Biraz deneme yanılma yoluyla buluyorsunuz aslında ben yarım paket kullanmıştım spotion solid 26 grain 35-40 metrede 1tl yapmıştı sonra sattım uzun bir mesafe çalışmam olmadı daha sonra kral Jumbo dazzle aldım ondada spoton 18 grain kullaniyorum 40 metrede tek delik yapıyorum rüzgarsız ortamda
Asibirdeli tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Elimde kral Jumbo dazzle var.5.5mm üzerinde de wrangler phantom moderatör var,sesi %70 ölçülerde kesiyor orjinal kabı modifiye edebilir miyiz yada ucuna eklenti yapıp daha sessiz hale getirme şansımız var mı cevaplar için şimdiden teşekkürler
-
JSB yine biraz daha iyi ama 25 metre için yinede kötü birde regülatörlü bir tüfek için
-
İyi günler bende Kral puncher Jumbo dazzle aldım maksimum 800 çıkabilirim dürbünde
Comet N24 4-16x50 600 TL
Comet 6-24x50 aoe 715 TL
Tasko 8-32x50 aoe 740 TL
Vector optics 10-40x50 colossus 790 TL
Bunlardan hangisini önerirsiniz kullananlar yada bilgisi olanlardan yardım bekliyorum
-
Cronyle ölçüm yaparak atış yapmayı deneyin kullandığınız tüfek regülatörlü olmadığı için çok stabil atış yapmaz fakat sizin söylediğiniz gibi grupmanı çok dağınıksa yakın mesafede hava sarfiyatı çok fazla olabilir. Servisine gönderip test etsinler imkanınız yoksa
Standart gibi aslında 100-200 bar arası 30-40 arası pellet atıyor bende güçlü olduğundan olabilir diye steskur vidasını 2 tur düşürdüm ve spoton 26 grain solid pellet aldım deneyip bakicam duruma
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Vector tourex 6x24-50 FFP dürbünle yaptığım atışlar 25 metreye sıfırlama yapmıştım sadece başka sıfırlama yqpmadım. uzaklık arttıkça sadece hedefin daha üstüne nişan almak gerekir buda kullandığın pellete tüfeğin gücüne göre değişir kullandıkça alışılır.
Hocam bu 18.13 grain nasıl 930 FPS stabil gidiyor bende BT 65 var ölçüm yapmadım ama bar göstergesi 110-120 bara düşene kadar pelletler uçuyor gücü azalınca atış yapabiliyorum 35 metrede dolu tüple 15cm ancak grupman yapiyo 120 bar altına düşünce birkaç santim grupman oluyor 26 grain pellet sipariş verdim gelsin birde onunla deniyecem inşallah tüfek güçlü olduğu için sapıtıyordur
-
Cümleten selam halen bu kalıp işine devam eden var mı 5.5 mm 25-30 grain arası kalıp arıyorum ama yurt dışı alışverişinde bile bulamadım yardımcı olacak olan olursa sevinirim