyun, onu da hava kabarcığını ortaya alacak şekilde dengeleyin
5- her iki su terazisindeki hava kabarcıkları ortada iken dürbünün vidalarını sıra ile sıkıştırın
6- bir yandan hava kabarcıklarının yerlerinin kaymadığını takip ederek vidaları sıra ile yavaş yavaş azar azar sıkın -
2 adet su terazisi kullanarak aynı anda dürbün ve tüfeğin aynı düzlemde olduklarından emin olduktan sonra dürbünü monte etmeyi gözden kaçırmayın. yoksa farklı mesafelere sıfırlayınca ayar sapıtır. başıma geldiği için biliyorum.