Bende donnyfl Sumo alacaktım takılır diye korkudan alamadım.
Hayaksisheytan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ben de Krale bir çok parça aldım ve polonyadaki arkadaşımın adresine gönderdim oda gelirken getirdi.
FX impact Barrral Tensioner Kit ile gelen bir parçayı yanlış göndermişler bende Türkiye adresine göndermelerini istedim yanında DonyFL Sumo nun yedek keçesini aldım yola çıktı bakalım sorun olmadan gelecekmi ?
Bu arada Huma air den aldığım bazı parçalar geldi bazıları gümrükten geri döndü. Dönen parça 2 aydır belçikada bekliyor, ve hiçbir şey yapamıyorsunuz. Huma air ilgileniyoruz diyor ama bir şey yaptılkarı yok. Bilginiz olsun isterim paranız boşa gitmesin.
Saygılar.
Dönenler ney acaba bilgi verirmisiniz.
-
Ben 120 € luk sipariş geçtim. Bana nasıl yansıyacak paylaşırım bende.
2 Adet
2 Kutu
1 Kutu
1 Kutu
Hollanda AB vergilerinden muaf olarak yollanması alınabilitesini arttırıyor. 24 € kargo ücretini veriyorsanız sonuna kadar kullanın 😄.
-
Hoooooooooooooo🤤
Benimde 130 € sepetim var.
-
Avrupa gümrük yasası farklı diye biliyorum. Oranlarıda farklıydı sanırsam. Vergi çıksada % 18 di sanırsam çin gibi 30 değil
-
bir moderator olsa sesi sifir olsa
Fiyatı 30-40 bin euro olur gene alamayız. 😋
-
Hafif seriden karışık 1 kg sipariş verdim sonucu merak ediyorum
Hocam sizin sonucu bende merak ediyorum. Paylaşın lütfen nasıl sonuç alacaksınız acaba.
-
-
Denemeden namlunun sevip sevemediğini bilemeyiz. Engin abi ile irtibata geçtim önerisi üzerine 22 Cal da ağır solidlere yöneldim 30-32-34 Gr yarımşar kilo siparişi verdim. İnşallah namlum sever de kilo kilo alırız.
-
Çok sık optik değiştirmiyorum. Benim kullandığım optiklerdede aynı sorun vardı. Şu an element optik helix kullanıyorum 6x24-50 24 zooma gelince kontrast artıyor. Max 22 yapıyorum. Belki olması normaldir yada daha kaliteli optiklerde daha az hissedilir yada olmuyordur.
-
Krale takip ettiğim bir site idi 7 kutuya kadar kargo aynı 8 den sonra 40 küsür euroya çıkıyor. 😄
Kaç günde elinize ulaştı acaba.
-
Bu hobiyi sürdürmeyi düşünüyorsan bence alabildiğin bütçenin el verdiği en iyi optiği al hocam. Tüfek değişir ama kaliteli optik değişmez.
-
Siparişiniz olumlu yönde gerçekleşir ise. Süreci fiyatı ve vergileri ile kaça geliyor paylaşırsan sevinirim.
15,89 Gr Pellet için ciddi uzaklıklar yaprak kımıldamıyordu gibi bir günemi denk geldiniz.
-
Tamamen kesilmez ama daha kaliteli moderatörler var.
Donny FL veya Huma nın moderatör incelemelerine bakın istersen.
-
Avrupadan gelen bir gurbetçi kendi bagajında aracında kendine ait bir PCP sini getirebilirmi.
-
Arkadaşlar son zamanlarda piyasada yeni gördüğüm Shock solid pellet ler var bende Hatsan Hercules var 6.35 hollow point 46 grain kullanıyorum ve grupmanları gayet güzel H&N heavy duty 6.35 46 grn e şekilsel olarak benziyor bu yüzden BC 0.13 alınca (h&n 0.133 yayınlamış) hesap yaparak yaptığım atışlar da gayet başarılı sonuçlar alıyorum.
https://www.hilalav.com.tr/urun/shock-sol…-6-35mm-40grain
Hilal av da 40 grain ler mevcut ancak bana 46 grain lazım, av bayinde her zaman bulunmuyor. Bunun üreticisi kim nereden temin edebilirim bilen varmıdır.
Hilal av ile iletişime geçmeni tavsiye ederim.
-
-
Kesinlikle tavsiye etmem. Ama heves ettim 280 de beni rahatsız etmez derseniz tecrübe edinmek adına alın deneyin.
-
Aramıza hoş geldin sefa. Adım Sinan Ben de Termal tarafındayım. ikimizin de müsait olduğu bir zaman buluşalım.
-
Benim tüfek ve optik bunlar.
Kral Puncher Jumbo Dazzle 5.5 mm
Vector Optics Capricorn 4.5x14x44 FFP
Forumda güvenilir hobidaşlar var 2. el gözün kapalı alabilirsin ama istediğin ürünü denk getirmek önemli. Optiği yada tüfeği 2. elden de kovala hangisi denk gelir ise.