Hocam ben 2 sinide önermem.
Hatsan flash çok giriş seviyesi bir tüfek plastik kompenantları çok fazla sorun çıkartabiliyor.
Bigmax X te 6.35 kalibre ilk tüfeğini 5.5 kalibre almanı tavsiye ederim.
Pompa ile doldurması biraz yorucu ve zaman alıyor. Atış esnasında hem pompa ile basarım hemde atarımı sakın düşünme.
Ben gene kral önereceğim hem fiyat olarak uygun hem işi öğrenince modlaması kolay hem de namlusu solid mühimmat ta atabiliyor.
Hava doldurmanında yöntemleri olsada scuba tüp kompresör gibi hobiye ilk giriş olduğundan sevip sevememe bağlanamama ihtimalini düşünüp en az harcama ile giriş yapman için tavsiyem.
Kral jumbo duzzle yada bigmax
Bigmax X olan değil normal bigmax.
Jumbo duzzle ekstra bir tüp hediyeli geliyor bigmax lerdede önde ve dipçikte 2 tüp takılı sate. Akşamdan pompa ile basıp hava hacimleride yüksek kapasite olduğundan sabahına keyifli atış yapmanı sağlar. Bağlanırsan hobiye ileride scuba tüp alırsın bir çok yerde uygun fiyatlara kuru hava basılabiliyor yada baya bağlandın kompresör alırsın. Ama uzun vadede el ile bu tüfeklere hava basmak insanı bezdiriyor. Kafana birşey takılırsa özelden numara bırak elimden geldiğince bilgim yettiğince yardımcı olurum. Allah kazasız belasız hobiyi sürdürmeni nasip etsin.