öncelikle aramıza hoş geldin dürbün olarak tavsiyem Discovery VT-Z 6-24X44 kardeşimde var çok net üstelik yandan paralakslıdır
önden paralakslılar dürbüne kapaklı lens koruyucu takarsan sıkıntı oluyor bilgin olsun ilk tercihin yandan olsun ayrıca 8*32 kesinlikle alma 4*16 veya 6*24 arası alabilirsin
Nova Compact bu tüfeği tanımıyorum ama bir zamanlar hatsan airmax 5,5 lw vardı keratanın sevdiği pelleti bulamamıştım bir türlü ve benim için önemli olan spoton'uda sevmemişti muhtemelen jsp kalitesinde pellet istiyordu bende bu kusurunu belirterek uygun fiyata devrettim gitti şimdi bu yorumum kafanı karıştıracak biliyorum ama bütün lw namlular aynımıdır bilemiyorum ama ben lw den soğudum krala geçiş yaptım ve buzamana kadar kral namlularından sıkıntı yaşamadım
Hocam teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. LW namlu düşünmüyorum, çünkü şuana kadar LW namlular Hatsan'ın namlularından daha iyi sonuç verdi diyeni görmedim, yerli üretim mümkün mertebe tercihimdir zaten. Ne bileyim Krala pek için sinmedi, gönlüm Hatsan dan yana. Ben şimdi Nova Compact ile Nova Star arasında kaldım, aradaki fiyat farkına değer mi bir fikir bulabilmek için forumu eşeleyip duruyorum