mustafa abi sence hangisi daha güçlüdür.
kurtulus_09 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Arkadaşlar Gasram pistonlu mu yaylı mı ?
-
bende pek bilmiyorum ama bi arkadaş kendi gasram piston yapmış forumda ondan gördüm bende yaylıdan iyiyse almaya deger
-
Sizce gasram pistonlu havalılar mı daha iyi yoksa normal yaylı olanlar mı daha iyi ikisi arasındaki farkı bilen varsa yardımcı olabilirse memnun olurum.
Arkadaşlar bide gasram pistonlu 250 tl ye kadar hangi tüfekler var acaba bilginiz varsa yardımcı olur musunuz ?
-
hangi kalıpta yapmak istediğin pelleti hafif yağla ve silikonun içine dik biçimde göm.fakat pelet ile silikonun yüzeyi sıfır olsun ki ,silikon donduktan sonra peleti çıkarıp,kalan boşluğun içerisine erimiş kurşunu dökebil...
bi şey sorucam slikon kuruduktan sonra da esnek oluyor mu ?Çıkarırken slikonu esnetipte mi çıkarıcam ?
Bu arada amerikayı degil amerikanın güzelliklerini keşfetmenin mantıgı var.
-
ben öyle ugraş olsun diye yapacagım ve kendi yaptıklarımı atmak daha zevkli oluyor .Bi arkadaş imalatını yapmış düzgün de olmuş
edison gibi deneyecegiz
edisona sormuşlar: Niye o kadar başarısız sonuca ragmen ugraştın.
Edison : ampulü yapmadan önce ampül yapamamanın yüzlerce yolunu ögrendim demiş.
-
havalı tüfek mermisi dökmek istiyorum nasıl dökecegimi bilmiyorum yardımcı olabilecek war mı ?
yabancı sitelerden birinde gördüm mermi dökmek için özel kalıplar satılıyor.onlardan bulunur mu ?
veya kalıp yapmak istesek nasıl yapacagız ?
konuyu nereye açacagımı bilemedim kusura bakmayın
-
ama bendekinde performans kalmadı . Yay lazım ama tukaya uygun hangi yay olur bilmiyorum hatsan yayı taktım tüfek kurulmaz oldu sonra çıkardım.
-
bende war fiyatı üzerinde bi bilgim yok ama süper kalitedeydi. Yayı bozulana kadar yeni yay almak istedim kimsede yok..göz gez arpacıkla 30 mtde küçük elektrik direklerinde olan fincanlar war porselen onu kırıyodu.(Fincan bizim kendi aldıgımız eski bahçe diregindeydi devlet malı degil yani yanlış anlaşılmasın.)
ayrıca 20 mtde babam sigarayı diker tam filtresinden vururdu.
-
Abi mod 125 mi mod 99 mu alayım isabetlilik ve güç açısından hangsi daha iyi ?
-
başka bir başlık da bu gün tüfeğin hatsan olduğunu belirtmişsin ama gördüğüm kadarı ile tüfeğin kral magnum,
pardon yanlışlıkla hatsan yazmışım bende şimdi siz söyleyince farkettim.
-
keçedendir dediler ama neyse artık bosverin tüdegi topluycam
herkese yardımları için teşekkürler
-
tüfekte o verdigi şeyin uydugu hiç bir parça yok galiba çünki keçe tüfege sıgmadı
-
Arkadaşlar tüfekçiden Kral marka alttan kurma tüfek için piston keçesi istedim. bana bunu verdi..
[Resim Engellendi: http://s7b.directupload.net/images/100227/temp/ecxyb2fo.jpg]Bana pistonun ucundaki civatayı söküp keçeyi oraya takmamı söyledi ama tüfegi söktüm civatalı bir yer yok .
Tüfeği açtım içinden bunlar çıktı ben keçeyi nereye takıcam bilgisi olan war mı ?
[Resim Engellendi: http://s4b.directupload.net/images/100227/temp/emd2rjif.jpg] -
garantisi bitmiş olması lazım.
-
piston keçesi hasar görmüş olabilir.
piston keçesinin fiyatı ne kadardır acaba ?
-
Kral alttan kurma 5.5 cal. havalı tüfegimle 35 40 mt den atış yapıyorum şişeyi bile kırmıyor şişeye çarpış sesini duysanız sanki çay karıştırır gibi çok az..
yayını yeni degiştirdim. Ama sonuç yine aynı.1-Tüfegi güçlendirmek için ne yapmalıyım ?
2-Yayın arkasına uzun bir demir vida takıyorlar ondan mı takayım ?3-Tüfekte yayın dışında güçlendirici bir şey war mı sökersem takabilir miyim diye soruyorum ?
-
yardımın için teşekkür ederim. 8 -10 metrede netliyor .sanırım işimi görür .
-
Yeni 6x40 tasko marka dürbün aldım.Yakın mesafe çok bozuk gösteriyor bu sorunun neden oldugunu bilen warsa yardımcı olabilir mi ?
Şimdeden teşekkürler.
-
Hayırlı, uğurlu olsun. Güle güle kullanın. Ve her zamanki gibi darısı olmayanların başına.
amin
hayırlı olsun.