Merhaba bende var. Şimlemek yerine bunun ayarı çok daha efektif. ben memnun kaldım.
gururtanirer tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
bu da ürünün sayfası...
bana Kral Arms yapıyor gibi geldi. mesela şu linktekini
https://www.crosman.com/product/benjamin-kratos-22
buna benzettim ama bilemem tabii
-
Hayırlı olsun çok beğeniyorum bu makineyi gülegüle kullan extra ücret nekadar ödedin susturucuya
200 TL ye aldım.
-
Fabrika ile iletişime geçin tabancanizi da yollayın hem revizyon olsun hemde yardımcı olsunlar. Murat abi mesajları okuyor yardımcı olacaktır
Selam bugün elime ulaştı susturucu sağolsun Aksu Av yolladı. Çantasına bir yer açtım bu şekilde kompakt oldu airgunturk.com/attachment/41923/
-
Herkese iyi akşamlar,
Hatsan'ın Factor RC, Invader ve Blitz'i Türkiye'de satışa sunup sunmayacağı hakkında bilgisi olan var mı? Çok garip bizim firmamızın bazı ürünleri Türkiye dışında satıp burada satmaması. Var mıdır bilgisi olan?
-
Bu şekil de bir moderatör üretildi. 25 inde bayilerde olacakmış
selam herkese bir haberi olan var mıdır? sanırım çıkmadı henüz değil mi?
tşk.
-
evet site adı yasak diye reklam olsun istemedim yeni fiyat uçuk
kaç para istiyorlar merak ettim?
-
geç cevap için özür dilerim pazartesi günü bir av bayiisini arayacagım sitelerinde var ama malum sitede olan stokta olmuyor bazen, aradıktan sonra size de bilgi veririm buradan. bu arada size bir şey danısmak istiyorum reximex throne a 500 cc karbonfiber tüp takaarak 250 barda çalıştırarak gariban fx impactı yapsak çalışır mı dün aklıma böyle bir düşünce geldi de hem atış sayısını da artırmış oluruz, aliexpresste 1000 tl ye satılmakta tüp
merhaba Cemal bey cevap vermiş anladığım oluyor bu bahsettiğiniz yöntem Throne'da.
Raw konusunda da sanırım Avmarin'e baktınız. bir sorun ama fiyat biraz eskiden kalmış geldi bana
-
Bende throne var. Stabil bir tüfek, başarılı bir regülatörü var. 4.5 mm bir de namlu seti aldım onunla da denedim. Sonra Air arms aldım s510 twin cylinder. Weihrauch Hw100 bile bu kadar keyif vermedi bana. O nedenle muhtemeldir ki throne u da satarım. Ama bahsettiğim gibi Raw konusunda sizden bilgi almak isterim.
-
Raw Türkiye'de satılıyor mu acaba?
-
çıkış hızı ve tahribat olarak da aynı mı ?
çok teşekkür ederim. sanırım p 226 ful metal diğeri değil
chrono'da bakmadım ama iyi fikir. bu ürünlerde ciddi tahribat yok ama birebir aynı kasa, tetik ağırlığı gibi avantajlar var. ama 30 metrede şişe kırmıyorlar. doğru p320 full metal değil 200 gr kadar daha hafif 226'dan galiba. neticede P226 yı Seal'lar kullanıyor, diğerini piyade
-
Selamünaleyküm,
Sıg Sauer p226 mı ?
Yoksa p320 mi sizce yardımcı olur musunuz?
aleyküm selam,
bende ikisi de var çok benzer silahlar. P320 M17 (ABD ordu versiyonu) fazla mermi aldığından ve şarjör ağırlığı nedeniyle 1 adım önde.
-
Bu şekil de bir moderatör üretildi. 25 inde bayilerde olacakmış
gayet şık duruyor teşekkürler
-
Şuan deil malesef
peki murat bey susturucu için bir tarih var mıdır? epey gürültülü boyuna göre
-
Çok teşekkürler değerlendirmeleriniz için. Vector 4-16x50 Tourex FFP incelemeye çalıştım fiyat olarak fakat Türkiye'de bir yerde buldum. 2800 TL civarında fiyatı biraz yüksek geldi. Birde Vector 4-16x50 Tourex FFP dürbün hakkında görüşlerinizi yazarsanız sevinirim teşekkürler.
merhaba FFP ve daha kısa bir dürbün için Vector Optics Veyron 6-24x44FFP tavsiye ederim. oldukça başarılı.
