gururtanirer tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Fabrika ile iletişime geçin tabancanizi da yollayın hem revizyon olsun hemde yardımcı olsunlar. Murat abi mesajları okuyor yardımcı olacaktır

Selam bugün elime ulaştı susturucu sağolsun Aksu Av yolladı. Çantasına bir yer açtım bu şekilde kompakt oldu :)

The content cannot be displayed because it is no longer available.

The content cannot be displayed because it is no longer available.

geç cevap için özür dilerim pazartesi günü bir av bayiisini arayacagım sitelerinde var ama malum sitede olan stokta olmuyor bazen, aradıktan sonra size de bilgi veririm buradan. bu arada size bir şey danısmak istiyorum reximex throne a 500 cc karbonfiber tüp takaarak 250 barda çalıştırarak gariban fx impactı yapsak çalışır mı dün aklıma böyle bir düşünce geldi de hem atış sayısını da artırmış oluruz, aliexpresste 1000 tl ye satılmakta tüp

merhaba Cemal bey cevap vermiş anladığım oluyor bu bahsettiğiniz yöntem Throne'da.

Raw konusunda da sanırım Avmarin'e baktınız. bir sorun ama fiyat biraz eskiden kalmış geldi bana :)

Bende throne var. Stabil bir tüfek, başarılı bir regülatörü var. 4.5 mm bir de namlu seti aldım onunla da denedim. Sonra Air arms aldım s510 twin cylinder. Weihrauch Hw100 bile bu kadar keyif vermedi bana. O nedenle muhtemeldir ki throne u da satarım. Ama bahsettiğim gibi Raw konusunda sizden bilgi almak isterim.

çıkış hızı ve tahribat olarak da aynı mı ?

çok teşekkür ederim. sanırım p 226 ful metal diğeri değil

chrono'da bakmadım ama iyi fikir. bu ürünlerde ciddi tahribat yok ama birebir aynı kasa, tetik ağırlığı gibi avantajlar var. ama 30 metrede şişe kırmıyorlar. doğru p320 full metal değil 200 gr kadar daha hafif 226'dan galiba. neticede P226 yı Seal'lar kullanıyor, diğerini piyade :)

Çok teşekkürler değerlendirmeleriniz için. Vector 4-16x50 Tourex FFP incelemeye çalıştım fiyat olarak fakat Türkiye'de bir yerde buldum. 2800 TL civarında fiyatı biraz yüksek geldi. Birde Vector 4-16x50 Tourex FFP dürbün hakkında görüşlerinizi yazarsanız sevinirim teşekkürler.

merhaba FFP ve daha kısa bir dürbün için Vector Optics Veyron 6-24x44FFP tavsiye ederim. oldukça başarılı.

elinize sağlık hocam çok güzel olmuş

benim de kişisel tercihim işçiliği daha iyi olduğundan Kral olacaktır. Empire X yeni bir ürün kullandıktan sonra tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok seviniriz.

Merhaba,

Aynı dürbünden bende 2 tane var gayet memnunum. bahsettiğiniz gibi fiyat performans açısından gayet iyi bir dürbün. Ayrıca bizzat tanıdığım iyi bir satıcıdan almışsınız. 150-200 metrede hiç atış yapmadığım için bilemeyeceğim epey uzak mesafe doğru hesaplamalarla bir sorun olmayacağını düşünüyorum.

şimdiden güle güle kullanın.