haliil06 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Bugun test etme fırsatı buldum, bosta duran yivli av tufegi durbunumu takıp 35 metre mesafede atışlar yaptım Sonuçlar harika. küp şeker vuracak kıvama gelmis😀Daha iyibir durbunle daha iyi işler yapacagına eminim

En azından referans olarak küçük bir kutu JSB 14.35 gr. ile grupmana bir bakın 25-30 m.lerde bağlı regülatör ile 650 FPS civarında en geniş 1 cm yapıyorum çoğu zaman altında kalıyor, NP01 benim envanterimdeki en çok kullandığım ve her türlü testini bildiğim silah. Enteresan olanı regülatorsüz olarak da grupmanları pek farketmiyor.

Kar biraz erisin, ilk firsatta atisa gidecegim🙂

Şaşırdım doğrusu müşteri memnuniyeti açısından (kendim fabrikayı ziyaret ettiğimde bizzat tanık oldum) kesinlikle çok iyidirler. Airguntürk ekibinin selamını söylemeyi unutmadınız umarım.

Bugun tekrardan fabrikayi aradim hocam, 33 cmlik namlu varmis, aradigim yetkili kişi ellerinde 33 cmlik namlunun oldugunu söyledi, galiba onu takacaklar, musteri memnuniyetlerinin çok iyi oldugunu dusunuyorum bakalim sonuc ne olacak🙂

Bu nasıl namlu ucu kesimi crownu bırak düzgün bir kesim bile olmamış bu namlu ile grupman çok zor sağa sola atar çiçek resmi çizer. Bence gönderin servisine yada elde baştan crown açmak lazım buna namlu ucu çok bozuk

Dün itibariyle fabrikaya gönderdim, umarım hallederler, urun geldiginde net 50 m grupmani yapip sonucu buradan paylasacagim ustadım

Bu namlunun crown'u böyle ise pellet yatağınıda kontrol etmekte fayda var hocam çapaklı olabilir, namluya pelleti sürün, ateşlemeden namluyu sökün ve içindeki pelleti çıkarıp yiv izlerini kontrol edin, işlemi solid ile yaparsanız daha iyi olur.

Değerli bilgilendirmeniz icin tesekkur ederim bugun fabrikaya gonderdim insallah hallolacak

bu namluda taçlandırma (crown) çok kötü yapılmış. sorunun namluda oldğuna eminim içine not olarak yazın düzeltirler. kafanıza takacak bir sorun değil. Kral böyle konulara dikkat eder ve gerekeni yapar.

Bugun gün icinde kral teknik servisi aradim, gönderin gerekeni yapariz gerekirse namluyu degistiririz dediler, sonucu buradan bildirecegim

Hocam fabrikaya gönderme karari aldim, muhtemelen sizin saydiginiz bikac nedenden dolayi grupmani kötü, umarim namlusuni degistirirler

Şu anda en büyük keyifle atış yapabildiğim ( evin bodrumunda 20 m.) ve 32 cm namlu ile kullandığım, Ercan ustanın bağlı mikro regülatörü ile mükemmel sonuçlar aldığım NP01 de bu şikayeti duymak şaşırtıcı. Ancak namlu crown'u sıkıntılı, orası kesin. Eğer namluyu 32 cm ile değiştirme şansınız olursa öncelikle daha kısa mesafelerde deneyin. JSB express bulabilirseniz iyi sonuç alırsınız. Bence işe namludan başlayın. Kolay gelsin.

Hocam acaba servise gonderip 32 cm namlu talep etsem degistirirlermi, jsb express deneyecegim

Yakin zamanda kral np01 edindim, 4-5 farkli pelletle denememe ragmen 50 metreden grupmani hedef kagidina sigdiramadim, cok alakasiz yerlere atabiliyor, pellet bazen hedefin 20 cm uzagina dusuyor, ne yapmam gerekiyor bilmiyorum Grupman Grupman Grupman