-
reximex rp ye colt 1911 kabzesi
uygulaması yaptım .--ataman ap16 daki gibi
airgunturk.com/attachment/41701/
1
airgunturk.com/attachment/41702/
2
elinize sağlık hocam çok güzel olmuş
-
Arkadaşlar https://www.mundilar.net/ ten sipariş veren oldu mu? adamlarla konuştum ve Türkiye'de çok müşterimiz var diyorlar. deneyen olduysa bilgi verebilirse sevinirim.
-
Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
airgunturk.com/gallery/album/723/İmalatçı: Kral Silah Sanayi
Marka: Kral Arms
Model: Puncher
Seri: Empire X
Kalibre: 4.5 mm - .177 / 5.5 mm - .22 / 6.35 mm - .25
Şarjör Kapasiteleri & Çıkış Hızları:
4.5 mm şarjör kapasitesi 14 adet olup, çıkış hızı ... m/s yani ... fps'dir.
5.5 mm şarjör kapasitesi 12 adet olup, çıkış hızı ise 274 m/s yani 900 fps'dir.
6.35 mm şarjör kapasitesi 10 adet olup, çıkış hızı ise ... m/s yani ... fps'dir.
Namlu: Hassas yiv-set çekilmiş çelik yerli üretim ceketli namlu. 1/2 unf diş sayesinde moderatör takılabilir.
Doldurma Basıncı: 200 Bar
Tüp: Manometre göstergeli
Tüp Hacmi: 600 cc
Uzunluk: 78 cm
Namlu Uzunluğu: 48 cm
Gövde: Siyah aleksol kaplı metal gövdeye sahiptir.
Dürbün Kanalı: 22 mm'dir. Ayarlanabilir alçaklık-yükseklik özelliğe sahiptir, şimleme yapma imkanı tanımaktadır.
Kundak: Kaliteli Türk cevizi
Ağırlık: 3750 gram
Kurma Kolu: Yandan
Tetik: Yeni nesil, müsabaka tipi, ayarlanabilir
Gez: Yok
Arpacık: Yok
Emniyet: Manuel
HATSAN AIRMAX W BULLPUP HAVALI TÜFEK
İmalatçı: Hatsan Silah Sanayi
Marka: Hatsan
Model: Airmax
Seri: Airmax W
Kalibre: 4.5 mm - .177 / 5.5 mm - .22 / 6.35 mm - .25
Şarjör Kapasiteleri & Optimal Hızdaki Atış Sayıları & Çıkış Hızları:
4.5 mm şarjör kapasitesi 10 adet olup, 120 atış yapmaktadır. Çıkış hızı ise 355 m/s yani 1170 fps'dir.
5.5 mm şarjör kapasitesi 10 adet olup, 95 atış yapmaktadır. Çıkış hızı ise 325 m/s yani 1070 fps'dir.
6.35 mm şarjör kapasitesi 9 adet olup, 85 atış yapmaktadır. Çıkış hızı ise 295 m/s yani 970 fps'dir.
Namlu: Hassas yiv-set çekilmiş çelik Hatsan yerli üretim namlu. Namlu ucunda 1/2 Unf paso ve namlu kapağı bulunmaktadır.
Doldurma Basıncı: 200 Bar
Tüp: Manometre göstergeli
Tüp Hacmi: 400 + 90 cc
Uzunluk: 940 mm
Namlu Uzunluğu: 585 mm
Gövde: Siyah aleksol kaplı metal gövdeye sahiptir.
Dürbün Kanalı: 11 mm ve 22 mm'lik dürbün ayaklarına uyumludur.
Kundak: Bullpup tasarım, entegre tabanca kabzalı, ağaç kundak. Yükseklik ayarlanabilir dahili yanaklık.
Ağırlık: 4900 gram
Tetik: Ayarlanabilir Quattro tetik sistemi
Kurma Kolu: Yandan
Gez: Yok
Arpacık: Yok
Emniyet: Manuel
benim de kişisel tercihim işçiliği daha iyi olduğundan Kral olacaktır. Empire X yeni bir ürün kullandıktan sonra tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok seviniriz.
-
Merhaba,
Aynı dürbünden bende 2 tane var gayet memnunum. bahsettiğiniz gibi fiyat performans açısından gayet iyi bir dürbün. Ayrıca bizzat tanıdığım iyi bir satıcıdan almışsınız. 150-200 metrede hiç atış yapmadığım için bilemeyeceğim epey uzak mesafe doğru hesaplamalarla bir sorun olmayacağını düşünüyorum.
şimdiden güle güle kullanın.
-
Merhaba Reximex RP bu noktada işinizi fazlasıyla görecektir. incelemenizi tavsiye ederim.