Sadece tüfeğin fiyatı ne kadar abi
Pcp sever tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ruhsat ve fatura varmı
-
Ya aslında alabilsem onu alıcamda bütçem yok o kadar
-
Kral puncher one aranıyor one t modeli olursa daha iyi olur ayrıca farklı konu açmak istemedim bighorn satmak isteyen olursa oda olur
-
Yardımınız için sağolun
-
Siz gücü artırmayı nasıl başardınız peki çok bilgim olmadığından soruyorum
-
Cemal ustanın dediği gibi 75 graini 1200 de atsak atış sayısı ne kadar azalır ve özel valfi nerden alabilirim
-
Biliyorsunuzdur ki hatsan yeni tüfek çıkardı hercules bully long 76 namlu olan modeli ben bu tüfeği satın alsam fabrikada modlayabilirmiyiz olabilirse 60 grain mermiyi 1500 fps te atmak için çok uğraşırmıyız cevaplarınızı bekliyorum
-
havalı tüfek namluları ceketli solidler için uygun değil.
daha önce hallowpoint solidlerin burnuna çelik bilye yerleştirenler oldu. deliclik kousunda aşırı iyiydi.Yardımınız için sağol Cemal bey
-
Ateşli silahlarda olduğu gibi bakır kaplı pellet üretip kullansak namluya zarar verirmi veya dışı kurşun kaplı içi çelik pellet üretebilrmiyiz yorumlarınızı bekliyorum
-
Bir pcp tüfeği servise göndersek kalibre degişimi mümkün olur mu
-
Tamamdır teşekkür ederim yardımınız için
-
Peki sizce hatsan hercules mi kral bigmax x
-
Arkadaşlar merhaba ben kral bigmax x almak istiyorum elimde hatsan pompa ve 230 basınçlı bir scuba tup var tüfeği doldrmaya yetermi
-
Arkadaşlar merhaba bana 1000 1700 tl arasi bir pcp onerirmisin diğer pcp
Tufegimin hava sarfiyatı fazla ve pompa ile dolduryorum söyle ucuz ve fazla atis yapabilecek bir pcp onerirmisin saygılar
-
Herkese merhaba daha sadece 1 aydır kullandigim pcp tufek namludan hava kaçıriyor bar basinco şuan 0 başka bir konuda biraz hava basarsan düzelir demişlerdi scuba tuple doldursam düzelir mi saygılar
-
Tamam yinede teşekkür ederim
-
Aselkon mx 8 sentetik kundak kundakta herhangi bir vida Yok
-
Merhabalar pcp tufegimin pellet iticisini nasıl değistireceğimin söyler misiniz teşekkür ederim
-
Arkadaşlar ben pcp silahım icin pellet itici sipariş etmek istiyorum fabrikanin gsm mesaj numarasini buldum sipariş versem kapida odeme yapabilirmiyim