05417101515
arselam tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Merhaba konu güncel mi ?
Evet ürün duruyor İbrahim hocam
-
Atış sehpası satılık ise alabilirim
-
Ben Serkan DAĞLI. YONGHENG markasının TÜRKİYE Tek Resmi DİSTRİBÜTÖRÜYÜZ. YONGHENG Kompresör hakkında merak ettikleriniz , problemleriniz, destek talepleriniz için ve siparişleriniz için bizimle irtibata geçebilirsiniz.
Serkan abim hoş geldin sefa geldin.
-
İbrahim Arıcan
+90 543 255 81 90
-
Elimde bulunan reximex thorone gen 2 6.35mm namlumu aynı silah için 4.5mm namlu ile takas etmek istiyorum. Düşünen varsa görüşelim. Kargoları bana ait.
-
Durbunun pek ayrıntılı fotoğrafları yok model ve zom aralığı nedir.
-
2 adet dürbün vereyim
Tag vector optic 10x40x56 FFP
Leupold 6x24x60 sfp
-
Bugün Arkadaş denedi hava yağmurlu ve biraz rüzgarlı olmasına rağmen fabrikadan geldiği stok ayarlarla yani regülatör 102 bar ayarlı şekilde 18 13 gran 140 metre 7 x dürbünle 10 santim çapında gruptan çıkardı. Daha sonra 22 gray'in ve 25 greyin solidler ile de aynı sonuçları verdi. Ağırlık arttığı halde solidlerde 140 metrede herhangi bir düşüş olmadan atış noktasına ulaştı yarın tekrar ayarlar üzerinde oynayarak ve güzel bir dürbünle güzel bir havada deneme yapılacaktır şu anki görünüm çok harika çakma olmasına rağmen FX ise yakın atışlar yaptı namlusu da çok güzel bu paraya bu performans harika bence Türkiye'deki fiyat performans ürünlerinde olur
-
Aldık ama deneme fırsatımız olmadı maalesef. Sadece regülatör ayarı 102bar da 18.3 grain 1015fps atıyor bunu diyebilirim. Namlu kalitesi güzel görünüyor. Ama grupman deneme fırsatını bulamadık daha
-
cemal tak prins marka en iyisi bence ama yinede senin toyota ile en uyumlu hangisi ise araştır bence
-
-
Otomatik olarak np04 kullandım ona moderator takılıyor. Kralın otomatiklerine takılıyor. Elimde Hatsan velox otomatik var onada takılıyor. Blitz BP de var. Ama ona özel ayrı bir moderatör veya aparat yaptırıp kullanabilirsiniz.
-
Emniyette kaydı ve ruhsatı olmayan bir silahı nasıl devredeceksiniz ki. Bu plakasız aracın emniyette devir işlemi gibi mantıksız. Boş ver gidip kendileri emniyete sorsun . Kendi kendilerine problem çıkarıyorlar. Çıkardıkları problemi kendileri çözsün.
-
-
+90 543 957 58 59
Ali Tekin usta
-
Taşımak için RP güzel ama çok hassas ve gücü zayıf. Taşıma sorunun yoksa np02 ye doldur akşama kadar zevkle at. Bence NP02 kişisel tercih ve ikisinide kullanmış biri olarak.
-
Namlu alıp söküp takmak zor değil bende np 500 almıştım şimdi hem 58cm 5.5mm ve hem 6.35 namlu hem 40cm 5.5mm ve 6.35mm namlu olarak 4 farklı kombinasyon yaparak kullanıyorum hatta dazzle giibi çift tüplü yaptırdım ve dazzle plus plus oldu.
-
Arkadaşlar mesaj resimlerini atıyorum. Sizlerin önerisine sunuyorum. Satıcı benim.
airgunturk.com/gallery/album/892/ -
kral tüfeklerine bakın.
hem güç ayarı olsun hemde stabilitesi olsun iyi tüfeklerdir.👍