Güncel fiyatı nedir?
mantıklı fiyat tekliflerine açıktır hocam
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Güncel fiyatı nedir?
mantıklı fiyat tekliflerine açıktır hocam
Resimler yüklendi
Mardin nereden?
Kızıltepe hocam
Teşekkürler bugun sipariş ettim 4150 tl
rica ederim güle güle kullanın
Sıfırı zaten havale ile 4300 lere geliyor yarı fiyatına talibim uygunsa
sıfır fiyatını bilmiyorum hocam yarı fiyatı çok düşük gibi geldi daha makul bir teklifiniz olursa değerlendirebilirim
hangi model hocam paketler kaçlı
güncel
günceldir
günceldir
hayırlı olsun test atışları filan varmı acaba denediniz mi?
4.5 mm 3 kutu karışık pellet saçma toplu verilecektir 500 tl özelden resim atabilirim
yüzeysel hafif çizikler boya sökülmeleri vardır 2019 da servisten geldikten sonra max 2 sefer kullanıldı o zamandan beri kenarda duruyor ilgilenenlere fotoğraf atılır . ödeme sonrası kargo yapılır başka şekilde teklifte bulunmayın lütfen teşekkürler 4bin tl
Daha Çok GösterMerhabalar Ustalarım.
Yivsiz av tüfeği ruhsatı almak için gerekli olan belgeleri karakola teslim ettim.
İlk defa silah alacağım için prosedürleri bilmiyordum ve bana nereden alacağımı sordular bende internetten alacağımı söyledim. İnternetten silah almanın yasak olduğunu söylediler ve bulunduğum ildeki av bayilerine yönlendirdiler. Bulunduğum ildeki av bayileri alacağım aynı model tüfek için piyasa fiyatının üstünde fiyat istiyorlar.
Satın alma belgem çıkınca başka bir İldeki av bayiinden satın alıp kargoyla bana gönderdiklerinde karakolda gittiğimde hakkımda bir işlem yapılır mı acaba.
Yada benim gibi başka bir İlden satın alanlar olduysa nasıl bir yol izledi.
Bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.
satın alma belgeniz çıktıktan sonra istediğiniz yerden alabilirsiniz bayiler sisteme sizin tc ile giriş yaptığında sizin satın alma belgenizi görebiliyor o şekilde fatura kesip yollarlar kargo ile geldiğini de söyleyebilirsiniz kargo ile tüfek göndermek serbest patlayıcı madde göndermek yasak
Teşekkür ederim. Servisi aradım gönderecekler.
rica ederim hayırlı olsun şimdiden
merhaba servisi arayın contayı isteyin yardımcı olurlar size
Toplu olarak verilecektir kargo alıcı 20 adet küçük, büyük, orta karma En başta büyük olan 2 tanesi geyik boynuzu galiba tam anlamıyorum öyle olduğu söylendi fiyatları çok uygun tutum lütfen pazarlık teklif etmeyin tek alımlarda fiyat değişir toplam 2500
tasko dürbün satılıktır kenarda duruyor kutusuz herhangi bir sorun filan yoktur fazlalıktan satılıktır 4750
ödeme sonrası kargo yapılır yada elden teslim almak isteyenler için Mardin den teslim edebilirim.
30 metreye kadar öldürme olasılığı yüksek tabi attığınız hayvana bağlı 30 mt altı öldürmese bile kessin sakatlar 15mt mesafeye kadar da tekkurşun etkisi yaratır tabi bu yazdıklarım 34gr ve 6no ve altı saçma için geçerli