6500 TL güncel
Hayaksisheytan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Megaorei NK0007 S gece görüşü satılıktır. Beraberinde sony murata 18650 pil verilecektir.
Ufakta olsa pazarlığa açık.
8000 TL
-
Wrangler dolum aparatı ile beraber verilecek.
Ufakta olsa pazarlığa açık.
12000 TL.
-
70 Cm full namlu şarjör pellet itici
7.62 0.30 CAL ithal ve yerli mühimmatlar ile verilecektir. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun. Resim çekip ekleyeceğim.
Sadece namlu setidir. Tüfek yoktur.
Ufak ta olsa pazarlık yapılabilir
25000 TL
Resmini koymadığım daha çok 7.62 mühimmat ta yanında vereceğim.
-
Resimleri çekip koyamadan optik satıldı .
-
0534 555 37 39
Ağustos 2024 Aksu av dan alınmıştır. Faturası Tüm kutu içeriği mevcut.
Detaylı resimleri çekip koyacağım.
-
Hocam kompresöre turbomu taktınız o ney öyle 🤣
-
4.5 np 04 üm var hiç takıldığını hatırlamıyorum. Her çeşit saçma da kullandım.
Bende istiyorum ama namlusunun iyi olmadığı vede tutukluk yaptığı arıza çıkardığı yönünde arkadaşlardan negatif dönüş alıyorum. 2. Tüfeğim yapacağımdan arıza yapsada sorun değil. Ben tamir edemesemde yollarım fabrikaya ama namlusuda çok kötü diyorlar.
-
Ben bu tarz kanca kullanıyorum. Diş hekimi seti yada oring keçe kanca falan yazınca çıkıyor.
Oring Keçe Conta Çıkarma Kanca Takımı NTH1073www.hirdavatcini.com -
guneykim , FX MK4 te tekrar tek ragulatore donmus FX, nedeni nedir?
Çift regülatör bilgi tecrübe gerektiren bir durum. Bende öğrenene kadar zorlandıydım baya. Sürünme planiumu hızlı dolduramama sorununu çözemeyip çok şikayet eden oldu. Birde 300 bar tüplerde çok yaygınlaşmadı. 2 regülatör birbirinin üzerinden sitresi alıyor regülatör pullarının uzun ömürlü olmasını sağlıyor. Forumda bir arkadaşım M3 ün 1. Regülatörünü baypas etti ve 2. Regülatörü kullandı FPS dağılımı çok iyi grup çok iyi ama beleville pullar dayanmadı dümdüz oldular 1-1.5 yılda. M4 ün daha detaylı incelemesine bakmadım ama bottle regde geliştirme yapmışlardır büyük ihtimal. 70-80 barlarda pellet için ayarlanmış bir silahta tüpüne 250-300 bar hava basarsan pullara 200 civarı bar stres yüklersen 3-5 ayda dümdüz olurlar diye düşünüyorum.
-
Kesinlikle kompresör düşünüyorsanız. Arkasında teknik destek veren markalara satıcılara yönelin. Bu kompresörlerin bakımları sızdırmaz parçaların değişimi son kullanıcının işi değil. Ben de Serkan beyden aldım yaşadığım sorunlarda bana verdiği destekten çok memnun kaldım. Bu kompresörler bakım gerektiriyor. Alırım spottan 3-5 yıl kullanırım gibi bir düşünceniz varsa hayal kırıklığı yaşarsınız. Sızdırmaz contaların da bir ömrü var. Bu arada kesinlikle ama kesinlikle fiyatını çıkartıyor. Pahallı gelebilir ilk etapta ama scuba dolumunu ücretli yaptırsaydım. Benim evim müstakil bir ev yaz kış yağmur çamur demeden atabiliyorum. 2 kompresör parası yatırırdım doluma. Uzun vadede parasını kat kat çıkartıyor.
-
Yav siz atış yapmak isteyim. Atlayın feribotla geçin karşıya yalovada ben sizi ağırlıyayım 😊. Siz oralarda dolanıp yer bulmakla uğraşana kadar geçersiniz 30 dk da yalovaya. 😏
-
Bu markanın optikleri F/P ürün olarak inceliyor yabancı yayıncılar. Tabi bizzat gözümle görmedim incelemedim. Ne kadar dayanır bilemem ama fiyatına göre verdikleri güzel.
SWAMP DEERwww.hilalav.com.tr