Asibirdeli tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

bt65 hatsanın en tutulmayan tüfeklerinden. lw namlu olduğuna bakmayın hiç lw ile alakası olmayan bir grupmanı var. ben zamanında kullanıyordum. jsb den başka ne pellet ne solid hiç bir şeyi sevdiremedim.

Solid atacak bu güçte bu fiyat aralığında ne önerebilirsiniz bu tüfek 30 grain solidi 850 FPS ile atiyor yeterli bir güç bence

Bunun fiyat nedir artık Garanti ve parça temini var ülkemizde değil mi

İyi hobiler yeni almış olduğum BT 65 SB elite lw var solid pellet atmak için aldım gücünden dolayı bu tüfeği kullanan ve kullandıkları mühimmatdan memnun olanlar dönüş yaparsa güzel olur farklı markaların denedim ama lw namlunun bir özelliğini sevdiği pelleti bulamadım 20 metrede bile 5-10 kuruşluk grupman var jsp 18 grain ve premier 14 grain çok daha başarılı sonuç verdi bu güce rağmen tek delik yapabiliyor yardımcı olursanız sevinirim

İyi hobiler elimde Kral pcp var dolum ucu mandallı takınca oturuyor çıkartırken mandalı çekip çıkarıyorum ama bugün hatsan aldım onunda ucu geçmeli direk deliğe oturuyor problem tek dolum aparatı var uçları sürekli değiştirmek istemiyorum bana bir ucu kral erkek uc diğer ucuda hatsanın dolum ucunun gireceği dişi yivli parça lazım yapan olan var mı yoksa sanayide kendim birşeyler mi uydurmam lazım

ben haftaya deniycem içindeki setskur vidası 20mm uzunluğundaydı 30 mm yaptım hem çekice birkaç gram daha bindi hemde daha fazla gerildi yay bakalım ne olacak bende hatsan nova düşündüyorum bu aralar güç için ama bt 65 daha güçlü sanırım yada yeni model bişeylerin gelmesini bekliycem.

youtube da bir adam jumboyu baya güçlendirmiş hava ayarını iptal etmiş ve namlu hava deliğinide büyütmüş valflede oynamış baya tantanası var yani fakat çok güzel tüfek orta güç için harika

Bt 65 SB elite lw aldım dün geldi bakalım vaktim olursa hafta sonu deniyecem biraz daha güçlendirebilirim stetskur vidası ile

çekicemi parça ekledin yayamı ben yayın ayarını gererek 18.13 leri 950 fps ye çıkardım jumboda öyle bir ayar vidası varmı içinde alyanı çeviriyosun hatsanda geçen günde çekiçteki boşluğa bir parça ağarlık ekledim adam daha hızını deneyemedim mutemelen daha fazla arttı boşa sıkınca basıncı sesi baya arttı yakında atışa gidip hızını deniycem bakalım.

Yayın arkasını besledim ama modlamak yerine daha güçlü olan BT 65 SB elite lw aldım solidleri onla deniyecem ve dediğin gibi hastanı stetskur vidasiyla güçlendirmek biraz daha kolay

Jumbo dazzle 2 tane tüple gelior değilmi nasıl tüfek menunmusun gücü biraz düşük gibi gelmişti bi ara araştırmıştım regülatör varmı onlarda?

Evet çift tüple geliyor çok büyük avantaj bu spotonun pelletlerini seviyor bu yanı güzel 18-22-26 grain güzel grupman var gücü 18 grain için 850 FPS ben çekiç yayına küçük bir parça ekleyip 950 FPS alıyorum gücü gayet keyifli benim için regülatörü yok ama büyük tüp hacmi regülatörlü gibi atıyor

merhablr acemilik zamanlrından kln bi gamo dürbün var elimde dampasız takmıştım gamo black bull igt ye. haliyle dağıldı bende meraktan açıp baktım bende kurcaladım ama iyice dağıttım geri de toplamaya uğraşmadım ama parçaların hepsi duruyo. yıllardır duruyo bi işe yarar belki diye. size kısmet miş size göndereyitm biraz da siz kurcalayın

05070593895 yazar mısın burdan