Mehmet bey hayırlı olsun. Tecrübelerinizden damlalar bekliyoruz.
arselam tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Geçmiş olsun. Allah yar ve yardımcıları olsun. İnşaallah en kısa zamanda yaraları sarılır.
-
Çözüm üreten herkesten Allah razı olsun
-
Bu aralar tüm satıcılarda aynı piyasada fazla ürün kalmadı herhalde. Almaya kalkıyoruz o ürün yok site güncellenecek unutmuşuz falan filan. Netleştirme den arayıp sormadan almamak lazım
-
-
6 aylık reximex throne almak istiyorum sizce sadece tüfek ve şarjörleri ile birlikte kaç paraya almam uygun olur. Sıfırı 3000 ile 3200 arası. 2. El almayı tavsiye edermisiniz?
-
Aynen üzerinde taşıma en kötü araçla bagajda taşı ama yaş 17 olduğu için ehliyette yoktur ? senin iş sakat olmaz senin iş ancak ev müstakil olup yer müsait olacak orada atacaksın.
-
-
-
Arkdaşlar bu hobiye yeni bişladım ilk silahım Kral puncher NP-04 idi sonra Kral Puncher Breake aldım şimdi gözüm Reximex ve Kral puncher Space de Reximex ve Space ağırlık namlu uzunluğu toplam uzunluk olarak birbirinin aynısı tek fark tüp hacmi ve bar olarak Kral üstün. Reximex namlu değişimi ve kurma kolu yer değişimi olarak üstün. Bu konuda ayrıca bilgisi olan arkadaşlar var mı? Hangisini veya bu iki silaha benzer başka silah varmı tavsiye edeceğiniz?
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. SATILIK 350tl