Hayaksisheytan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Selamlar,
22'de regülatör ayarı "140" barda ayarlıyken 40 grain sluglar ile "1050 fps" çıkış hızı
25'de "140" bar ayarda 45 grain ile 1075 fps çıkış hızına ulaşabiliyor
Burada sanki bir terslik var gibi..
Büyük ihtimal kalibre arttığı için namlu hava portları da aynı orantıda genişletiliyordur.
-
Ben beğendim. Yıl olmuş 2022 mod yapmadan solid atacak güç yok diye bas bas bağırıyordum yerli üreticilerde.
Şekillerini ben beğendim.
700 cc 300 bar karbon tüp seçeneği var.
Ekstra hava odacığı da eklenmiş.
Bana göre eksisi çok ağır be 5 kg ne mega şarjöründen gelen ağırlık, optik ve ayakları, bipot ayak, moderatör derken 7 kg olur. Dipçik tasarımını beğendim. Genel olarak tasarımı beğendim biraz daha ince olamaz mıydı.
-
Çok iyi be 1 tanede bende var 93 model. Atıl durumda.
-
Yalnız kilo artık 250 değil, ben geçen hafta kilo 320'den aldım 20 lirayı da daha yeni artırdı. Yine de değer diyorum.
Ben stoklu ilerlediğim için zamlı fiyata denk gelmedim. Fiyat performans mühimmatı olması kişiden kişiye değişecektir. Fiyatına göre ölçüp biçip tartıp ona göre alacak hobidaşlar. Gönül isterki zam gelmesin 😭.
Benim Maverick te vaz geçemeyeceğim mühimmat. Yeni seriden mi geldi arkası oval değil düz olacak diye duydum kesin bilgi değildir yeni seriler.
-
Bu tüfekte denemedim hiç. Pellet atarken 10-15 FPS dalgalanması normal bence 0.01 değerindeki değişkenler bile etkiler.
-
Şu anda çekiç yayım 0 da hiç kasmadan germeden stres yüklemeden 70 barda 18,13 ü 900-910 arası ortalama 16,5 Gr pelletide 930-940 arası ortalama ile atıyor 2-3 FPS aşağı 2-3 FPS yukarı.
Ben microyu çekiç yayını gerip strese soksam 70 Barda 18,13 ü 950 FPS civarlarına 16,5 Gr pelletide 1000 FPS civarlarına yaklaştırır ama Tüfek kasılmıştır 70 barın maksimumunu veriyordur ve strestedir. Şu anda resmen 70 barda nasıl anlatabilirim 18,13 ü tükürüyor tüfek.
90 Bar fazla ama 22 Gr pellet atarsan falan tamam ama 110 barlar benim tüfekte kesinlikle pellet atmak için yüksek değerler. O barda namluyu slug a çevirip 28-30 Gr solidi 850-920 arasında atarsın. Pelleti savurur 1200 FPS yukarısını benim croni göstermiyor. Ölçemem de.
-
Çok iyi boşuna almışız şimdiye kadar
Tüfeğinizi ve gücünü bilemediğimden. Namlunuzun sevip sevmeyeceğini test etmek amaçlı ilk siparişinizi minimumda tutun.
Örnek
Hafif seri mi alacaksınız.
22-24,3-25,3 1 kilo test etmek için alın.
yada ağır seri
28-30-32-34 1 kilo şeklinde
tabi bu örneğimi 5.5 MM namluya göre verdim. İnşallah namlunuz sever.
-
Senin için.
-
Mission Completed.
Spot On Dome 16.5 Gr pellet.
1. Regülatör 150 bar
2. Regülatör 70 bar
Ayarlanarak atış yapılmıştır.
Pelletler tartılmadan ve seçilmeden atıldı. Bu aldığım en iyi değer. Başka bir şarjörde 12 bir başkasında 15 FPS dalgalanması çıktı.
Shot count: 18
Low: 928
Hi: 937
Avg: 932
Spread: 9
STD Dev: 3.1
935
930
928
932
937
930
932
937
930
930
932
932
932
937
928
935
928
935
Farklı barlarda farklı gramajda pellet ve solid testlerini en yakın zamanda yapacağım.
