Hayaksisheytan tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

4.5 np 04 üm var hiç takıldığını hatırlamıyorum. Her çeşit saçma da kullandım.

Bende istiyorum ama namlusunun iyi olmadığı vede tutukluk yaptığı arıza çıkardığı yönünde arkadaşlardan negatif dönüş alıyorum. 2. Tüfeğim yapacağımdan arıza yapsada sorun değil. Ben tamir edemesemde yollarım fabrikaya ama namlusuda çok kötü diyorlar.

guneykim , FX MK4 te tekrar tek ragulatore donmus FX, nedeni nedir?

Çift regülatör bilgi tecrübe gerektiren bir durum. Bende öğrenene kadar zorlandıydım baya. Sürünme planiumu hızlı dolduramama sorununu çözemeyip çok şikayet eden oldu. Birde 300 bar tüplerde çok yaygınlaşmadı. 2 regülatör birbirinin üzerinden sitresi alıyor regülatör pullarının uzun ömürlü olmasını sağlıyor. Forumda bir arkadaşım M3 ün 1. Regülatörünü baypas etti ve 2. Regülatörü kullandı FPS dağılımı çok iyi grup çok iyi ama beleville pullar dayanmadı dümdüz oldular 1-1.5 yılda. M4 ün daha detaylı incelemesine bakmadım ama bottle regde geliştirme yapmışlardır büyük ihtimal. 70-80 barlarda pellet için ayarlanmış bir silahta tüpüne 250-300 bar hava basarsan pullara 200 civarı bar stres yüklersen 3-5 ayda dümdüz olurlar diye düşünüyorum.

Kesinlikle kompresör düşünüyorsanız. Arkasında teknik destek veren markalara satıcılara yönelin. Bu kompresörlerin bakımları sızdırmaz parçaların değişimi son kullanıcının işi değil. Ben de Serkan beyden aldım yaşadığım sorunlarda bana verdiği destekten çok memnun kaldım. Bu kompresörler bakım gerektiriyor. Alırım spottan 3-5 yıl kullanırım gibi bir düşünceniz varsa hayal kırıklığı yaşarsınız. Sızdırmaz contaların da bir ömrü var. Bu arada kesinlikle ama kesinlikle fiyatını çıkartıyor. Pahallı gelebilir ilk etapta ama scuba dolumunu ücretli yaptırsaydım. Benim evim müstakil bir ev yaz kış yağmur çamur demeden atabiliyorum. 2 kompresör parası yatırırdım doluma. Uzun vadede parasını kat kat çıkartıyor.

Yav siz atış yapmak isteyim. Atlayın feribotla geçin karşıya yalovada ben sizi ağırlıyayım 😊. Siz oralarda dolanıp yer bulmakla uğraşana kadar geçersiniz 30 dk da yalovaya. 😏

Hocam elinize sağlık gerçekten çok güzel görünüyor. Müsade ederseniz bir tavsiyede bulunmak isterim. Mümkün olur mu bilmiyorum ama modelde değişiklik yapmadan biraz daha küçültebilirseniz baskıda malzeme sarfiyatının azalması ( dolayısı ile maliyetin azalması), kullanım esnasında da portatiflik ve estetik anlamda çok daha muntazam olacağını düşünüyorum. Bu hali de çok güzel ama ebat biraz daha küçülürse tadından yenmez.

Hocam dışarıdan herhangi bir ölçülü civata somun pul setskur gibi malzeme kullanılmadığından. Belli bir oranda küçültmek büyütmek mümkün. Burada sorunu yaratacak tek kısım Y tutucu. Çok küçültür yada büyütürseniz hatta standart halinde bile desteği düşündüğünüz kısmın etli veya çok ince olması durumunda bile müdahale etmeniz gerekecektir.

files.rar
    Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir
    disk.yandex.com.tr

Çok düşük toleransı var. Parçaları gresleyip birbirlerine sıkıp gevşeterek uyumlu hale gelmesini sağlayın.

0.2 katman Yüksekliği

0.8 iç ve dış duvar

Duvar sayısı 3

Dolgu % 8-15 arası kullanabilirsiniz.

Vidalar için istisna tavsiyem vidaları % 100 dolgu ve 0.1 katman yüksekliğinde basın

Malzeme PetG ve TPU 60 shore

Ayak petleri bir tık büyük kalıyor. Düzeltmeye üşendim :P Scalasını %100 den % 95 e çekin

3 hafta oldu atış yapıyorum. Kesinlikle iş görüyor.

