Valla almanların çoğu politikasını hiç beğenmem tarihte başımıza çok çorap örmüş dost gibi durup alakasız haltlar yemiş başımızı belaya sokmuş bir millet.
hele şu son yapılanlar hiçde hoş değil benim için bu aralar alman menşei li bir alet alırmıyım??? kendimce almam.
ancak şunu kabul etmek lazımki adamlar disiplinli ve yaptıkları işin hakkını veriyorlar . ürünleri ciddi anlamda kalite sunuyor.
Seçim sizin ben tabiki yardımcı olurum. Ancak şunuda unutmayalım tarihte Ükeler birbirine madik atabiliyorlar. ama bu onların politikaları ancak yaptıkları işin kaliteside önem arz ediyor.
Yerli üretimlerimiz. bazı markalar tam dip durumdalar ama belli başlı markalarımız da gerekli potansiyelleri olmalarına karşın o iyi kaliteyi yakalayamıyorlar. ürettikleri ürünü avrupa standartına getirmek için ciddi anlamda gayret ve mesai harcamanız gerekiyor.
Örneğin bendeki dominatör . zannedersem 2 yıldır bende ve üzerinde çalışıyorum. Silah kendine yeni geldi. Ha şu an yapılmış modifiyelerle beraber bir tx200 den yada hw97 den geri kalmaz. ama bu hale gelene kadar her şeyi değişti veya tekrar işlendi. kundak dahil.
Bu dominatorün son halinin fotolarını bulamadım sitede.. varsa link de paylaşır mısınız lütfen?