-
Pirinç Pistonlarım geldi. Pulları ve polimer pistonu cilalayarak problemi çok büyük oranda çözdüm. Bakalım pirinç pistonlar nasıl fark edecek.
-
-
-
Yazılmış bir kural olmasada. Tüfeğe ne kadar verdiysen bir o kadarda optiğe vermelisin der bizim hobidaşlar. Tüfek ve optik den iyi verim almak istiyorsan.
Siz optik kullanmayın bence. İleride bütçeniz çıkıştığında usulüne göre alıp kullanırsınız. Yada combo set alın beraber gelen optiği parçalama riskini alıp süngerle destek verin bakalım kaç atışa dayanacak bizede bilgi verip tecrübe edinmemize katkıda bulunursunuz.
-
Dome modeli benimde beğendiğim bir model fakat dediğiniz gibi istikrar yok maalesef 3 kutu deneme amaçlı sipariş verdim üçü de birbirinden farklı geldi
İyi çıkarsa çok iyi ama leşi de leş.
10-15 tl fazla verecem bundan sonra yerel av bayisinden bakarak alacam. 5 kutu heba oldu resmen.😡
-
Rabbim acil şifa versin.
-
Kimde nerde
5.5 MM de
22-24,3-25,3-28-30-32-34 Grain solid kilo ile alabiliyorsunuz. Kilosu 250 TL.
22 Gr solidin 1 kilosu 650-700 adet arasında.
Engin SAK
0 (554) 339 13 64
Burada hassas terazi ile de tarttım.
-
ilk kez havalı tüfek alıcam hatsan striker1000s vortex yada kral n11lux piston arasında kaldım kralın yanında aria 9*32 dürbün veriyolar ama gez arpacık yokmuş
videolarda havalı tüfeklerde bazı dürbünler bozuluyo fln diyolardıda bu yanındaki dürbün nasıl şimdi gez arpacıkta yok bisey olursa dürbüne napıcam ayrı olarak gez arpacık takılırmı buna
son olarak hangi tüfek daha iyidir (isabet güç dayanıklılık açısından)
Optik bağlamak için. 5:10 dan itibaren izleyin. Dampa ayak şart tepmeden dolayı ayar bozulur optik atıl duruma gelebilir. 9*32 işinizi görmez kesinlikle 3x9x40 yada 44 optik bakın. Ben PCP kullandığımdan kırmalı tüfek öneremiyorum.
Hatsan Mod 125 Sniper Vortex .22 (5.5 mm) İncelemesi ( with English subtitles )Hatsan ın en bilinen ürünlerinden birinin yeni bir incelemesi ile sizlerleyim. Bu fırsatı tanıdıkları için sayın Bahtiyar Taşyağan a ve Hatsan Silah Sanayi n...www.youtube.com -
Bende çat pat bir şeyler çeken ve paylaşan biri olarak. Çok başarılı buldum. Havalı candır ya kimseyi rahatsız etmeden her gün evimin arkasında atış yapabiliyorum.
-
valla ben ilk spoton pars 18 ile kendimi alıştırdım gayet de iyi. Sonra 22 gr spotOn ile oldukça iyi verim aldım. 20-30-40 m de sonuçlar oldukça iyi. Tüm tüfeklerimi bu pelletlere göre sıfırladım. JSB tamam çok güzel ama SpotOn da aratmıyor. Zaten fiyatı da ucuk. Bir yarışmaya girsem veya 100m atışları yapsam elbette JSB büyük bir avantaj. Ama benim durumda bu pelleti tercih etmek çok gereksiz. Kaldı ki tüfeğinize göre yani tüfeğin seveceği yerli solid bulursanız tadından yenmez.
Ayrıca , JSB den çok HN pelletleri nedense daha çok seviyorum.
Abi spot on iyi hoşta benim tüfekte çok iyi atıyor ama. İstikrar yok.
10 kutu dome modelini aldım 5 kutu normal 5 kutuda bozuk geldi.
Bozuk diyorum namluya sığmıyor pellet iticiyi bükecektim.
Soldaki normal sağdaki bozuk kutular. Pelletin kalıbıda değişik anlamadım gitti. Namluya girmiyor.
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Dome modelinden çok memnunum 40 küsür metreden küp şeker vuruyorum.