3D yazıcı Creality K1 Max

Slicer Creality Prit 5.1

Farklı yazıcı ve slicer kullanan hobidaşlar kendi ayarlarını ve yaptıkları monopot un resimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

şubat ayında yazdığım mesaja lütfedip cevap veren olmamış.

bu başlıkta genellikle su soğutmalı modelin reklamı yapılmış ısrarla bir satıcının numarası verilip ben bundan aldım sizde alın denmiş.

hatsanstore dan 15 bin tl ye new warior kompresörün yeni modelini aldım 1 yıl garantili olması beni cezbetti, uzun vadede yedek parça ve tamir sıkıntı çekmeyeceğimi düşünüyorum

bu arada amazon da yurtdışından getirelen hava soğutmalı modeller kargo dahil 7 bin tl den başlıyor. aliexpress te ise türkiye teslimat yapan bulamadım

Hocam biz kompresörcü değiliz havalı tüfekle uğraşan habicileriz. Ne kullanıyorsak ne sorun yaşadıysak onu öneriyor konuşuyoruz. Reklam yaptığımız yok. Sizde New warior almışınız hayırlı olsun. Tecrübenizi paylaşın lütfen çeşitlilik olsun.

Hocam ben 2 sinide önermem.

Hatsan flash çok giriş seviyesi bir tüfek plastik kompenantları çok fazla sorun çıkartabiliyor.

Bigmax X te 6.35 kalibre ilk tüfeğini 5.5 kalibre almanı tavsiye ederim.

Pompa ile doldurması biraz yorucu ve zaman alıyor. Atış esnasında hem pompa ile basarım hemde atarımı sakın düşünme.

Ben gene kral önereceğim hem fiyat olarak uygun hem işi öğrenince modlaması kolay hem de namlusu solid mühimmat ta atabiliyor.

Hava doldurmanında yöntemleri olsada scuba tüp kompresör gibi hobiye ilk giriş olduğundan sevip sevememe bağlanamama ihtimalini düşünüp en az harcama ile giriş yapman için tavsiyem.

Kral jumbo duzzle yada bigmax

Bigmax X olan değil normal bigmax.

Jumbo duzzle ekstra bir tüp hediyeli geliyor bigmax lerdede önde ve dipçikte 2 tüp takılı sate. Akşamdan pompa ile basıp hava hacimleride yüksek kapasite olduğundan sabahına keyifli atış yapmanı sağlar. Bağlanırsan hobiye ileride scuba tüp alırsın bir çok yerde uygun fiyatlara kuru hava basılabiliyor yada baya bağlandın kompresör alırsın. Ama uzun vadede el ile bu tüfeklere hava basmak insanı bezdiriyor. Kafana birşey takılırsa özelden numara bırak elimden geldiğince bilgim yettiğince yardımcı olurum. Allah kazasız belasız hobiyi sürdürmeni nasip etsin.

Merhaba bu komprasörlerden bende almak istiyorum performansları nasıl? Scuba tüpünü ne kadar sürede dolduruyor? Aıza sıkıntı çıkarıyorlarmı? Birde Aliexpress’den bir kaç tane buldum fiyatları 3-5 bin civarında + kargo var ama bulunduğunuz ülkeye gönderim yapılmamaktadır yazıyor nerden nasıl uyguna temin edebilirim bilgisi olan varmı acaba?

TR de yetkili satıcı mevcut. Teknik destekte veriyor. 6.8 Lt. Tüpe 3 dk da 25 bar falan basıyor. Serkan bey barida ticaret +90 (555) 527 22 05 arayıp bilgi alabilirsiniz. Airguntürk ten Cemal bozan sinan başarıcı yönlendirdi deyin ufakta olsa kırar.

Murat hocam

ben maverick kullanıyorum superior namlu ile.

Engin sak 25.3 5.52 güzel sonuç verdi 900-1000 FPS arası deneyerek bulmalısın. Ben 970-980 FPS lerde iyi sonuç aldım.

Engin sak gene 28-30-32-34 Gr solidleri 5.5 mm 930-950 arası güzel sonuç aldım. 28 ve 34 ler çok daha iyi idi.

EB solid 24-26-28-30-32 denedim 980 FPS e yakın değerlerde gene iyi sonuç aldım 32 gr beğendiğim solid oldu.

Bunlar benim değerlerim. Bir arkadaşım maverick te 28 grain i daha çok sevdi Engin Sak ben 25.3 5.52 yi daha çok sevdim.

Tavsiyem.

25.3 5.52

28-30-32-34 5.50 test amaçlı yarımşar kilo alıp denemen.

Kendin deneyip test ederek en mükemmel mühimmatı aramalısın. Biraz zaman ve para lazım o akadar. Hayırlı olsun Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Cümlemizin kandili mübarek olsun.