Arayisim sona ermiştir. İlan silinebilir
can77 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Teknik destek konusunda kral in üzerine tanımam. Satışından teknik desteğine kadar hiç sorun yaşamadım ki yıllardır kral marka tüfek kullanırım ve devamda edicem. Sevgili İdris usta işinde çok titiz ve bilgilidir diğer arkadaşlarda öyle. Benimde arıza yapan tüfeklerim yada ekipmanların oldu her defasında ilgilendiler hatta sonrasında da arayıp ne oldu sorun yok demi diye soran birisidir kendisi. Sizin durumunuza şaşırdım muhakak bı noktada aksaklık olmuştur yoksa kralin müşterisini memnun edememesine çok rastlamiyoruz. Ne desek ne istesek yapiyorlar sağolsunlar nazimizi cekiyorlar 🙂
-
Kabaca
200x275 55.000 birim hava
Diğerinde ise
250x275 68.750 birim hava
Yüksek basinca yanlıs hesaplamadiysam %20 daha fazla havaya sahip oluyorsunuz. Atış sayinizda bu oranda artacaktır. Yüksek basıncın avantajı bu.
-
Birde tahliye vidasının takıldığı rekoru sıkmayı deneyin arkadaşımin sorununu o sekilde cozmustuk
-
Kendisinden geçen hafta bir komprsör alışverişim oldu. Gayet ilgili kibar bir beyefendi. Kompresörün teknik anlatımı olsun kullanımı ve kurulumu olsun her konuda videolu şekilde yardımcı oldu. Eminim garanti surecindede yanliz bırakmayacaktır. kompresöre gelecek olursak benim aldığım 12 volt ve 220 volt kullanilabilen hava sogutmali modeli gayet küçük hafif kompak bir kompresör ben tüfek dolumu için aldım fakat tüpte doldurulabilir. 400cc tupumu 110 bardan 250 bara ısınma vs sorun olmadan tek seferde 6 dk civarında doldurdu. Hem 220 hem 12 volt olarak kullanabiliyorsunuz. Aracimdada denedim hiç sorun yok. İhtiyacınız olacak tüm aparatlar jaklar yedek filtre ve oringler yaninda geliyor. 1 haftadır kullanıyorum smdilik bı sorun yaşamadım. Herkese tavsiye ederim. Bu arada apartman dairesinde dolum yaptım komşulardan herhangi bi şikayet almadım kompresör diğer su sogutmalilara göre çok çok sessiz.
-
Kurması zor ağır uzun ama güçlü. Dürbün ayarı tutturmasinda sorun yaşayanlar olduğunu duydum. Başlangıç için tavsiye etmem. Daha hafif silahlara bakın bence
-
Hatsan mod 85 sniper vortex tavsiye edebilirim veya ahşap kundakli mod55s. Mod85 ilk tercihim olurdu. Tabiki güzel bı optik ve dampa ayakla beraber
-
Hocam 4.5 denedinizmi? 10.34 veya solid kabiliyeti nasıldır acaba?
-
Hasan usta hocam hava portlarinda cekicte çekiç yayında ve valfte herhangi bi islem yapmadınizmi?
-
Merhaba. Hava kaçağı sorunu olmayan hor kullanılmamış fiyatı abartilmamis 6.35 Effecto zeon aramaktayım. 05452654577 satmak isteyen olursa bu numaradan ulaşırsa sevinirim. Hayırlı günler.
-
Ürünler satılmıştır ilan kaldirilabilir. Kusura bakmayın yazmayı unutmusum
-
Gayet işlevsel görünüyor
-
Artık herkes Facebook ve watsappta. Watsappta üye oldugum 3 gurup var. Sohbeti ayrı satışı ayrı. Tabiki hiçbiri bu forumun yerini tutamaz. Ansiklopedi gibi burası. Ayrıca boş adam yok denecek kadar az. Ve insanlara saygı var. En önemliside bu. Forumu seviyorum girip dolasmadigim gün yoktur. Eskisi kadar aktif olmasada güzel sessiz sakin.
-
Dürbün satılmıştır.
-
Dürbün akın beye rezervedir.
-
Np03 satilmistir
-
Bırakmak değilde ara veriyorum diyelim hocam. Hem hepsini koymadım kiyamadiklarim var 🙂
-
Np03 Raif arkadaşıma rezervedir.
-
Bigmax x 9 bin olarak günceldir
-
Dm de mesaj yok hocam. Watsapptan yazarsanız daha hızlı cevap verebilirim