Hayaksisheytan tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Ceza için av anında yakalamaya gerek yok. Hangi sosyal kanalda olursa olsun yasak av ile ilgili paylaşımlarda kimliğin belirlenmesi halinde kesinlikle yaptırıma tabi tutuluyorsun. Kurallar çok katı aslında avcıların lisanslarıda elinden alınıyor ve afda yok hayatın boyunca kaçak avcı olursun o kadar katı. Bizim burada karabakkal diyoruz ve eti çok da güzeldir. 🙂 kışın evin bahçesine kadar gelirler. Bilemeyizki adam kendi arsasında köy yerinde vuruyordur avlak alanları baya takipte oluyor aslında. Avlak alanlarında yapıyorsada 1 kaçar 2 kaçar muhakkak yakalanacaktır. Videoda evleride görebiliyorsun arka bahçesinde av yapmış.

Deneyecek ne vakit, nede bir cihaz oldu. Fabrika verileri ve youtube videoları 860 fps - 890 fps @ 18,13 grain ile.

24.3 ü 700-800 FPS arasında bir değerde atar diye tahmin ediyorum. Yarımşar kilo 22-24.3-25.3 alıp test edecen artık. Baktın isabet iyi ama güç seni tatmin etmiyor Ali Tekinle görüş derim. Benim paylaştığım videoyu izledin mi ? Düşük hızı sevmedi mesela benim namlu.

Tam anlatmak isteyeceklerimi anlatmışsın. BT65 Kullandım bir dönem Hatsanın güçlü Pcplerinden çok Modlanmaya ihtiyac duymuyor, sıfırlaması yapılırsa. Shock Solid Bullet 5.5 mm 25 gr gibi daha hafif ürünler ile kıyaslandığında düşüş farkı var. Bu Slug atışlarını LW namluya sahip bir BT65 ile yaptım dediğin gibi normal bir namlu ne derece sağlıklı sonuç verir bilinmez.

Deneme yanılmadan başka bir çare yok maalesef namlu solidi sevecekmi ? Alıp deneyecen . BT65 lerin bile kendi arasında namlu kaliteleri muhakkak değişecektir. 28-29-30-32 bu ağırlıktaki solidler ağır gelir, bunları atabilmek çok zor. 22-24-25 grain solidi severse de solid için modifiye edilmeli. İstikrar çok hızlı bozulur.

Hatsan JSB 18.13 Seri 3 VS JSB Kırmızı kutu 18.13 Seri 0

The content cannot be displayed because it is no longer available.

Shot count: 18

Low: 912

Hi: 939

Avg: 930

Spread: 27

STD Dev: 7.3

923

928

935

930

932

939

912

935

937

928

935

939

921

923

937

923

930

928

BT 65 çok eski bir seri. Tüfek üretildiğinde piyasada Ares gibi solid yoktu yani solid için üretilmeyen bir tüfek idi. Zamanla geliştirilip güncellendi mi peki hiçbir yerde bunla ilgili bilgiye rastlamadım.

BT 65 in yapabileceklerini görmek için wireless chronograph ile ölçüm yapmalısınız ya da yapan birinden bilgi almalısınız. Bizim yerli tüfekler solid atabilmek için güçlendirilmeye modlanmaya gerek duyar. Tavsiyem hafif seri solidleri test etmeniz. 29 Grain ağır gelecektir. Bu solidleri üreten Engin SAK ile görüşüp bilgi al BT 65 bilgisi kendinde kesinlikle vardır. 05543391364

90TL Jsb vallahi bilmesem bu mesajı 2000 yılında yollamışlar derdim. Bir bulsam Dükkanda mal bırakmam ^^ ^^

Hahahhaha ben se bırakmadım sate. Ayıkmasın diye 2 günde bir 7 şer 6 şar kutu Emcükledim. 😄

Ben jsb ye denk geldim yerel av bayilerinin önünden geçerken bir gir sor. 90 tl den 16 kutu hatsan jsb 18.13 aldım. :P

Yurt dışından bir parça alacaksam gene 150 euro geçmicek şekilde 50-60 euroluk bir şey aldı isem kalanını da jsb ile takviyeledim elimde baya oldu ama Engin abinin solidler can suyu oldu.

Bende baya bir video izledim yerli yabancı.

Jet 1 ve 2 modeli var.

Jet 1 tek tüplü 50 cc 250 bar sökülüp yedek varsa takılabiliyor. Farklı renk tüpler ile kombinlenebiliyor.

Jet 2 çift tüplü 100 cc 250 bar bunda tüpü çıkartamıyoruz.

Jet 1 ortalama 3 şarjör atıyor. Kesinlikle hafif pelet seçilmeli 5-25 M aralığına keyifli atışlar yapılabilir.

42 M Spot On Dome peleti 2. Regülatörümde problem var FPS şu anlık düşük güç hafif mühimmatta dalgalanıyor. Atışımda destek ekipmanları kullanılmadı. Sadece atlas Bipod ayakla attım. Fx Maverick ile bundan sonra atışlarım yapılacaktır.

Video biraz yakın kalmış. ;) Bir sonrakini daha izlenebilir yapmaya çalışacağım.

Shot count: 18

Low: 856

Hi: 939

Avg: 896

Spread: 83

STD Dev: 22.0

909

921

919

856

898

939

914

861

895

905

886

877

877

877

884

916

905

893

Yüce milletimizin başı sağolsun, acımız çok büyük,ancak gün dayanışma günüdür, insanların battaniye,kalın çocuk giysisi ve portatif ısıtıcı gibi malzemelere ihtiyacı var.

Ben Yalovalıyım 99 Marmara depreminin pisikolojik travmasını 11 yaşında bir çocuk olarak geçirmiş biriyim. Yaşamayan bilemez 😭Bizim burada köylere kadar yardım toplama ekipleri ulaşmış durumda belediyeler muhtarlıklar cocuk bezlerine kadar topluyorlar. Zaman birlik beraberlikle çabuk tepki ve hızlı olma zamanıdır.