Göndereceğiniz Bir video linki var mıdır acaba
Onurkutuk0987 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tüm formdaşlara merhaba. Hw98 aldım ama yasal sınırlama nedeniyle 7.5 joule yayı üzerinde 16 joule yayı da paket içeriğinde geldi. Aldığım yer ustalarının emekli olduğu bahanesiyle değişim yapmadı. Adanadayım ve burada sadece bir tane usta var o da çok yüksek fiyat istiyor bir yay değişimine. Bu nedenle aşağıdaki sorularımı cevaplarsanız sevinirim.
1- Kendim değiştirebilir miyim?
2- Eğer kendim değiştirebilirsem internette Hw98 yay değişimi hususunda detaylı video var mı?
3- Görüştüğüm usta sadece yay değişimi olmayacak başka bir işlemi daha var dedi ama işlemin ne olduğunu söylemedi? Hangi işlemden bahsediyor bilginiz var mı?
4- Benim yapabileceğim bir şey değil ise güvenilir ama daha düşük fiyatlarla bu işi yapabilecek bir usta var mı?
Teşekkür ederim…
-
Merhaba değerli form üyeleri HW98 ime takacağım iki dürbün arasında kaldım sizce isabet, netlik ve sağlamlık anlamında beni tatmin etmesi için,
-Victoptics S4 6-24x50 SFP PARALAKS TEKERLI Tüfek Dürbünü OPSL17
-Vector Optic Orion Max 4-16x44 SFP Tüfek DüebünüFiyat olarak yaklaşık 5-7 k bandında baktığım için bu ikisi arasında kaldım.
Alternatiflere de açığım yardımlarınızı bekliyorumTeşekkür ederim
-
-
-
-
-
Türkiye’de olmayan Gamo Swarm Magnum Pro 10x Gen3 modelini nasıl bulabilirim/alabilirim?
Bir de yaylı/kırmalı havalı tüfeklerde formda hep Diananın güçlü olduğundan bahsedilmiş ama araştırdığım kararıyla Diananın (5.5) en güçlüsünün bile fabrika verisinin en fazla 270 m/s olduğunu tespit ettim. Diğer taraftan Gamonun G-Magnum (5.5) serisinin fabrika verisinin 380 m/s olduğunu gördüm. Ama güç deyince herkes Dıana’dan bahsediyor kimse Gamo dan bahsetmiyor. Neyi gözden kaçırıyorum? Güç deyince m/s verisine bakmamız gerekmiyor mu? Başka hangi veriye bakmalıyız?
-
Merhaba son ne sayarsınız ?
-
Evet merkez. Numaranızı yazarsanız wp üzerinden daha rahat görüşebiliriz
-
Siz de adanadasınız galiba
-
Merhaba son fiyatınız nedir